Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Typ 85 Coupe Quattro takavetoakseli

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Typ 85 Coupe Quattro takavetoakseli

  Terve,

  Sisempi takavetonivelen suojakumi pitäisi vaihtaa. Akseli on muuten irti mutta sisempi vetonivel ei lähde millään irti takatasauspyörästöstä vaikka kuinka yrittää nykiä akselista. On naputeltu vasaralla ym. mutta ei. Eihän se ole kuin niillä 6 ruuvilla kiinni.

  Onko kellään antaa neuvoja tähän?

  #2
  Eiköhän se ole vain ruostunut / jämähtänyt kiinni, siinä on aika tiukka sovite siihen perään.

  Comment


   #3
   Näin sen täytyy olla. Sain väännettyä nivelen sisäkehän ja kuulat akselin kanssa pois mutta ulkokehä jäi vielä. On kyllä kuin kasvanut kiinni. Pitää varmaan varovasti rälläkällä ja dremelillä halkaista ulkokehä jos sitten vaikka lähtis.

   Comment


    #4
    Osaavat olla tosiaan ihan perkleen tiukassa. Itsellä autto aikanaan vain aika, ja kunnon liuotus. Taisin mie ehkä vähän lämpöäkin näyttää...

    Comment


     #5
     Lämpö varmaankin avaintekiä tässä, niinkuin monessa muussakin :)

     Comment


      #6
      Lekalla vaan kylkeen, niin irtoaa.

      Comment


       #7
       Muistan kun omasta quattrosta irroitin perän sisempää vetaria, niin usko meinas loppua. Onneks oli sisempi nivel valmiiks rikki niin sai aika säälimättä moukaroida sitä irti ison meistin ja pikku lekan kanssa. Pää märkänä varmaan vartin kolkuttelin sitä irti, ennen kuin antautui.

       Comment


        #8
        Rälläköin vanhan vetarin ulkokehän parista kohtaa halki ja sen jälkeen naputtelin (hakkasin) sen sieltä irti. Kyllä uskomattoman tiukkaan voi osa jämähtää. Mutta nyt on uusi vetonivel kiinni ilman suurempia vaurioita.

        Comment

        Working...
        X