Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Patenttilöytöjä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Bluetooth-pakoputki.

  Comment


   Kun lötkön lämpömittari lakkaa näyttämästä oikein niin on viisasta katkaista lämpömittarille menevä johto ja ottaa lämpötilatieto tyhjäkäyntivakaimen lämpöanturista ja jättää vakaimen johto irralleen. Ilmankos kylmänä lähti vaikerrellen käyntiin kun vakaimen ohjainlaitteelta puuttui kokonaan lämpötilatieto.

   Comment


   • Asentaja sanoi että uskaliaasti oli edellinen jakopää tehty, vanhoilla rullilla ja ilman keskitysholkkia jossain rullassa. 6mm pultilla oleva rulla oli ollut 8mm reiällä ilman keskittävää osaa. Nyt on ollut tuuria ja ihmettelen kovasti kun siihen on ennen tuota tehty kansiremontti juurikin remmin pettämisen takia.

    Edit, se 8mm pultti oli korvattu 6mm pultilla. Porattu vain lohkosta läpi. Se jäi huomaamatta. Tuli sieltä ne öljyt pihalle kun luulin et stefan korkkasi. Ihanan kallis patenttilöytö.
    Viimeksi muokannut VWarre-00; 14.1.2019, 21:12. Perustelu: Idiootti tehnyt jakopään viimeksi.

    Comment


     Volvoon asennettu saabista td04 volvon pakosarja T3 ja saabin turbo T25.

     Comment


      Ranetukset. 8P A3 sulaketaulussa on kolme vetokoukun sähköille tarkoitettua paikkaa, joten looginen paikka koukun sähkösarjan sulakkeelle on toki kattoluukulle tarkoitettu sulake. Ja jotta asia ei liian helposti selviäisi auton seuraavalle omistajalle, sulakkeen palaessa kannattaa koko sulake ottaa pois ja laittaa kansi takaisin paikalleen. Vaati yllättävän paljon purkamista, että selvisi mihin koukun sähköt oli asennettu.

      Comment


       Lämppäripistokkeen asennuksia näkee kaikenlaisia, mutta tällasten tekijän sais jälkiabortoida välittömästi. Puskuri siis pilattu, mutta saahan tuon korjattua ja siirrettyä pistokkeen alemmas järkevään kohtaan.
       Click image for larger version Name:	Screenshot_2019-12-01-16-38-37.png Views:	0 Size:	1,20 Mt ID:	1870396
       Click image for larger version Name:	Screenshot_2019-12-01-16-39-58.png Views:	0 Size:	918,6 Kt ID:	1870397

       Comment


        Paikallisen autokorjaamon näkemys takaoven johtosarjan korjauksesta.
        Attached Files

        Comment


         Huh huh! Onko tuosta annettu palautetta?

         Comment


          En tiedä vielä. Ei oo oma auto, tuli vaan minulle ny tutkittavaksi kun oli sisävalot, keskuslukot ja ikkunat lakannu toimimasta. Epäilin ensin että ccm olisi kastunut mutta se oli ihan kunnossa. Sulake oli palanut ja siinä testaillessa paloi aina uudestaan kun käytti vasemman takaoven lasinnostinta. Arvelin että kai sieltä on johdot rispaantunut haitarikumin sisältä mutta ne olikin jo aiemmin korjattu...

          Comment


           Niksi-Pirkka. Meinas vähän hymyilyttää.
           Jos jollakin tietoa tuosta lastusta. Superchip S308 MES ilmeisesti

           Comment


            Noita salauskantoja on tullut poistettua lähemmäs 10, kun tuo muistin liitäntä ei ole tarkoitettu tuollaiseen jatkuvaan automotive käyttöön ja rupeaa pätkimään.

            Comment

            Working...
            X