Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Foorumilaisten autojen kuvia (v.3)

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Alfaholisteja täälläkin
  Viimeksi muokannut Killeri; 27.11.2022, 21:39. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

  Comment


   4G aika tuli päätökseen ja samalla pitkäkattoisten ketju katkesi kun perjantaina parkkipaikantäyte päivittyi B9 luiskaselällä. Positiivista kun osui kerrankin joku värikin autoon, aikaisemmat olleet mustia+1valkoinen

   Comment


   • Panamera -18, sekä S4 -00.
    Attached Files

    Comment


    • Ei mitään tuninkia vaan OEM...190hv clen diesel, Q ja manuaali

     Comment


      Epäsuosittu mielipide autoharrastajien keskuudessa, mutta rehellisesti sanottuna Suomen olosuhteissa varsinkin talvella pullakumit, vakiokorkeuksinen tai jopa Allroad-alusta paras. Harvoin arkiajossa pääsee autoa niin lujaa piiskaamaan, että kovin sporttisesta alustasta pääsee hyötymään, muuta kuin rajusti hiljentelemällä hidastetöyssyihin ja tien epäkuntoisuuksiin.

      Comment


       Kraftwerk Samaa mieltä. Nyt kolmas auto ilma-alustalla, on miellyttävä ajaa talvisilla polanneteillä. Ja kyllä, Allun on näistä ollut ja on letkein, en myöskään valita 4äffän alustasta tai 4geen.

       Comment


       • Yllättävän hyvä talvipulkka tämä coupe kyllä on. Torsenista sai tänään nauttia.

        Comment


         Eiks noissa ole karmittomat ovet? Jäätyykö kiinni talvella? Bemarissa (E63) jäätyy tosi herkästi lasi oveen kiinni (tiivisteestä ilmeisesti) eikä se mekanismi jaksa laskea sitä lasia sen sentin, että sen saisi auki. Tai no voi sen kiskoa auki mutta ei mene kiinni ennenku se lasi liikkuu vapaasti.

         Comment


         • Kyllähän tuo laskumekanismi tuppaa välillä hieman jumittamaan pakkasella. Etenkin jos nollasta menee pakkaselle ja auto ollut märkä. Kertaakaan ei kuitenkaan ole jäänyt ovet avautumatta eli ongelmaa ei tiivisteiden kanssa ole ollut. Ovi myös aukeaa ja menee kiinni vaikka tuo laskumekanismi ei täysin pelittäisikään eli ilmeisesti se hieman aina kuitenkin laskee ikkunaa. Webastoahan tuo kaipaisi kun ei ole kuin lohko+sisätilan lämppäri, ei vain raaski jälkiasentaa.

          Comment

          Working...
          X