Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

A4 B6 1.8t Käynnistysongelma

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A4 B6 1.8t Käynnistysongelma

  Ei löytynyt haualla joten laitetaan uutta.

  Kone AVJ ja ongelma seuraavanlainen:
  Viileämmät kelit saapui, ja ongelmat alkoivat. Kun auton käynnistää(oli lämmityksessä tai ei), hörähtäessään kuullostaa aivan, kuin kävisi kolmella. Kestää n. 2-5s jonka jälkeen käynti tasaantuu. Ketjun kiristin vaihdettu about 30tkm sitten alkuperäisvaraosana, eli ei mikään kiinakopio. Ei sytytä mitään vikavaloja, vikakoodeja en ole vielä lukenut(ei omia laitteita).
  Onko jollain ollut samanmoista ongelmaa käynnistyksessä?

  Voisiko tuo ketjunkiristäjä olla kuitenkin kulunut, sillä omistukseni aikana kerran päässyt öljytaso sen verran alhaalle, että sytytti minimipinnan varoitusvalon. Onko mahdollista, että kiristäjä ottanut tuosta osumaa?

  Vai onko kenties ominaisuus tuolle moottorityypille, sillä ymmärtääkseni ketju kiristyy öljynpaineen ansiosta. Näin maalaisjärjellä ajateltuna käynnistyksessä voisi normaalistikkin tehdä tuollaista, sillä paineethan nousevat vasta hetken käynnistymisen jälkeen.

  Auttakaa joku velho oppipoikaa, kun ei oma järki riitä..

  Selvennykseksi lainattu video tuubista:
  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YO79MB5hPdY[/ame]

  Sama oire mikä videossa alussa n.7s ajan. Kiristäjä ei pidä ääntä enää tuon jälkeen. Muu ylimääräinen? ääni on hentoinen naputus. Voiko tulla venttileistä? Jos auto on vielä lämmin ja starttaa, ei ongelmaa esiinny lainkaan.
Working...
X