Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Auto Saksasta

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Et tarvitse siirtokilpiä Suomessa. Punapäiset Saksankilvet kelpaa Suomessa kuukauden ja jos sinä aikana ei ole veropäätös tullut, niin sitten konttorilta tarrakilvet

  Comment

  • Alkuperäinen kirjoittaja välkky Näytä viesti
   No niin, sieltä tulossa sitten hieno Competition Suomeen! ;)
   Kiitos vaan jeeseistä välkkylle! Melkoinen suo oli selvitellä tätä autohommaa.

   Alkuperäinen kirjoittaja jannekk Näytä viesti
   Et tarvitse siirtokilpiä Suomessa. Punapäiset Saksankilvet kelpaa Suomessa kuukauden ja jos sinä aikana ei ole veropäätös tullut, niin sitten konttorilta tarrakilvet
   Juu, se selviskin tuossa jo. Siirtokilpiä Suomesta meinasin kysyä lähinnä siksi, että Saksassa hommaan menisi mahdollisimman vähän aikaa.


   Comment


    Suomalaiset siirtokilvet käy kyllä pohjoismaissa, mutta ei välttämättä Saksassa.

    Comment


    • Autokaupat tehty torstaina Saksassa. Auto oli poistettu rekisteristä valmiiksi. Konttorilla täti meinasi, että LähiTapiolan englanninkielinen todistus liikennevakuutuksesta sekä suomalaiset siirtokilvet eivät käy (pitkällisen selvittelyn jälkeen). Soitin suomalaiselle katsastuskonttorille ja vakuutusyhtiöön, jossa asia varmistettiin ajoneuvoasiantuntijalta ja sain selkeän päinvastaisen viestin, joten siirtokilvet paikalleen ja suunta Suomeen.

     Kyssäri autoveroilmoituksesta: onkohan päästöjen mittaustapa vm. 2015 Audi A6:ssa NEDC? Mistä tuon tiedon saisi varmistettua? Saksankielisellä Audin virallisella CoC-lomakkeella päästöiksi on merkitty kohdassa "Kombiniert" 169 g/km.

     Comment


      On NEDC tuon ikäisessä autossa vielä.

      Comment


       Alkuperäinen kirjoittaja AKoponen Näytä viesti
       Konttorilla täti meinasi, että LähiTapiolan englanninkielinen todistus liikennevakuutuksesta sekä suomalaiset siirtokilvet eivät käy (pitkällisen selvittelyn jälkeen). Soitin suomalaiselle katsastuskonttorille ja vakuutusyhtiöön, jossa asia varmistettiin ajoneuvoasiantuntijalta ja sain selkeän päinvastaisen viestin, joten siirtokilvet paikalleen ja suunta Suomeen.
       Sinällään se täti oli puoliksi oikeassa. Siirtokilvet eivät käy koska niistä ei ole tehty Saksan kanssa sopimusta. Liikennevakuutus sen sijaan pitää kelpuuttaa Green Cardin perusteella, mutta sitäkään eivät aina tee.

       Siirtomerkkien käyttö ulkomailla

       Pohjoismaisen sopimuksen perusteella siirtomerkeillä varustetulla ajoneuvolla voi käydä Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Tämä kuitenkin edellyttää, että ajoneuvo on liikennekelpoisessa kunnossa ja täyttää vierailumaan määräykset ajoneuvolle asetetuista mittarajoista sekä veromääräykset.
       Siirtolupa voidaan myöntää Suomessa, jos lähtöpaikka on Suomi tai jokin muu Pohjoismaa. Siirtoluvan voi siis myöntää esim. välille Helsinki–Kööpenhamina, tai Kööpenhamina–Helsinki.
       Pohjoismaissa järjestettäviin kilpailuihin voidaan myöntää siirtolupa, vaikka lähtöpaikka ei ole Suomi (esim. Ruotsissa ajettava ralli). Ajoneuvoa ei voi kuljettaa kilpailuun siirtoluvalla.

       Lähde: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/...-siirtoluvalla

       Comment


       • Täällä olis yksi A2 kiilarissa Hampurista 1.6 FSI koneella. Onko porukalla kokemuksia https://autosaksasta.de palvelusta?
        Viimeksi muokannut Killeri; 27.9.2023, 19:28. Perustelu: Viesti siirretty.

        Comment


         Juuri tuosta ei ole kokemusta, mutta muutama tuttu on tuottanut auton Aleniuksen avulla. Kokemukset ovat olleet hyviä. http://alenius.de/

         Comment


         • Yhen auton oon tuonut kaleido mainitseman välittäjän kautta ja homma toimi kuin unelma silloin ainakin, auto valokuvattiin todella laajasti, käytettiin dekran tarkastuksissa ja viikon sisällä oston varmistuksesta auton hain vuosaaren satamasta.

          Comment

          Working...
          X