Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B7 Sedan takaluukun johdot nirhautuneet/poikki ?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • B7 Sedan takaluukun johdot nirhautuneet/poikki ?

  Moi,

  Audin takaluukun valot ja lukko alkaneet humppaamaan ihan omaa elämäänsä ja asia lienee jo jollekin tuttu, mistä kohtaa se se johto(sarja) on suurimmalla todennäköisyydellä poikki ? Miten korjata ? Kolvi käteen ja tekee uudet pätkät ongelmakohtaan ?

  #2
  Sieltä kontin läpivientien välistä mistä se tekee aina saranaliikettä kun luukkua auotaan. Hain ite joskus kiepin 7-napaista niin sanottua peräkärrykaapelia autotarvikeliikkeestä. Siitä on monet johdotukset korjattu. Siihen vauriokohtaan tosin ei kannata alkaa sätöstään vaan ottaa ihan reilusti varaa ja katkaisee sekä kontin että korin puolelta niin että saa liitokset tehtyä sinne suojaan. Eikä niitä kannata kaikkia johtimia koittaa tinata samasta kohtaa vaan porrastaa hiukan ni ei tuu semmoista valtavaa palloa yhteen kohtaan.

  Comment


  • #3
   Kiitos tiedosta, täytyypi noutaa jostain tuollaista 7-napaista kaapelia, veditkö uudella loppuun asti vai laitoitko ns. välipalan ?

   Comment


    #4
    Tässä keskusteltu asiasta, vaikka on eri autosta kyse, korjaustapa sama: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...rjojen-korjaus

    Comment


    • #5
     Kiitos ohjauksesta, hain tämän mallin tiedoilla ja en löytänyt bongoa, nyt siis löyty !

     Comment


      #6
      Joku myi ebayssä tähän korjaus kaapeliakin, uudet kumitutit ja kaikki. :)

      Comment


      • #7
       Kas, tuon korjauskaapelin ilmon löysinkin ! Ihmettelin tuota auton tilannetta viikonloppuna ja tulin johtopäätökseen että vika ei sittenkään olisi katkennut kaapeli, voiko virran tulemattomuus esim. rekisterikilven polttimoihin johtua sulakkeiden palamisesta ?

       Vikalista nyt seuraava, rekkari- plus takasumarit eivät pala ja takaluukun lukko ei ohjaudu muun keskuslukituksen rytmissä ( eli joudun avaamaan takaluukun avaimella muiden lukkojen ollessa auki).

       Comment


        #8
        Kyllä se noita kaikkia yhdistävä tekijä on poikki menneet johtimet. Voihan sieltä olla sulakekin palanut mutta se on todennäköisesti seuraus, ei alkuperäinen syy.

        Comment


        • #9
         Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
         Sieltä kontin läpivientien välistä mistä se tekee aina saranaliikettä kun luukkua auotaan.
         Juurikin tämä kohta paremminkin tähystettynä, johdot makasivat edelleen siihen alkuperäiseen 'kumiletkupatjaan'. Sinänsä hyvää laatua tämä B7, tämä on ensimmäinen vika 14 vuotta/150 tkm. ajettuun autoon

         Comment


         • #10
          Nyt vika korjattuna, asiaa auttoi jutskaushetki kaverisähkömiehen kanssa, kun mainitsin että koko takaluukku pimeä niin hän oli heti sitä mieltä että maajohdossa vika. Katkaisin sen ruskean vähän paksumman maakaapelin sen roikkukaapelin puolesta välistä ja testasin maan, taakse eli koriinpäin pelitti mutta eteenpäin ei samalla kun käteeni jäi luukun puolelta 7 sentin johdon pätkä ( eli oli poikki ennestäin). Vaihdoin maakaapelia vähän pidemmältä matkalta - pelittää.

          Comment

          Working...
          X