Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

"Uusien" autojen kampanja korjauslistat?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    "Uusien" autojen kampanja korjauslistat?

    Onkos tuollaista tietoa vapaasti saatavilla? Eli listaa "auki" olevista maahantuojan kampanjoista/takuukorjauksista?

    Jumalattomasti ärsytti maahantuojan toiminta! Ja ärsyttää vieläkin....

    Tausta:
    ~ -28C -asteen yöpakkasessa normaalissa matka-ajossa profiilin A4 (10tkm) alkoi vilkuttamaan hehkuvaloa & välillä sytyttämään moottorinhäiriövaloa => tehot alas, ja siis ei tietoa pysähtyykö matka kokonaisuudessaan vai ei. Itsellä ei niin hätä, mutta takapenkillä olleen 3v tyttären nostaminen tiensivuun lumihankeen ei ollut houkutteleva vaihtoehto tuollaisella pakkasella.

    Ärsyttää koska soitellessani ongelmasta maahantuojalle seuraavana arkipäivänä, sieltä tämä Hel...in-"huoltoneuvoja" ilmoittaa että " Joo.....teidän autolle on täällä avoinna oleva kampanja-korjaus, jolla juuri tuollaista vikaa korjataan".
    Yritin avautua selkeillä sanoilla että olisi ollut melkoisesti tärkeä tietää asioista etukäteen, eli jatkaa matkaa kys. tilanteessa kun olisi tiennyt että vika ei pysäytä matkaa ja korjaus on jo sovittuna.

    Maahantuojalla ei siis ole aikomusta ilmoittaa suoraan asiakkaille ennen kuin vika ilmenee? Siis odottavatko takuuajan täyttymistä? Toivottavasti eivät tee mahdollisissa jarru- tai kaasupoljin-ongelmissa samanlaisia mokia....

    ....kele

    #2
    Takaisinkutsut on ihan julkista tietoa. Löytyy esim. tästä: http://www.ake.fi/AKE/Katsastus_ja_a...aisinkutsut+2/

    Comment


      #3
      Kiitos linkistä.
      Tässä tapauksessa ei kai ole takaisinkutsukampanja-tyylisestä viasta kyse vaan tehtaalla "löydetyn" pienemmän virheen/vian korjaamisesta.
      kai?

      Comment


        #4
        Takaisinkutsut ovat juuri niitä, joissa kutsutaan asiakas korjaamolle asap. Tuo päivitys ei kuulu niihin, se tehdään joko vian sattuessa tai mieluiten ennen sitä esim. huollossa.
        Jos autossa syttyy moottorivalo ja tehot laskee, on se merkki vikatilasta jolloin autolla voi ajaa vaikka lähimmälle korjaamolle. Tai kotiin ja seuraavana päivänä korjaamolle.

        Comment


          #5
          Noinhan se taitaa olla.
          Ja siis noita "päivitys"listatietoja tässä kyselin perään, kun olisi mukava tietää noista heti kun jotain julkaistu. Eikä joutua seuraamaan auton hyytymistä ajon aikana kuskin penkiltä, kun ei tiedä pääseekö limp-modella kotiin asti.

          Comment


          • #6
            Jos nuo päivityslista olisi julkisia, niin eihän ne siellä huollossa ehtisi muuta tekemään kuin flässäilemään asiakkaiden autoihin uudempia softia.

            Näissä päivityksissä varmaankin on otettu semmoinen strategia, että ei korjata semmoista mikä ei ole havaittu olevan rikki.

            Omaan autoon pyysin tuon kyseisien päivityksen ennen kuin auto luovutetaan..

            Comment


            • #7
              Näillä kampanjakorjauksilla ja -päivityksillä ei taida olla juurikaan yhteistä varsinaisten takaisin kutsujen kanssa, jotka on enemmänkin liikenneturvallisuuteen ja yleensäkin turvallisuuteen vaikuttavien vikojen korjausta.
              Varsinaisista takaisin kutsuista kyllä tulee ilmoitus ihan kotiin.

              Ne kampanjat myös tehdään takuuajoista riippumatta samaan rahaan ja huoltojen yhteydessä ja aina nuo niistä mainitsee kun rekkarin näppäilevät sisään jos joku on tekemättä.

              Taitaa niissä ohjelmistopäivityksissäkin olla niitä "pahaan mieleen iltasella" päivityksiäkin kun jotkut niitä ihan töikseen bongaavat ja toiset pärjää ilmankin...

              Comment


                #8
                Avoimet korjaamokampanjat tehdään vaikka auton takuuaika olisikin umpeutunut, mikäli kampanja on vielä avoin. Korjaamokampanjat tehdään auton käydessä huoltoliikkeessä, eikä niitä varten asiakasta vaivata erikseen, kuten takaisinkutsuissa. Mikäli asiakas ei tuo autoaan merkkikorjaamoon, voi kampanja jäädä tekemättä.

                Kyllä sua v*ituttaisi ihan yhtä paljon (tai ainakin lähes) kun "taas tuli joku s**tanan kirje ja pitäs auto laahata korjaamolle, vaikka siinä ei ole mitään vikaa" jos noista korjaamokampanjoista läheteltäisiin kirjeitä.

                Comment


                  #9
                  ~ -28C -asteen yöpakkasessa normaalissa matka-ajossa profiilin A4 (10tkm) alkoi vilkuttamaan hehkuvaloa & välillä sytyttämään moottorinhäiriövaloa => tehot alas,
                  Sama ilmiö tapahtui itsellekin B7-mallin aa-nelkussa. Siitä ketju:
                  http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=80159

                  Comment


                  • #10
                    Aloitetaan vaikka tällä: https://www.cnet.com/roadshow/news/a...tion-problems/

                    -17 ja -18 -mallisia Audeja kutsutaan takaisn 144000 airbagien fiksaamiseen .

                    (jos tällainen topic on jo, niin saa yhdistää)

                    Comment

                    Working...
                    X