Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Blocket.se vuonna 2024

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Blocket.se vuonna 2024

  Onko kukaan foorumilainen lähiaikoina ostellut yksityisiltä Blocketista mitään?
  Nykyään vaatii vahvan kirjautumisen, jotta voi lähettää yksityiselle viestiä, olisko kellään tarjota tähän mitään kikkakutosta miten ohittaa? Pyytää siis joko BankID (ruotsalainen pankkitunnusjärjestelmä) tai ruotsalaisella suuntanumerolla varustettua puhelinnumeroa.
  Joskus ennen vanhaan tästä pääsi ohi jos omassa profiilissa oli suomalainen numero, mutta nyt sen lisäämiseksi vaaditaan tämä sama suuntanumero prkl...

  Jonkun overdrive.fi -keskustelun lueskelin, siellä ainoaksi vaihtoehdoksi jäi joko tutuntuttu tai prepaid-liittymä, asiakaspalvelu Blocketissa ilmeisesti yhtä tyhjän kanssa.
  Luulisi, että toimisi paremmin yhtiöittämisen kultakaudella, kun käyttävät samaa Schibsted -tunnusjärjestelmää Tori.fi:n kanssa.
  Hyvät neuvot kalliit, menee muuten turboautot ohi kokonaan! :D

 • #2
  Äkkiseltään toi blocket näyttäs samalta paskalta mitä Torikin nykyään. Tuo shitsted ja kuka siellä taustalla sitten kaikkea organisoikaan, on paskonut nuo ostopaikat ihan huolella. Hirveää kuraa kun kunnon hakutoiminnot on kadonneet johonkin. Vaikuttas melkein siltä että toi on tehty tarkoituksella noin paskaksi, että kaikki kävis vaan kaupasta ostamassa uutta.

  Comment


  • #3
   Joo vaikuttais siltä, vaikka pitäis kaikki olla samaa isoa perhettä, niin tietoisesti ristiinkytkeminen jätetty tekemättä. Torihan nyt on nykyään täyttä kuraa, ennen toimi vanteiden hakeminen niin hienosti oikeiden speksien avulla, nyt täytyy hakukenttään kirjoittaa kaikki ja hakukone siitä sitten tarjoaa jos minkä näköistä Legoautoon sopivaa rengasta tai nallepuh-kirjaa.

   Noh, laitoin Garaget.org:n viestiä, sieltä auttoivat alkuun ja eteenpäin. Sain myyjään yhteyden ja huomenna olis tarkoitus lähteä katteleen autoa. On muuten himmeliksi tehty tuo yksityiseltä ostaminen, sinänsä helppoa mutta paikallinen Trafi laittaa kapuloita rattaisiin siinä, että vaativat jonkin maastaviennin todentavan asiakirjan mikä voisi olla esimerkiksi rekisteröintitodistus muuhun maahan, tullin selvitys jne. Pelkkä kauppakirja ei riitä ja soittaessa eivät tienneet, että nykyään Suomen tarrakilvillä saa ajella siellä eivätkä osanneet sanoa riittääkö tämä todisteeksi maastaviennistä, alkoivat selvittelemään ja lopuksi napauttivat luurin korvaan. Ei tuota minulle ongelmia, mutta ruotsalainen kaveri voi vähän harmistua jollei saa vekotinta pois kilvistä, tarkoitus kun on laittaa auto sellaiseen kuntoon että menee rekisteröinnistä kerrasta läpi. Suomen ja Ruotsin katsastusvaatimukset näemmä eroavat myös, autohan on rekisteröity mutta siinä on helmassa "hole the size of a chickadee"..

   Comment


    #4
    Omasta edellisestä ruotsinoudosta on jo viitisen vuotta ja asioin autoliikkeen kanssa, mutta muistaakseni toimittiin niin, että kilvet jäi myyjälle. Olin hommannut tarralaput valmistenumerolla valmiiksi. Sikäläiselle viranomaiselle riitti maastaviennin todisteeksi ne kilvet, kauppakirja ja valokopiot siirtolupalapusta ja matkalipuista. Mitäpä muuta sitä pystyisi tarjoamaankaan, selfie auton kanssa turun linna taustalla ja päivän sanomalehti mukana?

    Comment


    • #5
     Hinausauton kuitti olisi voinut olla myös hyvä! Auto tuli sitten haettua, täkäläiset poliisitkin painoi iloisesti pillit päällä ohi, vaikka autossa ei ollut muuta kuin nuo Suomen tarrakilvet. Niiden lapusta, kauppakirjasta ja Ruotsin omistajanvaihdospapereista (rekisteriotteessa kaksi osaa) otettiin kopiot myyjälle ja minulle, sitä en tiedä onko hän saanut autoa pois rekisteristä. Ei ainakaan ole perään kysellyt. Summa summarum, tarrakilvillä voi ajaa pohjoismaista ainakin Ruotsissa yhden poliisiauton kanssa samaa tietä jos heillä on hälytysajo päällä. Saattaa siis olla teoriassa jopa laillista jos porkkiskin tämän on suorittanut.

     Oli muuten mielenkiintoinen reissu lähteä täysin tuntemattomaan osaan maata ostamaan autoa ihmiseltä, jonka on saanut Garagetin tuntemattoman käyttäjän kautta kiinni ja jonka kanssa on jutellut vain Facen Messengerin kautta. Muutaman mutkan kautta sitten kotimatkalle autolla, joka on 3 eri omistajan reilusti rakentama ja nähnyt parempiakin päiviä. Matkaa viihdytti toki paikallisten katseet moottoritiellä kun vähän antaa turbon suhista. Kiva reissu ilman sen isompia ongelmia, vastaavanlaisia seikkailuja suosittelen kaikille!

     Comment

     Working...
     X