Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ebay apua?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kiitoksia. Ei näy suoraan ostotapahtumista, mutta lisätiedoista kyllä. Kyseiseltä myyjältä ei seller infosta tuota VAT-numberia löytynyt, mutta aikaisemmilta myyjiltä kylläkin löytyy. Noh laitoin viestiä myyjälle. On taas vaikeutettu ostamista EU:n ulkopuolelta.

  Comment


   Tilasitko tavaran ebay.co.uk:sta? Minä olen tilannut Saksan ebaysta ja vaikka tavara on tullut jenkeistä, niin olen saanut eBay-GmbH:lta Tax Invoicen, jossa on eritelty tavaran hinta, Suomen VAT, toimituskulut ja joku pieni Global Shipping Program -maksu. Ja tässä Tax Invoicessa on tarvittava IOSS -numero.

   Comment


    Ebay.de:sta tilasin. Useamman tilauksen sieltä tehnyt ja tuotteita tullut Taiwanista, Jenkkilästä, Briteistä, yms. En muista saaneeni ikinä mistään tilauksesta erillistä maksuerittelelyä.

    Comment


     Ei ne tax invoicea lähetäkään, mutta sen saa ladattua kun menee ebayssä kyseiselle ostolle, sieltä Order Details ja Show additional actions.
     Attached Files

     Comment


      Mikähän nyt tuli esteeksi.Tilasin Serbiasta magneettiventtiiliä ja maksuvaiheessa Paypal ilmoitti sääntöihin vedoten että maksutapahtuma ei ole sallittu ? Ei tarkempaa tietoa, viestissä oli vain linkit sääntöihin jotka lienee jotain 100 sivua. Nyt tulee sit Ebay:stä muistutusviestiä että sinulla on maksamattomia tuotteita.Saako niitä mitenkään pois ostoslistalta kun on painanut sitä maksa nyt painiketta jonka jälkeen lähtee siirtämään sua Paypaliin ? En tiedä olisko tuossa joku huijari kauppiaana jonka Paypal on havainnut niin en viitsi kyllä luottokortin numeroa sinne antaa. Myyjä tehnyt 200 kauppaa vuoden 2008 jälkeen ja 100% tyytyväisyys.

      Comment

      Working...
      X