Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

isofix kiinnikkeet

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • isofix kiinnikkeet

  terppa vaa kaikille! nyt tiukka kysymys. onko audi a6 v:2000 valmiudet isofix kiinnikkeiden asennusta varten? ja saako niitä muualta kuin audilta?

  #2
  Ainakin 2000 A4:ssa oli valmiit kierteet penkin alla. Äkkiäpäs sinne katsookin saadakseen varmuuden. Kiinnikkeitä saa merkkiliikkeestä tai Kalskeen Tepolta tai Slamitilta jne. Itse hain merkkiliikkeestä, hinta noin 55€ pultteineen.

  Comment


   #3
   Vm - 98:ssa on ainakin, ihmettelisin jos olisi jätetty uudemmasta pois. Ovat teipin alla piilossa molemmin puolin. Ja tuon viiskymppisen verran maksavat kpl.

   Comment


   • #4
    kiitosta tietäjille.pittääpä lähteä kauppaan

    Comment


    • #5
     Kai sitten löytyy myös 2003 mallista? Vaimo alkoi kettuilemaan kun sen omasta Mesestä (C180 Comp - 2007) moiset löytyy ja A6 ei kuulemma ole oikea perheauto???

     Comment


      #6
      Mun vm 2003 A4:sesta löytyi takapenkin ja selkänojan liitoskohdasta sellaisia neliskulmaisia tyhjiä kiinnikkeitä. Ovatko nämä nyt niitä isofix-kiinnikkeitä jos vaikka innostuisi vaimon kanssa vielä?

      Comment


      • #7
       Mie oon myös kiinnostunut sillä innostuttiin jo vaimon kanssa.

       Comment


        #8
        Alkuperäinen kirjoittaja harald
        Mun vm 2003 A4:sesta löytyi takapenkin ja selkänojan liitoskohdasta sellaisia neliskulmaisia tyhjiä kiinnikkeitä. Ovatko nämä nyt niitä isofix-kiinnikkeitä jos vaikka innostuisi vaimon kanssa vielä?
        Ne on just niitä, itsellä myös etuistuimella (pelkääjän paikalla).

        Comment


         #9
         Kiinnikkeitä saa merkkiliikkeestä tai Kalskeen Tepolta tai Slamitilta jne. Itse hain merkkiliikkeestä, hinta noin 55? pultteineen.
         Tämä pari vuotta vanha teksti ei enää päde marmorin osalta. 3B Passattiin kävin kysymässä rautaa, niin sille oli tullut uusi osanumero ja hinta oli noussut ~90 euroon. Tepolta sai onneksi "normi" hintaan.

         Comment


         • #10
          vähän ooteenä ihmetyttää jos -00 A6 ei ole isofiksejä, mutta -00 TT:ssä on. Ihmeellistä ajatuksenjuoksua insinööriltä.

          Comment


           #11
           Eiköhän sielläkin ne kierteet raudalle kuitenkin ole? Ihmettelen kovasti jos ei olis... Eri asia sitten onko auton ensimmäinen ostaja ruksannut ne varustelistalta. Oletan siis että isofiksit on valittava lisävarustelistalta.

           Comment


           • #12
            Omassa A6 avantissa vm. 2004 ei takana isofixejä ollut mutta paikat niille (teippien alla kierteet pulteille) oli. Isofixraudat ja pultit maksoi jotain alle 50 euroa marmoilta. Toisesta threadista löytyy osanumero haulla.

            Luultavasti uusikorisessa 2004 ja siitä eteenpäin on isofixit jo vakiona, varmaan varhaisemmissakin malleissa on tilattuna isofixit olleet.

            Comment


            • #13
             Mäpäs nyt vaikka tämän ketjun nappaan isofix-kysymykselleni. Luin sen toisenkin ketjun ja varmaan kolmannenkin ja katselin kuviakin, jotka joku ystävällisesti oli linkittänyt jostain, ne tosin käsitteli A4:sta.

             Oon nyt pariin-kolmeen otteeseen köljännyt tuon A6:sen takapenkin ja selkänojan väliä käyttäen sekä silmiä että sormenpäitä niin haptisena kuin optisena välineenä, mutten ole löytänyt ensiksi niitä isofix-kiinnikkeitä, enkä toiseksi edes pultin paikkoja johon sen raudan saisi ruuvattua. Auto on siis viimeisiä vanhan korimallin A6:ia, avant ja quattro ja s-line. Tarkottaako tuo yhdistelmä että ei lapsiperheelle?? :D Onko neuvoa miten sen sinne ehkä kenties kuitenkin saisi?

             Comment


             • #14
              Joutuu sen penkin joka tapauksessa irrottamaan, kun kiinnikkeitä asentaa. Eikö tuo viesti #12 auttanut ongelmaasi?

              Comment


              • #15
               Vanhemmalle A4:lle olevissa ohjeissa homma hoitui vain selkänojaa kallistamalla, siitä toiveikkuus siihen ettei penkkiä olis tarve irrottaa.

               Mun tähän mennessä tekemien roplausten ja katselujen ja kokeilujen perusteella en sen paremmin reikiä kuin teippejäkään sieltä ole löytänyt, pitänee vielä kurkkia uudelleen. Sikäli siis viesti #12 ei auttanut.

               Comment


                #16
                Ei välttämättä tarvi irrottaa penkkiä, varsinkin kun kiinnityspaikka on ennemminkin selkänojan alareunan takana kuin istuimen alla. Viime syksynä asensin isofix -kiinnikkeet vuoden 2002 A6 Avantiin irrottamatta mitään muuta kuin olutpullon korkin.

                Täytyy kyllä melko voimallisesti vääntää selkänojan pehmusteen alareunaa. Ei varmaankaan helposti löydy, jollei tiedä tarkkaan, mitä etsii ja miltä kohdalta.

                Varaa käyttöösi kirkas taskulamppu tai muu pienikokoinen valaisin. Lähde turvavyön lukon kohdalta noin 10 cm päästä nostamaan selkänojan pehmustetta. Koska ensimmäisellä yritykselläsi et löydä mitään, nosta toisella kerralla vielä voimallisemmin (nostamisella tarkoitetaan pehmusteen rutistamista selkänojan suuntaisesti, ajoneuvon kulkusuuntaan nähden eteenpäin nostamisen seurauksista ei ole kokemusta). Teippi on aivan samanvärinen kuin auton pohjamaali, joten tässä vaiheessa on kiva olla hyvä valaistus. Teipin keskellä saattaa näkyä noin 10mm halkaisijaltaan oleva painauma. Siitä se let's go -meininki lähtee. Terävällä ruuvarilla tai puukon kärjellä kun painat teipin läpi niin ruuvikin ottaa kierteisiin helposti.

                Toinen kiinnityspiste löytyy vastaavalla tavalla, kunhan peilaat istuinosan keskilinjan kanssa vastakkaiselle puolelle.

                Slamitilla oli ainakin aiemmin myynnissä isofix-kiinnitysrautoja. Kun itsellä oli tarve, niin varasto oli tyhjä ja toimitusajan arvaus ei ihan pitänyt paikkaansa vaan venähti vähän pitkäksi. Marmorilta saanee päivän toimitusajalla.
                Viimeksi muokannut MrMicke; 29.6.2011, 08:59. Perustelu: tarkennusta

                Comment


                 #17
                 Ja tässäkin päti, että ebay auttoi puoleen hintaan. Marmorilta kävin sitten hakemassa oikeat pultit, jotka olivat alennuksessa, 3€/kpl :)

                 Comment


                 • #18
                  Oisko jollain laittaa kuvia audi a6 c5 sedan isofix kiinnikkeiden reijistä ja mittoja selkänojan saranoista ,hyvä mitata etäisyys sekä kuin paljon reijän taka tilaa jollain tapil miten syväl menee.
                  Itselläni vielä uupuu reijät. Kuvat voi laittaa konna212@gmail.com

                  Comment

                  Working...
                  X