Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C7 radion pakkokäynnistyminen

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A6 C7 radion pakkokäynnistyminen

  onko olemassa päivitystä tms jippoa, jolla saa tuon ärsyttävän radion automaattisen käynnistymisen pois? Ärsyttää, kun aina auton käynnistyessä radio menee päälle.

  #2
  Sammuttaa ensin radion ja sitten auton. Ainakin MY12 toimii eikä radio käynnisty seuraavassa startissa.

  Tietysti joku Gunther on viisaudessaan todennut että radiopropaganda on myöhemmissä malleissa pakollinen. Ja tekee toisella kädellä androidisoftaa josta poistuu tarpeellisia fiitsöreitä samalla tavalla...

  Comment


  • #3
   Ainakin itselläni radio sammuu kun painaa pitkään "Volume"-nappia alas, eikä se mielestäni itsestään avaudu sammutuksen ja startin myötä... Pitääpä testata etten puhu palturia:) A6 C7 vm. 2012.

   Comment


    #4
    Kyllä se minulla pysyy kiinni jos on ollut pois päältä sammuttaessa. Tosin jos pakin laittaa päälle, niin näyttö pomppaa ylös parkkitutkan ja kameran takia. Sitten kun tutkat/kamera sammuu, niin näyttö menee kiinni.
    Musiikki ei kuitenkaan ala kuulumaan radiosta, tai muistakaan lähteistä.

    Comment


    • #5
     Jännä homma. Mä laitan useimmiten radion kiinni lyhyillä ajoilla ja joka kerta uudelleenkäynnistäessä se menee päälle. Pitkään radion nuppia pohjassa pitäen se sammuu ja näyttö menee alas. Peruutustutkan mukanahan se nousee ylös ja samalla radiokin herää. Pitääpä kysyä huollosta, onko heillä tietoa moisesta.

     Comment


     • #6
      Piti tänään oikeen tuota testata omassa A6 4G:ssä ja kyllä se näyttö alhaalla pysyy ja radio mykkänä uudelleenkännistyksissä. Nopeasti vain P:ltä D:lle niin ei parkkitutkienkaan takia pomppaa ylös :D

      Comment

      Working...
      X