Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8P, ratin vaihto monitoimirattiin + navi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 8P, ratin vaihto monitoimirattiin + navi?

    Heps!

    Nyt on alla uudet tassut. Audi A3 2009. 1.9 TDI, etuveto (nyyh, olisin halunnu quattro, mut hinta tuli vastaan, ja A3:ssa se nyt muutenkin ei oo niin paljon eroa), (6-vaihteinen) automaatti, vakkari plus muuta kivaa.

    Mut ratti oli ihan basic normaali ratti ilman mitään lisiä ja radiona "Audi Concert" (muttei mitään tietoa mallinumerosta. Näyttää kuvien perusteella Concert II+ tai Concert 3 laitteelta. AUX-liitin löytyy käsijarrun vierestä keskikonsolista)

    Kattelin tossa vähän romuttamoilta varaosia ja huomasin, et monitoimirattien hinnat ei oo mitään aivan hirveitä. Sanotaan, että haluaisin sellasen asentaa, niin millanen homma se on? Tarviiko vaihtaa jotain muuta, vai onko siellä kaikki johdot ym. jo valmiina ja senkun vaihtaa vaan ratin siihen?

    Toinen, mitä haluaisin asentaa, on RNS-E navi. Tykkään siitä miltä se näyttää ja miten se sopii paremmin sisustukseen kun after-market kamat. Mut onko mitään järkeä ruveta siihen proggikseen, kun ominaisuuksiltaan parempaa — esim. Sony XAV-AX1000 saa tyyliin puoleen hintaan käytetystä RNS-E yksiköstä?

    Ja jos toi ratin vaihto onnistuu, niin voiko sitä käyttää aftermarket radion kanssa ollenkaan, vai tarviiko olla alkuperäinen vehjas, että ratin kontrollit toimii?

    - Anna
Working...
X