Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin virtuaali mittaristo/audi connect lisenssi

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audin virtuaali mittaristo/audi connect lisenssi

  Audilta hieman rahastusta tuon uuden virtuaalimittariston kanssa. Alussa Audi connect palvelulla (sisältää osan palveluista) 3kk ilmainen lisenssi, jos haluat että kaikki palvelut käytössä niin lisenssi maksaa 270eur/2vuotta.

  Itse ihmettelin kun ykskaks lakkasi toimimasta esim goolemaps karttapalvelu, lento/juna aikataulut jne. auto ilmoitti että lisenssi vanhentunut. Audi liikkeellä 270eur maksuun ja lisenssi 2 vuodeksi uudelleen toimintaan. Mistään lisenseistä ei ollut missään vaiheessa puhe kun auton ostin...

  Hieman rahastus meininkiä...

  #2
  Jos ei oo ostettaessa kerrottu, niin pitäisi olla ilmainen?

  Comment


  • #3
   Joo kompensaatiota pitäisi tulla kyllä auton ostoliikkeestä. Lisenssin ostin eri liikkeestä kuin mistä auton.

   Comment


   • #4
    Katso kauppasopimus, mitä siellä lukee.

    Comment


     #5
     Olisi mielenkiintoista tietää mitä siinä lukee, veikkaan että ei mitään?

     Itselleni tuli Audi Connect&Safety service, jolla voi mm ohjata tehdaslämmitintä puhelimella. Data kuuluu hintaan. Yritin selvitellä ennen ostoa kuinka kauan datasiirto menee Audin piikkiin, ei selvinnyt. Audin mediacenter sivustolla lukee 10 vuotta Saksa ja suurin osa eurooppaa, lähdin siitä. Luovutuksen yhteydessä myyjä arveli että saattaakin olla kolme vuotta. Nyt kun autoon pääsi tutustumaan, ilmoittaa se että lisenssi vanhenee vuodessa.. saas nähdä mitähän tästäkin tulee. Jos meinaavat saada vuoden päästä tuosta lisää rahaa, ei kyllä kuulosta ihan reilulta.

     Comment


      #6
      Kävin kysymässä tiskillä tuota Audi Connect Safety&Service lisenssin kestoa ja sanottiin 10 vuotta. Kerroin että auto sanoo lisenssin vanhenevan vuodessa. Kyseessä on kuulemma "kaupan päälle" tullut Connect lisenssi mikä vanhenee, lämmittimen ohjaus, ovien lukitus jne toimii tuon jälkeen normaalisti.

      Mennään nyt tällä tiedolla, mutta vähän kutkuttaa mitä tapahtuu vuoden päästä. Auto nimittäin luettelee toiminnot, minkä lisenssi vanhenee vuoden päästä ja mukana ovat kaikki, myös lämmittimen ohjaus, ovien lukitus jne. Voihan toki olla, että nämä ovat Connectin kautta tuplana, mene ja tiedä.

      Comment


       #7
       Soittivat vielä perään, onkin voimassa 3 vuotta.

       Comment


       • #8
        Hei, alkaisi olla aika uusia lisenssejä. Onko käsitystä hinnoista ja saako erillaisia paketteja?

        Comment


        • #9
         Audi connect mycarmanager 24kk paketti n.100€ sisältää remote lock&unlock, remote aux. Heater, car finderin ja vehicle status.

         Audi connected infotainment 24kk paketti n.280€ eli google earth ja muut connected palvelut. VC:llä ihan tarpeelliset.

         Tarvittaessa tuotekoodit löytyy.

         Comment

         Working...
         X