Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Foorumin säännöt ja rekisteriseloste

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Foorumin säännöt ja rekisteriseloste

  Olemme päivittäneet keskustelufoorumin rekisteriselosteen ja säännöt.

  Lukemalla tämän viestin hyväksyt alla olevat päivitetyt säännöt sekä rekisteriselosteen, eikä muutos vaadi sinulta toimenpiteitä.

  Mikäli et hyväksy sääntöjen tai rekisteritietojen muutosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@audiclub.fi tunnustesi poistamiseksi.

  Rekisteriseloste - Henkilötietolaki (523/99) 10 § [rekisteriseloste päivitetty 15.5.2010]

  1. Rekisterin nimi
  Audiclub.fi-keskustelufoorumin käyttäjärekisteri

  2. Rekisterin pitäjän nimi ja yhteystiedot
  Audiclub Finland ry, Audiclub.fi-keskustelufoorumin ylläpito, [COLOR=#0000ff]http://www.audiclub.fi/audifinns[/COLOR] (helpdesk@audiclub.fi).

  3. Rekisterin tietojen käyttötarkoitus
  Audiclub.fi-keskustelufoorumin käyttäjien tunnistus

  4. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä
  Rekisteröityessään Audiclub.fi-keskustelufoorumin käyttäjäksi käyttäjä antaa pakollisina seuraavat tiedot:
  -käyttäjätunnus
  -salasana
  -sähköpostiosoite
  -etu- ja sukunimi
  -asuinpaikka
  Rekisteriin pakollisina annetuista tiedoista käyttäjätunnus ja asuinpaikka ovat käyttäjästä riippumatta näkyvissä sivustolla kaikille käyttäjille. Lisäksi muille rekisteröityneille käyttäjille näkyy etu- ja sukunimi. Käyttäjä voi valita, näkyykö sähköpostiosoite muille rekisteröityneille käyttäjille, ja saako ylläpito tai muut käyttäjät lähettää sähköpostia. Salasana ei näy ylläpidolle eikä muillekaan käyttäjille.

  Vapaaehtoisena tietona käyttäjä voi antaa:
  -autonsa mallin, vuosimallin tai muuta tietoa ajoneuvostaan
  -kotisivunsa osoitteen
  -ammattinsa
  -syntymäpäivänsä
  -pikaviestinosoitteensa
  Vapaaehtoisista tiedoista kaikille käyttäjille näkyy auton malli sekä kotisivu. Muut vapaaehtoiset tiedot näkyvät vain rekisteröityneille käyttäjille.

  Mikäli käyttäjä eroaa tai erotetaan Audiclub.fi-foorumilta, käyttäjätunnus sekä kirjoitetut viestit jäävät näkyviin, muut tiedot poistetaan.

  Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan ylläpidon mahdollistamiseksi.

  Audiclub.fi-foorumin käyttäjät luovuttavat tiedot omalla suostumuksellaan rekisteröityessään sivuston käyttäjäksi yllä mainituilla ehdoilla.

  5. Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
  Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän suostumusta. Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  Ylläpito ei ole vastuullinen, jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tai muista vastaavista Audiclub.fi-keskustelufoorumista ja sen ylläpidosta johtumattomista syistä.
  Audiclub.fi-ylläpidolla on kuitenkin oikeus luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten tai palvelun ylläpitäjien käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.

  6. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Käyttäjän antama tieto tallennetaan salattuun ja suojattuun tietokantaan. Käyttäjällä on mahdollisuus lukea ja muokata rekisterissä olevia omia henkilötietojansa käyttäen henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, lukuunottamatta käyttäjätunnusta sekä etu- ja sukunimeä.
  Audiclub.fi-keskustelufoorumin säännöt päivitetty 15.5.2010

  Rekisteröitymisen edellytyksenä on, että suostut antamaan oikeat ETU- JA SUKUNIMESI sekä asuinpaikkakuntasi. Poistamme tunnukset, joista tieto puuttuu.

  Audiclub.fi-sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arveluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, mutta on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä ennen julkaisua. Tiedostat siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, ja kirjoittajat ovat yksin vastuussa kirjoituksistaan. Viestien sisältö ei ole Audiclub Finland ry:n (myöhemmin ACF), foorumin ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin vastuulla, vaikka nämä pyrkivätkin parhaansa mukaan moderoimaan sisältöä.

  Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja tai olla hyvän tavan vastaista.

  Ylläpitäjien toimesta voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa.

  Käyttäjänä suostut siihen, että foorumikirjoitustesi julkaisuoikeudet siirtyvät ACF:n haltuun, kun lähetät viestin foorumille. Tämä ei estä sinua julkaisemasta omia kirjoituksiasi myös muualla. Jos tunnuksesi poistetaan foorumilta, kirjoituksesi jäävät silti foorumille. Viestit näkyvät tässä tapauksessa kuitenkin niin, että vain käyttäjätunnus näkyy -ei esimerkiksi nimi tai paikkakunta.

  Käyttäjä ei saa poistaa omia viestejään. Jos näin tapahtuu, moderaattoreilla on oikeus palauttaa viestit.
  Viimeksi muokannut okkim; 17.8.2018, 10:17. Perustelu: Lisätty lisäys viestien poistosta.
Working...
X