Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Retrofit 8E parkkitutka taakse

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Retrofit 8E parkkitutka taakse

  Tuollainen olisi tarkoitus asentaa tässä jolloinki kunhan saan loput osat haalittua kasaan. Kufateciltä tuli selvät ohjeet asennukseen mutta koodaamisesta ei puhuttu mitään. Onko niin että kun kaikki on asennettu ja kytketty ohjeiden mukaan niin VCDS löytää automaattisesti tuon parkkitutkan että sen pääsee koodaamaan? Kaikki osat ovat siis alkuperäisiä, paitsi tuo Kufatecin johtosarja, ohjainlaite on pelkille takatutkille.

  #2
  Osaako joku sanoa onko tämä kosketin oikeanlainen sulakerasiaan, minisulakkeelle? Ei tahdo löytyä mistään tietoa. 2.8mm, yhen neliön kaapelille.

  https://ae01.alicdn.com/kf/HTB14JPCO...Xq6xXFXXXy.jpg

  Comment


   #3
   Tuli nyt vedettyä hytin puolelle sähköt, vielä pitää puskuriin kairata reiät. Tuntui pelaavan heti kun vain laittoi puskurin johtosarjan ohjainlaitteeseen kiinni tutkinensa. Nuo yllä olevat pinnit lukittuivat kyllä sulakerasiaan kunhan vain aukaisi rasiasta ensin lukituksen. Kufatecin ohjeet oli todella loistavat. VCDS löysi kyllä heti parkkitutkan eikä näyttänyt vikoja. Sinänsä helppo homma mutta purkamista oli aika paljon että sai johtosarjan menemään omien johtojen mukana.

   Comment


    #4
    Hyvä yksinpuhelu mutta hyvin pelaa tutka. Keskimmäisiin tutkan paikkoihin piti tehdä Dremelillä vähän tilaa että sai liimattua pidikkeen paikalleen. Alkuperäiset pidikkeet olivat kaksipuoliteipillä kiinni. Laitoin uuden sukupolven jeesusteipillä kiinni ja ainakin tuntuivat tarttuvan hyvin. Jokainen tutkan paikka oli merkitty puskurin takapuolelle niin oli helppo saada porattua kohdalleen. Tilasin 22.5mm ruuvattavan rei'ittimen Saksasta niin sillä sai nätisti tehtyä puskuriin reiät. Kufatecin ohjeissa ei ollut mainintaa koukusta mutta sekin selvisi Elsan ja yleismittarin avulla että tutka sammuu kun pistokkeen laittaa kiinni. N. 150€ tuli homman hinnaksi + jotain pikkutilpehööriä päälle.

    Comment

    Working...
    X