Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Autoverovalituksista/palautuksista

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Eilen tuli myös tullin kirje, jossa kerrottiin että ei ole ollut validi valitus heidän mielestään. Eli case closed, alvi verosta siis ollut ihan oikein heidän mielestään.

  Comment


   Mulle tuli tänään,olipahan pitkät kirjoitukset.

   Comment


    Sama täällä, tänään tuli kirje. Velka on kuulemma vanhentunut :)

    Comment


    • Pitihän se tulla tarkistamaan onko muutkin saaneet saman kirjeen. Muistaakseni 2004 toin auton ja maksoin siitä elvit. Kuulun siis niihin väliinputoajiin, kun 2006-2009 tuoneille palautettiin elvit erillislailla ja aiemmin tuoneille ei. Tullin pyynnöstä tein valituksen silloin 2013 ja niinhän siinä kävi, kuten muillekin, että tullin tulkinnan mukaan mahdollinen saatava on vanhentunut ja valitusoikeutta ei ole. 8 vuotta ne sitä päätöstään hautoi. Auton tuomisestakin ehti kulua 17 vuotta!
     Ai niin, luki siinä kirjeen lopussa, että valtiota vastaan voi nostaa siviilikanteen, jos vielä haluaa.
     Pitäisiköhän ;)

     Comment


     • Tullilta tuli minullekin kirje jossa ei luvattu palautuksia. Mulkut.

      Comment


       Onko kukaan valittanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen näistä autoveroista, kun päätöksen saaminen kestää kohtuuttoman kauan?

       Toin Audin 2005 marraskuussa ja valitin verosta. Jokunen vuosi sitten KHO palautti asian Tullille/Verottajalle. Verottaja teki uuden veropäätöksen, johon vaadin verottajalta oikaisua. Verottaja jätti asian käsittelemättä, koska KHO oli jo käsitellyt asian?!?!?!?!? Tein tuosta valituksen HAOon yli vuosi sitten. Sen jälkeen ie ole kuulunut mitään.

       Mielestäni on kohtuutonta, ettei Suomessa saada yhtä perhanan Audia verotettua 16 vuodessa. Tästä joku juristi voisi jatkaa eteenpäin provikkapalkalla. Muuten verottaja voittaa tämän väsytystaistelun.

       (Oli muuten yllättävää, ettei maahantuojan kautta tullut Suomeen vuonna 2001 yhtään A6 2.5 TDI quattro avantia manuaalilla. Sen verran "harvinainen" auto siis kyseessä.)

       Comment

       Working...
       X