Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Typ81 Jäähdytinvalo rupesi vilkuttelemaan

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Typ81 Jäähdytinvalo rupesi vilkuttelemaan

  Kuten otsikko antaa ilmi, rupesi tuossa uudessa hankinnassa jäähdytinvalo vilkuttelemaan työmatkalla, vilkku niin himmeästi että tiedä vaikka olisi muutaman päivän vilkkunut. Ei auringon valossa näkyny. Lämpömittari ollu koko mun 2 viikon omistuksen aikana pimeenä.
  Epäilin siis alkuun anturivikaa. Virrat kun laittaa päälle, toimii valo aivan normaalisti ja kirkkaana.

  Päätin siis samantien vaihtaa kaikki nesteet, anturit ja termarin (mikä osottautui alkuperäiseksi).

  Antureiden osalta onnistuin sen kummemmin ihmettelemättä tilaamaan sinisen 1 napaisen anturin motonetistä 37-3220.
  Tänään rupesin sitä vaihtamaan ja vanhaa kädessä pyöritellessä pääsin toteamaan että pitäsi olla musta (0499195011). Ei muuta kun uutta tilausta vetämään, tällä kertaa autonvaraosat24

  Molemmat vierekkäin olevan anturit ulkoapäin aika hapettuneen näköisiä 0499195011 ja 026919369.

  Hiukan vaan hämmentää kumpi noista antureista on mittarille ja mihin toinen mahtaa liittyä. 026919369 tuntuu olevan kiven alle haudattu, eikä ole missään muualla kun alibabassa saatavilla minimi 50kpl tilauksena.

  Seuraava projekti olisi porata molemmat termarikotelon pultit pois, oli todella pahasti hapettunu ja katkes vähän turhan helposti, ilman minkään laista voimaa.

  #2
  Toimiiko flekti,sen anturin johdot syylärin päässä tahtovat hapettua aika helposti.Onneksi tuossa omassa ei ole lämpömittaria,vain valo,niin on vähemmän kytättävää ajon aikana.

  Comment


  • #3
   Joo, flekti toimii kyllä. Tuota pienempää anturin putsasin contact cleanerillä ja dremelillä karvalaikalla, ilman tulosta. Pitää odotella että tulee uusia osia josko olis vaikutusta. Seuraavaks pitää käyttää mittaristo irti jos ei löydy antureista apua.

   ps. saako noita upattuja kuvia jotenki thumbnailin kautta? Vai oliko tämä vaan member ominaisuus. On aika poskettoman kokosia meinaan.


   Viimeksi muokannut Killeri; 2.6.2018, 20:36.

   Comment


    #4
    Member etu se on. Vielä menee sun kuvat näin.
    Kyllä ylläpito reagoi jos tulee jättikuva :). Toki tervetuloa takaisin jäseneksi!

    Comment


     #5
     Olikos tuo automatti vai käsiryypyllä,ettei tuo pienempi vois olla se,mikä sytyttää sen sinisen kylmän moottorin merkkivalon?

     Comment


     • #6
      Automaatti, jousellinen malli. Onkohan tuo nyt sit 2e3

      Comment


       #7
       Olin väärässä,moottoria lähempänä oleva 2 napainen anturi ohjaa kylmän moottorin merkkivaloa,virrat päällä ylilämmön valo ei sammu,vaikka kaikkien antureiden johdot ovat irti.Ettei maavika voisi aiheuttaa sitä sinun vikaa?Eli tuo kuvassa huonosti näkyvä,mistä johto on irti ohjaa sitä sinistä valoa.
       Attached Files

       Comment


       • #8
        Tässä ei taida olla tuota anturia ,eikä valoa koska on facelift. Niissä joissa on valo taitaa olla myös monesti economy mittari lämpömittarin paikalla.

        Comment


        • #9
         Dodiin, sain tänään vihdoin uudet nesteet ja öljyt koneeseen, sekä uuden anturin. Nyt toimii taas lämpömittari niinkun pitää. Eikä ainakaan koeajolla välkyttänyt ilmailujen jälkeen valoa.

         Tuli tosiaan tuo pienempi anturi vaihdettua.
         Niin ja ei ole tässä tosiaan sinistä valoa.

         Comment

         Working...
         X