Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Etsitään wanhaa Audia elokuvan kuvauksiin

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Etsitään wanhaa Audia elokuvan kuvauksiin

  Kerhon sähköpostiin tuli seuraavanlainen kysely:

  Hei etsin hopean väristä vm-77-79 audia ranskalaisen elokuvan kuvayksiin 1 päiväksi joulukuussa korvausta vastaan.Kuvauspaikkana sipoo ja auto on elokuvassa salaisen palvelun miesten kyttäysautona.


  yst.terv
  Pauli Kairismaa
  Kuvausjärjestelyt
  p.050-5704395
  email:pauli.kairismaa@gmail.com

  #2
  Minuunkin oltiin yhteydessä tällä asialla, ja menin sinne jo auton lupaamaankin. Odottelen vielä vahvistusta meneekö Resedagrün hopean sijasta. :)

  Comment


   #3
   Auto on salaisen palvelun miesten kyttäysautona :)

   Kuulostaa pahasti siltä, ettei tuo kyseinen autopolo selviä ehjänä leffassa. loppuun asti.

   Comment


    #4
    Jaa, jospa se olikin romutusmaksu mitä ne ehdotti. Kyllähän näin kamalan saastuttavista autoista tulisikin päästä eroon, hah. :)

    Comment


    • #5
     Toisaalla netissä oli joku jäänyt ilman kuvauspalkkioita, vaikka auto oli ollut useamman päivän lainassa. Oli palautettu tankki tyhjänä ja muutkin luvatut hommat oli jäänyt hoitamatta.
     Ihan yleisesti, kannattaa laittaa sovitut asiat paperille.

     Onpa Mobilistissa joskus mainittu, että oli kuvauksissa porattu laina-autoon jopa reikiä.

     Comment


      #6
      Elokuvahommissa yhden päivän joukkokohtauksen kokemuksella voi sanoa että sotiminen on elokuvissakin tuntikausien odottelua. Parhaat jampat kuolee. Suolet oli siansuolia ja veri puolukkahilloa. Käytössä olleet kiväärit palautui melkein kaikki lopuksi niille keräilijöille keltä ne oli "ilmatteeksi" ruinattu mukaan.

      -> Ketään ei kiinnostanut kuka siellä avustajana pyörii ja kun meni aamulla pukeutumaan soldaatiksi niin sopivasti näytettiin kaikki samalta. Joltain tupakkatauolta vaan sitten muutama tuntematonta kaveria lähti kävelemään eri suuntaan ja veivät ne pyssynsä iäksi mukanaan.

      -->> en kyllä autoa antais ihan vaan avoimella valtakirjalla yhtään mihinkään.

      Comment


      • #7
       Odottelen vielä vahvistusta meneekö Resedagrün hopean sijasta. :)
       Joo tuo sun satkushan olis oiva peli sinne. Mulla osuis väri ja vuosimalli kohilleen, mutta eipä taida salaset palvelut ajella jenkkimalleilla. Tuo hopea on kyllä aika harvinainen noissa vuosimalleissa, että tuskin niillä paljon on vaihtoehtoja.

       Comment


        #8
        Sama elokuva?

        http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli.../1135241214244

        Comment


         #9
         Sama on, kiitti linkistä. Ei ole tullut vielä vahvistusta asiaan, täytynee soitella takaisin.

         Mun Audi oli Heitelläänhän kääpiöitäkin -lyhytelokuvan kuvauksissa viikon verran pari vuotta sitten. Ei ollu mitään ongelmia. Yhden tarran (Mobilisti-lehti :) ne joutui ottamaan pois takaikkunasta, jottei se näkyisi kuvissa.

         Ymmärsin että olisin itse mukana paikalla about 8-16, eli yhden päivän homma. Rovaniemellä tehdään kait jotain kohtausta mihin haettiin toista sataa neukkuautoa ja -kuormuria. Uskoisin että kaikki tehdään asiallisesti, eihän tuolla mittakaavalla tehtävästä hommasta tule muuten mitään.

         Comment


         • #10
          Joo Rovaniemellä tehdään kohtausta Someroharjun varalaskupaikalla, viikoksi pistetty kiinni ja pykätty lavasteita kasaan hirveällä kiireellä. Käsittääkseni on Venäjän/Suomen rajatulli. Sinne haettiin kohtaukseen mukaan porukkaa, mutta kun ite on reissussa niin ei päässyt mukaan :D

          Comment


           #11
           Oli kyllä kehnot liksat elokuvatuotannolla tarjolla, tuli myös yliopiston sähköpostiin tuosta viestiä. Eilen oli tarkoitus käydä yhtä autoa loggaamassa varalaskupaikalla, mutta sehän olikin tosiaan suljettuna.

           Produktiosta kuullut jutut eivät kyllä herätä luottamusta, joten henk.koht. harkitsisin autoni luovuttamista käyttöön :)

           Comment


            #12
            Jaa-a, 300 + bensat ne mulle lupasi. Vaihdoin kuitenkin maisemaa tänne Muonioon, joten en pääse osallistumaan hommaan. Kuulosti kyllä vähän siltä ettei autoni ollutkaan aivan ensisijainen vaihtoehto, ehkä värin takia. Toivottavasti jokin Audi pääsee valkokankaalle!

            Comment

            Working...
            X