Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

Spotify +lisälämmitin A3 sedan

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Spotify +lisälämmitin A3 sedan

  A3 tilausvaiheessa, mutta muutama asia askarruttaa.1. Saako millään kokoonpanolla Spotifyn kappaleita kelattua edes eteenpäin. Kokeilin koeajossa Lumia 800 ja IPadia Bluetooth yhteyden kautta, musiikki tuli hyvin mutta ei pystynyt vaihtamaan kappaletta eteenpäin auton ohjaimilla.
  Onnistuuko AMI:lla.
  2. Tarviiko lisälämmitintä vai riittääkö lohkolämmitin. Koeajossa tuntui moottorin lämpötila näillä keleillä nousevan tosi nopeasti 90 asteeseen

  #2
  Kakkoskysymys on mielestäni retorinen. "Tarvitseeko" pa-lämmitintä on vähän sama asia kuin kysyisi tarvitseeko nelivetoa. Molempia "tarvitsee" heti kun sellainen on tai on edellisessä autossa ollut. Suurin lisälämmittimen tuoma hyöty bensakoneessa on mukavuus. Auto on lämmin kun lähdet liikkeelle, laseja ei tarvitse raapata ja illalla ei tarvitse muistaa laittaa piuhaa seinään.

  Comment


  • #3
   Polttoainelämmitin omassa nykyisin, mutta uuteen hinta aika kova. Ei ehkä tarvitse illalla muistaa johtoa seinään mutta ongelmia on lämmittimelläkin. Kun ei aina tiedä milloin lähdössä töihin/töistä niin ajastinhomma ei toimi. Kauko-ohjain jossa ei GSM ohjausta ei toimi koska matkaa parkkipaikalle jonkin verran ja useita betoniseiniä.

   Comment


   • #4
    AMI + Iphone yhdistelmällä ainakin onnistuu kappaleiden vaihto Spotifyssa.

    Comment


    • #5
     Sori tyhmyyteni, mutta mitä lisävarusteita pitää ruksata jos haluan spotifyn toimimaan uudessa A3:ssa ja ottaisin joka tapauksessa MMI Navigaatio Plussan? Ja tällöin voiko spotifyta ohjata ratista mutkattomasti ja toimiiko spotifyn soittolistanäkymä MMI:n näytöltä mutkattomasti jne?

     Jos haluan että homma toimii langattomasti, eikä puhelinta tarvitsisi pitää hanskalokeron piuhassa, niin joudun hankkimaan Tune2Air-palikan tai Audilla on joku omakin palikka tähän saatavissa ilmeisesti tähän uusimpaan MMI Navigaatio Plussaan? Äänenlaatu kärsinee hieman, jos ei pidä puhelinta langassa vaan bluetoothin välityksellä langattomana?

     Pakko kysellä, kun netissä on niin ristiriitaista tietoa tästä ja monenkaan tunnin päästä en ole varma saako tuota Spotifyta nyt toimimaan "kivasti" MMI Plussan kanssa ja jos saa niin mitä muita optioita pitää muistaa varusteista raksia.

     Kiitos.

     Comment


     • #6
      Mulla on A4:ssa (vm. 2010) MMI 3G navigation plus ja AMI. Spotify soi hyvin, kappaleiden vaihto ja volumen säätö onnistuu ratista ja luonnollisesti myös MMI nappuloista. On siinä tosin ongelmiakin, joita en ainakaan vielä ole saanut ratkaistua. Esim. soittolistan kappaleiden nimet näkyy MMI näytöllä "Spotify" tai "Unknown title". Kappaleen soidessa nimi näkyy oikein mittariston näytöllä, mutta MMI näytöllä yleensä edelleen vain "Spotify" tai "Unknown title".

      Ajattelin tilata tuon Tune2Airin ja testata, että miten se toimii. Tuskin ratkaisee ylläolevia ongelmia, mutta eipähän tarvi liittää puhelinta aina siihen hanskalokeron johtoon. Liittäminen varsinkin ajon aikana on kaikkea muuta kuin turvallista.

      En ole varma, onko uudessa A3:ssa jotenkin erilaiset systeemit tämän osalta, mutta näin siis ainakin muutaman vuoden vanhassa A4:ssa...ja puhelimena Iphone4

      Comment


       #7
       Et kyllä melko varmasti tuosta tune2air palikasta hyötyisi mitenkään.
       Ja miksi hyötyisit? Ei se tue spotifyä sen enempää kuin ilmankaan sitä palikkaa. Oikeastaan saat tasan samat asiat ihan pelkällä puhelimellakin. Ainoastaan ipod/iphonen playlistit saat langattomasti mitä et pelkällä bluetoothilla saa.

       works with a number of 3rd party music apps such as Sportify or Pandora. This software enables tune2air to stream music to your head unit without the track information and music library list and the wireless control of tracks works on certain types of head units only.
       Pitäisi kyllä toimia ihan bluetoothin yli normaalisti spotifyn kappaleiden vaihto ja play/pause. Huomioithan, että mahdolliselle android-laitteelle tarvitset tuon modatun spotifyn, että saat kappaledataa soittimeen. Lisää täältä. Tämän jälkeen pitäisi toimia niin hyvin kuin se on mahdollista eli näkyy ruudulla myös soitettava kappale. Applella spotifyn pitäisi tukea tuota jo sellaisenaan (?)

       En usko, että tuota playlistiä saa ainakaan vähään aikaan spotifystä ruudulle.

       Comment

       Working...
       X