Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

3.0 TFSI softa

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Tinke_J mitenkäs noi vakiona vähän korkeaviritteisemmät, eli tuo S4:n CAKA pata? 4F:llä siis riittää PA-laitteisto vakiona Re85:lle mutta mitenköhän tuon oman kanssa kävis? Voisi ehkä olla kiinnostusta protoilla..

  Comment


   Oliko tällä 4f viinasoftalla saatu voimaakin ulos?

   Comment


    En lähde mutuilemaan mitään arvioita, kun ei ole mustaa valkoisella tällä hetkellä, mutta bensavirien teholuokan täällä jokainen tietää ja kyllä se muutos selkään oli siihen nähden selkeästi huomattava. Omistajan ensisijainen tavoite oli tässä toki kustannussäästön tavoittelu polttoainevaihdoksen myötä - ei niinkään viimeisen hevosen metsästäminen. Ensi viikolla nyt tarkoitus tuo Juhan "PerheFarkkuS4" viinoittaa niin ehkä sieltä saadaan hieman lisää dataa kerättyä. Dynon aikataulun salliessa olisi tavoite saada myös ennen ja jälkeen tulokset.

    Comment


     Tänään tehtiin e85-ohjelma lähes valmiiksi Juhan em. autoon. Vetoja on persdynolla enemmän kuin oli bensalla, mutta omistaja itse analysoikoon fiilispohjaisia asioita ennen dynoa. Se on kuitenkin tässä vaiheessa jo varmaa, että polttoainelaitteet (vain Autotech hpfp -mäntä vaihdettu) riittää vielä tässäkin "dual pulley" -viritysasteessa; ainakin kun asioihin paneudutaan Erikoismoottorin ottein. Ja mistään ei ole tingitty eli pohjana täysin valmis bensaohjelma.

     Comment


      Nyt se on saatu sitten ihan todistettuakin, että soppalaitteet riittää e85-käytössä vähintään 500hv luokkaan (em. muutoksella). Imulämmöt muodostui kuitenkin tänään ongelmaksi, kun kiipesivät pitkään (34s) kestävän vedon aikana. Pienemmällä vaihteella tai pienemmällä vastuksella ajaminen ei ollut mahdollista, koska rengas löi tyhjää rullilla. Paperilla 502hv ja 651Nm 90 asteen imulämmöillä ja dokumentti löytyy luonnollisestikin omistajalta. Tästä jäähdytys kuntoon niin kyllä sieltä vielä kaivetaan lisää :).

      Comment


       Kuulostaa hyvältä. Onko tietoa missä saakka bensatrimmit huiteli? Ja oliko tietoa onko softassa takalambdojen valvonta mukana?

       Comment


        Trimmit on hyvin hallinnassa koska tämä on ihan oikeasti skaalattu sille etanolille eikä ole haettu trimmeillä kohdilleen. Tarkoittaa siis myös sitä, että bensalla ei voi ajaa.
        Aine on suoraan pumpusta eli käytännössä varmaan noin E75. Niin se tässä maassa menee vaikka markkinoidaan jotain muuta.

        Takalambdoja valvotaan kyllä.

        Comment


         Mielenkiintoinen video Kanadasta, dynovetoja eri pajojen softilla stage1 ja stage2. Bensasta sen verran, etta kun puhuvat 93 oktaanisesta, niin se on verrattain samaa kuin 98 Suomessa. Pohjois-Amerikan oktaaniluvut esitetaan hieman eri lailla kuin Euroopan. V-Poweria kuitenkin. https://www.youtube.com/watch?v=u0BkDlnf2gA

         Comment


          Mikähän lie, kun hihnapyörämodit kumpikin jää selvästi ihan pelkälle softavirille? Joku hässäkkä joo, mutta mikä? A7 kuulostikin aika kiukkuiselle.

          Comment


           Tuo belt slip ja sitten tukkonen suodatin voi vaikuttaa aika isosti. Mulla oli 6kk käytössä ollut boschin suodatin vakioboksissa ja sai ahtoja 0.6bar vaikka piti löytyä n. 1.2-1.3 luokkaa. Vaihtamalla tuoreeseen löytyi loput. Epäily oli sillon joko belt slipistä tai sitten suodattimesta. Logeista selvisi, kun ei persdynolla huomannut että vedot katosi talvikelillä 5000rpm+ ja ahdot meni sen jälkeen suoraa viivaa

           Näihinhän saa tuota halpaa hihnankiristäjää millä tämä ongelma pitäisi viimeistään lähteä: https://www.ecstuning.com/b-verstark...-ten-a001-blk/

           Pitäs käyttää omaa verrokkina rullilla, kunhan saan sen ensin muutettua superduperahdetuksi.

           Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja arto s Näytä viesti
            Mikähän lie, kun hihnapyörämodit kumpikin jää selvästi ihan pelkälle softavirille? Joku hässäkkä joo, mutta mikä? A7 kuulostikin aika kiukkuiselle.
            Paskaa bensaa, korkeat imulämmöt tai hihna luistaa. Tai kaikkea näitä.

            Comment

            Working...
            X