Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 -06 alhainen latausjännite?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Aivan, virtaahan siihen ei tule:) Puusilmä...

  Comment


  • Joo o. 3,5 V näytti jännitemittarilla. Täytyypi lähteä akkukaupoille. Jännä kun akku on vaan noin 2vuotta vanha. Miten menikin näin nopeasti....

   Comment


   • Lisättäköön että 8 volttia näytti, kun plus napa oli irti.

    Comment


    • Kannttaakohan tässä mennä suoraan ostaan uusi akku, vai ladata vanhaa? Herääkö siitä vielä? Se on kumminkin kohtuu uusi, eikä ole aikasemmin temppuillut. Onko voinut vuotaa tyhjäksi johonkin?

     Comment


      Onkohan edellisen akun vauhdin yhteydessä muistettu autolle kertoa että siellä on nyt uusi akku? Jos tämä unohtuu niin uusi akku ei ole pitkäikäinen kun auto ei osaa ladata sitä oikein.

      Comment


      • Pitäis olla. Edellinen akku lahosi heti auton oston jälkeen 2/2018, ja kävi huollossa akunvaihdossa. Oletan että ovat osanneet koodata sen oikein.

       Comment


        Onko jäänyt vahingossa joku hanskalokero tai aurinkolipan meikkipeili tai joku auki johon jäisi valo palamaan vaikka paat ovet kiinni?
        Kun ei sitä kolmeen tai edes kahdeksaan volttiin oikein millään muulla saa tyhjennettyä kuin hehkulangalla. Tai voihan se tokin olla vaikka sisältä rikki se akkukin, ei olisi aivan ennenkuulumatonta. Mulla oli Cayennen akku aika lailla tattis, taisi olla jotain 2 volttia kun oli hanskalokeron kansi auki kaksi viikkoa ja siellä paloi polttimo koko ajan. Sehän hehkuu niin kauan kuin akussa vähänkään on varausta.
        Viimeksi muokannut Killeri; 27.7.2020, 16:51. Perustelu: Viestit yhdistetty pyynnöstä.

        Comment


        • Mulla oli taannoin hälytin laulattanut akun yön aikana kolmen voltin korville. Peräluukun mikrokytkin sopivasti pätki ja audi luuli sitä murtoveikoksi.

         Comment


         • Kaikki räppänät oli kiinni, eikä hälytinkään laulanut. Siinähän ei montaa tuntia mennyt ajosta, kun huomasin valot kojetaulussa. Aikaa meni ehkä 3-4h.

          Comment


           Vilkku jäänyt päälle? Sehän polttaa ko puolen parkkeja sammuksissa? 4f tosin taitaa olla ledeillä kaikki mallit ja ei ehkä 3h riitä. Paljon on latausjännite? Laturiin aluksi akku, tai kaapeleilla käyntiin ja ajeleen.

           Comment


           • Akku oli irrallaan latauksessa yön yli. Ihan normaalisti lähti käyntiin asennuksen jälkeen. Jännitteitä mittasin; pelkkä akku 12,4V, latausjännite 13,5V, ajon jälkeen akun jännite 12,5V. Täytyy nyt koittaa seurailla ja käydä mittaan jännitettä välillä. Onko jotain mistä lähtee etsiin vikaa/vuotoa jos ei virrat pysy akussa? Vilkkuja tai valoja ei ollut jäänyt päälle toissa päivänä... Eilen kun kokeilin muutaman tunnin latauksen jälkeen käyntiin, niin napojen kytkennän jälkeen lähti hälytin soimaan, mutta tänään ei niin käynyt. Voisko siinä olla syy?

            Comment


             Latausjännite ainakin liian alhainen. Pitäisi olla yli 14V. Seuraa putoaako akun jännite kun auto seisoo.

             Comment


             • Jännite ei ole pudonnut yhtään parissa tunnissa parkissa, näytti 12,7V. Käynnistyksen jälkeen mittari näytti 14,2V, eli laturi lienee ehjä. On kyllä taas niin henkimaailman juttuja.....

              Comment


               Epäilisin akun koodausta.

               Comment


               • Nyt kun ajoin syttyi ilma-alustan oranssi valo, sama valo taisi palaa toissapäivänä ennekuin akku oli tyhjentynyt. Sammuttamisen jälkeen kuului ,ihankuin kompuran hurinaa auton edestä hanttarin puolelta. Mielestäni näin ei ole ennen ollut. Ei ollut tuulettimen hurinaa, vaan aivan erilainen ääni. Onko siellä joku alustan kompura?

                Comment


                 Joo, oikean etupyörän edessä on kompura.

                 Comment

                 Working...
                 X