Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

RS4 & RS5 B9 tulossa

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  RS4 & RS5 B9 tulossa

  http://paultan.org/2016/06/16/spysho...n-s5-overalls/

  Samaa nähtiin Nyrrellä mpn80:n kanssa! Tässä pari meidän spyphotoa, ennen ku Karo kerkeää työstämäään Nyrre 2016 gallerian :) Harmi, ku kameran asetukset oli ns. ihan päin peetä vitosrisamuulin ylläessä meidät, mut just kerkes painaa nappulaa :D
  Attached Files

 • #2
  Eiks toi farkku ole S?

  Comment


   #3
   Sellaiseksi tuo on pyritty naamioimaan ainakin. Allroadin muoviset kaarilevikkeet, rengastus ja pyörien sijainti antoi kuitenkin viitteitä siitä, että kyseessä voi olla pulleaposkinen versio pinnan alta. Tuosta kuvasta asia ei ihan niin hyvin käy ilmi, kuin livenä nähtynä.

   Comment


   • #4
    Tuossa kuvassa tuo vitonen onkin keulasta oikeen h*lvetin ruma.

    Comment


    • #5
     Tulee jotenkin Tesla mieleen tuosta vitosesta. Hyi.

     Comment


      #6
      Eikö nuo rotorit ala olla jo aika laaast season. Noitahan on nykyään joka toisessa Audissa ja uutta näköjään pukkaa aina vaan.

      Comment


       #7
       Komeat vanteethan nuo rotorit on ja sopii melkein kaikkiin audeihin, tuota torahampaista puikulaa ne ei tosin tee yhtään komeammaksi.

       Comment


       • #8
        Mondeon keula. Ei jatkoon

        Comment


         #9
         Rotorit ovat halvan näköiset. Tesla- keulalta näyttää kyllä tuossa kuvassa.

         Comment


          #10
          Kuten Harjula tuossa kertoi, niin pienistä ulkoisista yksityiskohdista voi päätellä, että kyseessä on siis hyvinkin todennäköisesti uusien tuplakonsonanttien muulit. Nämä ovat siis ässien pohjalta rakennetut, jossa testataan lähinnä tulevaa tekniikkaa. Noiden perusteella ei nyt ihan järjettömän pitkiä johtopäätöksiä kannata tehdä esim. ulkonäöllisistä asioista.

          Mitä noihin Rotoreihin tulee, niin ainakin tehtaan mielestä näyttää olevan kyseessä sellainen vanne, joka soveltuu myös uuden testaamiseen. Jos asialle pistää hiukan ajatusta, niin ei kai se nytihan huono vanne taida olla... Lisäksi ainaan meiksi ei kyllä ihan järkyttävän moneen RS5 mitoissa olevaan OEM Rotoriin ole törmännyt - pienempiin kyllä harvasen päivä ;)

          Comment


           #11
           No eihän ne rotorit rumat missään tapauksessa ole, mutta luulis jo keksivän jotain uutta pikkuhiljaa.

           Comment


            #12
            Mitä hiton väliä sillä on minkä näköiset vanteet on testimuulissa, sinne tungetaan just tasan joku oikeilla mitoilla oleva alumiinivannekäikäle johon sopii oikeanlainen rengas. Iha sama kun sanoisi tulevaa RS4/RS5 rumaksi sen takia kun testimuulissa on jostain Allroadista pöllityt muovilevitykset. Ja Rotor aletaan jo pikku hiljaa kuoppaamaan, sitä ei ole enää tehdasasennuksena kovinkaan moneen malliin tilattavissa.

            Comment


            • #13
             Näinhän se menee että tehdas kuoppaa jonkun vanteen niin harrastaja laittaa niitä seuraavat 5v innolla :D

             Omaankin silmään tuo konepelti näyttää kun olisi töötätty jonkun persauksiin eikä oiottu sitten. Kaitpa siihen tottuu kun livenä näkee noita erivärisinä

             Comment

             Working...
             X