Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

A4 B6 1.8T käynnistyy huonosti moottori viileänä

Collapse
X
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B6 1.8T käynnistyy huonosti moottori viileänä

    Terve

    Osaakohan kukaan arvailla mikä mahtaisi olla syynä, kun otsikon mukainen A4 (140kw Quattro) 210tkm ajettu käynnistyy huonosti, kun moottori on kylmä, eli jäähtynyt ympäristön lämpötilaan. Esimerkiksi aamuisin lämpimästä autohallista. Eli ei ole pakkasongelma. Avaimesta käännettäessä startti pyörittää innokkaasti, mutta moottori käynnistyy vaivalloististi ja sen jälkeen kierrokset eivät pysy tyhjäkäynnillä, vaan romahtavat alas, jolloin kone sammuu. Kaasupoljinta käyttämällä kierrokset saa nostettua korkeammalle (noin 2krpm esim) ja siellä noin 30sec-1min pitämällä tyhjäkäyntikin onnistuu taas. Lyhyemmän aikaa kaasuttelemalla moottori ei pysy tyhjäkäynnillä, vaan kone sammuu. Kaasupoljinta pitää painaa reilusti, että on mitään vaikutusta. Vaatii pari starttausyritystä yleensä ennen kuin onnistuu.

    Sikäli erikoinen vika, että heti kun moottori on lämmennyt hieman, niin vehje starttaa moitteetta. Ajon aikana ei myöskään ole mitään ongelmia millään kierrosalueella. Ongelma ilmaantui täysin yllättäen, sillä vielä viime viikonloppuna pirssi toimi moitteetta, maanantaina ei ollut ajoja ja sitten tiistaina vikatilanne olikin jo päällä.

    Varoitusvaloja ei tule ja käytin eilen huollossa, vikakoodeja ei ollut ja eivät saaneet toistettua ongelmaa, kun auto ei ollut seisonut tarpeeksi kauaa.

    Kotimaisia ja ulkomaisia foorumeita googlailemalla löytyi samankaltaisia oireita ilman vikakoodia ja monella oli korjaantunut kampiakselin asentotunnistimen vaihdolla. Tein sen eilen illalla, mutta ei vaikutusta.

    Olisiko ideoita mistä voisi olla kyse?

    #2
    Erittäin todennäköisesti moottorin lämpöanturi, sen toimintaa voi tarkastella VCDS:llä. Vikakoodia ei tule, koska signaali on uskottava, mutta näyttää kokoajan esim koneen olevan lämmin. Tarvikeanturia ei kannata laittaa, yhdessä tapauksessa se kesti noin vuoden ja ongelma uusiutui.

    Comment


    • #3
      Kiitos vinkistä! Minulla ei ole VCDS:ää, mutta vaikuttaisiko tuo anturi mittaristossa näytettävään lämpötilaan, vai onko sille jokin oma anturinsa?

      Comment


      • #4
        käsittääkseni siinä anturissa on käytännössä kaksi anturia samassa eli 4 nastaa... toinen peilaa mittaristoon ja toinen eculle.
        joku voi korjata jos olen väärässä.

        Comment


          #5
          Juurikin näin. Mittaristolle ja moottorille on omat piirinsä, vaikka fyysisesti ovatkin samassa anturissa.

          Et ole laittanut autosi vuosimallia näkyviin, mutta uskoisin anturin olevan vihreä, nelinapainen 059919501A. Kannattaa vielä tarkistaa pellin alta. Tästä ketjusta löytyy jotain tietoa myöskin:
          http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ght=059919501A

          Comment


          • #6
            Vuosimalli on 2003.

            Noita sensoreita on ilmeisesti näissä kaksi kappaletta? Vaihto-ohjeita löytyy ylä- ja alapuolen sensoreille:
            http://www.pelicanparts.com/techarti...eplacement.htm

            http://www.audiworld.com/tech/eng66.shtml

            Comment


              #7
              Ensimmäinen linkki näyttäisi olevan flektin anturille, joka on 2-pinninen.

              Jälkimmäinen on moottorin lämpöanturille.

              Comment


                #8
                Enkä laittaisi muuta kuin alkuperäisen.

                Comment


                • #9
                  Hohoo, olitte oikeassa! Vaihdoin lämpötilasensorin ja nyt pelittää taas. Kiitokset avusta!

                  Comment


                    #10
                    Hyvä että tuli kuntoon. :) Taitaa olla valitettavan yleinen vika tuon ikäluokan vaggilaisissa.

                    Comment


                    • #11
                      Passaako tuo sama 059919501A anturi 1995 A4Tq myös? Juurikin sama ongelma kuin aloituspostauksessa.

                      Comment


                      • #12
                        ebayn sivujen mukaan tuo ei sovi noin vanhaan A4:seen.

                        Siihen sopiinee nämä:

                        http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=...%20T%20quattro

                        Comment


                        • #13
                          Eikös nuo mene värin mukaan? Esim omassa (1995) anturin väri on musta ja siinä ei toimi vihreä tai sininen (koitettu).

                          Ebaysta saa halvalla, mutta suosittelen katsomaan alkuperäisen.
                          http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-METZ...UAAOSwZG9Wl~bW

                          Comment


                          • #14
                            Itsellä myös samaa ongelmaa, kun käynnistää auton niin ei meinaa lähteä käyntiin vaan pari kertaa piti käynnistää, kaasua antamalla pysyi käynnissä. Mutta kun kierrokset laskee tuntuu että kone alkaa käymään kolmella ja hytkyttää.. Oliko havella myös sama ongelma että kone alkoi ennen sammumista hytkymään?

                            Comment


                            • #15
                              Tutkisin imuvuodot ja yksi tuollainen oire voisi olla tulppien huono kunto

                              Nämä siis helppoja tarkistuksia ettei, tarvitse alkaan osteleen turhia osia.

                              Comment


                              • #16
                                Hytkymisestä en osaa niin sanoa, mutta kyllähän se käynti oli heikkoa sen hetken. Lämpötila-anturin ongelmassa olennaista lienee se, että auto starttaa hyvin, jos moottori on lämmin, mutta huonosti jos kylmä.

                                Comment


                                • #17
                                  Tulpat oli mustana, tuntuu muutenkin että käy rikkaalla.. paukku pakoputkessa. Maf vaihdettu n 30tkm sitten.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Itsellä oli mystinen tulppavika, ei kestänyt kierroksia, pudotti pytyn pois jos antoi hanaa enemmän Ja kylmäkäynnistys katkonaista.
                                    Kuumana toimi hivenen paremmin.. Oli hankala hakea vika.

                                    Ja tuo putkessa paukkuminen voisi viitata, että antaa satunnaisesti kipunaa.
                                    Voi tietty olla olla muukin sytytys vika.. Johdot jne.. Läpilyöntejä.

                                    Comment


                                      #19
                                      Ei muuta kuin VCDS:llä seuraamaan misfire-laskureita. Siitä näkee, että missä sylinterissä ei polta.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Autossa myös ongelmana, että ei puhalla lämmintä sisälle. Ja tuntuu että tulisi normaalia enemmän pakokaasua, miettinyt ettö olisko kannentiiviste/kansi mennyt.. Voisiko käyntihäiriö viitata myös kanteen? Kiitos vastauksistanne

                                        Comment


                                        • #21
                                          Onko termostaatti kunnossa, siis nouseeko normaalilämpöön ja/ tai heitteleekö lämmön viisari paljonkin?

                                          Pienilläkin pakkasilla lakkaa lämmöntulo jos termari huono.

                                          Kylmänänä käyvä moottori myös käryttää jonkinverran enemmän

                                          Comment


                                            #22
                                            Alkuperäinen kirjoittaja Have Näytä viesti
                                            Hytkymisestä en osaa niin sanoa, mutta kyllähän se käynti oli heikkoa sen hetken. Lämpötila-anturin ongelmassa olennaista lienee se, että auto starttaa hyvin, jos moottori on lämmin, mutta huonosti jos kylmä.
                                            Mulla teki just toisin päin viallisella lämpöanturilla, tosin 2.8 koneisessa. Tai siis yhtä hyvin se starttasi kylmänä ja lämpimänä mutta käynnistyi huonommin lämpimänä. Kylmänä hörähti kuin palmun alta.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Joo lämmöt kyllä pysyy hyvin 90, eikä heilu siinä. Kokeilin termarin jousia niin liikkui kyllä. Muutenkin näytti siistiltä, ei ollut likaa tms.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Sitten ei ole hana/läpät auki.. "puhaltaa viilempää"

                                                Hukkaako nesteitä?

                                                Comment


                                                • #25
                                                  En ole kerennyt oikeen huomaamaan, että söisi. Ostin vasta auton.

                                                  Comment


                                                    #26
                                                    Puolat on näissä perinteisesti aiheuttanut kolmella käyntiä. Marmorilla on tässä lähiaikoinakin ollut vielä puolakampanja voimassa, kannattaa tarkistaa jos ei ole tehty. Lämmön puute kabiinissa voi johtua myös viallisista ilmastoinnin läpistä, nämä yleensä jättää vikakoodin ilmastointiin.

                                                    Comment


                                                    • #27
                                                      Eilen käytin tulpat irti, putsailin ylimääräisestä karstasta, niin auto toimi kyllä hyvin, mutta toisaalta auto oli ollut lämpimässä tallissa. Pitää selvittää miten ulkona käynnistäessä tekee.

                                                      Comment


                                                      • #28
                                                        Noniin, tulipahan huomattua että kolmosen suutin oli aivan löysällä ja liikkui sormillakin, olettaisin että tässä syy miksi on ollut tyhjäkäynti hiukan vaikeaa. Polttoaineen kulutusmittari näyttänyt myös omia. Kun auto on sammunutkin, niin kulutusmittarissa esim 5l/100km/h. Pitänee vaihtaa o-renkaat suuttimille.

                                                        Comment


                                                          #29
                                                          Kyllä ne suuttimet pyörii sormin ihan helposti.

                                                          Comment


                                                          • #30
                                                            Tyhjäkäyntiin ja sen heikkouteen voi vaikuttaa myös imusarjan alla oleva huohottimen takaisku. Tämän pystyy ainakin jossain tapauksissa todentamaan avaamalla öljykorkkia tai nostamalla öljytikkua kun auto käy, jolloin tyhjäkäynnin pitäisi tasaantua.

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X