Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Typ85 ovenkahvan kanssa ongelmaa (Myös t44 ja t81)

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Typ85 ovenkahvan kanssa ongelmaa (Myös t44 ja t81)

  Ovenkahvoja liipaten

  Tilasin setin uusia kahvoja, ja oli tarkoitus niitä pikku hiljaa tässä kevään mittaa asennella paikalleen. Mutta jo ensimmäinen (vasen etukahva) aiheutti jo päänsärkyä. Ja taitaa olla selityskin minkä takia ei kuskin ovi enää auennut kuten piti viime aikoina vanhalla kahvalla. Vaikka vanha kahva oli suhteellisen välyksetön.

  Tuohon vaaleahkossa kohtaa olevaan reikäähän tulee se muovinen ohjuri avaustangolle. Ja se ohjuri on tainnut jossain vaiheessa allekirjoittaneen autossa pyörähtää väärään asentoon, sillä kun laitoin tangon samalla lailla, kuin se oli irroittaessa, niin ei ovi auennut kuten piti, vaan tango luisui pitkin ohjuria elestakaisin.

  Onko jollain hyvää havainnekuvaa tai jotain muuta kättä pitempää, että kuinka se tanko/ohjuri-nasta pitää tarkasti olla, että ovi aukeaisi myös ulkopuoleltakin. Ja myös kuva 100% ehjästä ohjurinastasta olisi kiva, että pystyy sulkemaan sen vaihtoehdon pois, että nasta olisi rikki, sillä näytti ihan kunnossa olevalle mun silmään.

  #2
  Itse itselle vastaten.

  Kaiken A ja O on saada auto ylös, että pääsee näkemään mekanismin liikkumisen kunnolla ja säätää tangot sen mukaan. Mekanismi on todella tarkka oikeasta säädöstä tai se alkaa lipsumaan -> Kahva lakkaa kokonaan toimimasta

  Comment

  Working...
  X