Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Auto Union DKW MUNGA

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Auto Union DKW MUNGA

  Olen jo pidempään katsellut tuota Mungaa hiukan "sillä silmällä" eli tuollainen olisi suunnitelmissa hankkia talliin harrastuprojektiksi, no on ollut jo pitkän aikaa. Noita saa suhkot edukkaasti mm. saksasta, mutta onko näitä näkynyt koskaan suomessa? Mahtaako tätä saada kilpiin suomessa?

  #2
  VW Iltiksen olen nähnyt museorekkarissa, ja sehän ei kovin kauaksi Mungasta heitä.

  Comment


  • #3
   Mikkelissä majailee ainakin yksi suomikilpinen Munga.

   Comment


    #4
    Mielenkiintoista, ei tuo Munga satu olemaan jollain clubilaisella? Olisi hauska saada tietää tuon auton historia, onko 2-tahti vai 4?

    Comment


    • #5
     Ei ole ainakaan tietääkseni jäsen. 2-tahti, tosin moottorista puuttuu ainakin startti ja kaasari. Muuten näytti ihan hyväkuntoiselta ikäisekseen (-62). Pienellä laitolla sen saisi ajoon ja vähän isommalla harrastamisella entisöityä tai rakennettua hieman erikoisempi kesäauto :) Viime kesänä tuo oli myynnissä, joten ihan varma en ole onko se enää tällä kylällä.

     Comment


     • #6
      Isällä oli tuollainen Munga reilu kymmenen vuotta sitten. Hänellä oli muitakin Dekareita tuohon aikaan ja tuo oli aika harvinainen "löytö". Se oli myytäessä täysin ajokuntoinen, mutta en kyllä muista yhtään että minne se myytiin.
      On kyllä taatusti erottuva harrastepeli, saa perus sota-jeepin näyttämään Citimaasturilta.

      Comment

      Working...
      X