Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

Audi 80 ABK ei käynnisty.

Collapse
X
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #91
    Eli ryyppysuutin voisi temppuilla. Jossain autossa samainen suutin ruiskutti tavaraa kokoajan. Tuonhan voi testata myös niin että irroitat kyseisen suuttimen ja laittelen pullon perään. Näät mitä tapahtuu kun laittelet virrat päälle / starttaat. Onneksi ei ollut tässäkään kattovalosta kyse. Kattovalohan on tosiaan vaikea paikallistaa.
    Viimeksi muokannut roadster; 22.9.2014, 11:52.

    Comment


      #92
      Kyllä se nyt niin on, että ainakin tämä ABK käynnistyy todellakin heti, mikäli tuo sininen anturi on irroitettuna. Käynnistyy, mutta vetää todella huonosti ja nykii mikäli sen jättää irti käynnistyksen jälkeen. Eli on tässä jo kuukauden verran tullut ajeltua niin, että kun kone on haaleana, se ei käynnisty jolloin tuon irroittelulla pääsee liikenteeseen...
      Attached Files

      Comment


      • #93
        Oletko vaihtanu tuota lämpöanturia?
        Se kertoo moottorinohjaukselle veden lämpötilan.

        Comment


        • #94
          Vanhat ongelmat korjattu, nyt uusia...

          Unohtunut raportoida, että nuo aiemmat käynnistysongelmat 1992 Audi 80 2.0E ABK:ni kanssa selvisivät. Kävi ilmi että virranjakajan kansi ja pyörijä olivat aivan finaalissa - ei tuota osannut epäillä, kun kone kävi ja veti ihan puhtaasti suurimman osan aikaa. Niiden vaihdon jälkeen käynnistysongelmat katosivat, mutta on sitä ajoittaista nykimistä puolilämpimänä edelleen ilmennyt. Sen kanssa on tullut toimeen painamalla kaasun pohjaan - hetken huudattamalla nykiminen loppuu.

          Nyt tämän kevään vuosihuollossa vaihdatin moottorin lämpötila-anturin, kun lämpömittari kojelaudassa ei ole pariin viime vuoteen noussut kuin pari milliä. Ajattelin, että josko väärällä lämpötilatiedolla olisi yhteyttä nykimisiin. Nyt niitä ei olekaan ilmennyt, ja lämpömittarin neula nousee taas normaalisti, mutta on alkanut ilmetä uusi ongelma - ei tosin heti huollon jälkeen vaan nyt vasta muutaman viikon päästä.

          Kone ei silloin tällöin tahdo ottaa kierroksia, vaan kaasua painaessa tehot hiipuu eikä meno kiihdy (tässäkin kaasun pohjaan painamalla kyllä lähtee). Ei tunnu liittyvän moottorin lämpötilaan, eli voi ilmetä heti kylmäkäynnistyksen jälkeen ja täysin lämpimänäkin. Ei kuitenkaan koko ajan, vaan vain silloin tällöin. Ei uhkaa sammumisella ja tyhjäkäyntikierrokset pysyy vakaana. Toisinaan ei vain huoli kierroksia. Mikäs tämä nyt sitten voisi olla?

          Comment


            #95
            Voisi johtua ilmamäärämittarista. Haulla löytyy tarinaa aiheesta.

            Comment


            • #96
              Ruiskun rele

              Vaihdoin yhteen kroonisesti nykineeseen ABK-moottoriseen ruiskun releen.
              Sen koommin ei ole nykinyt yhtään.
              Asiasta on ollut palstalla juttua.

              Comment


              • #97
                Kiitoksia vinkeistä... unohtunut taas tehdä mitään, kun oire katosi itsestään. Mokoma on pelannut taas kuin ompelukone pari viikkoa. Ennen toimenpiteitä kannattanee odotella, palaako hyytymisoire takaisin.

                Comment


                • #98
                  Itselläni oli joskus samanlaisia oireita> ajettu tyhjällä tankilla ja saattanut tulla tankatessa vettä mukana jne.. Mutta purkillinen sinolia korjasi tilanteen.

                  Comment


                  • #99
                    Ei käynnisty

                    Moi.

                    Kun on ollut 80:ssä käynnistymisongelmaa, niin vaihdoin bensapumpun ja releen. Entinen pumppu ei saanut enää virtaa (jonka takia vaihdoin releen) ja samalla vaihdoin pumpun.

                    Nyt kun käännän virran päälle, niin pumppu pyörii n. sekunnin, eli ilmeisesti antaa esipaineen ennen starttia, niinkuin pitääkin.

                    Mutta startissa ei edes lupaa!
                    Tankki on ollut tyhjä, kun samalla vaihdoin tankin letkun. Kai systeemi pitäisi ilmaantua muutaman startin jälkeen? Onko ideoita, mitä voisi tutkia? Laitoin tarvikereleen tilalle (5 napainen) alkuperäisessä on 7. Miten pumpulle pakko-ohjataan virtaa (onko järkevää)?

                    Ennen tätä oli päästöt tarkistettu (20 km sitten) ja hyvät...

                    (Luin jo postauksen 107584)

                    Comment


                    • Näin perusasiaa en edes älynnyt kertoa pohjatiedoiksi.
                      Tankki puhdas. Suotimessa ei oo koskaan ollut likaa.

                      Moderaattori yhdisti tän aiempiin threadeihin. Niistä uumoiluista ei oo tähän mitään apua.

                      Lähinnä kaipailin, että mitä voisi tutkia lisää, aiemman lisäksi.
                      Miten releen pakko-ohjaus tapahtuu jne.

                      Comment


                      • Selvisi nyt, että bensan saannissa on vikaa.
                        Kun pakko-ohjasin kylmäkäynnistyssuuttimelle 12V, bensaa meni ilmakammioon.
                        Starttia, ja kone hörähti heti muutamaksi sekunniksi, eli sen verran mitä kammiossa oli bensaa.

                        Kun pumppu pyöri tällä pakko-ohjauksella jonkin aikaa, kuulin selvästi, miten bensa kiersi siihen kanteen, josta jakaantuu suuttimille.
                        Mutta siitä ei mene eteenpäin! Ei käynnisty.

                        Bensapumppu on uusi.
                        Virtojen päällelaiton aikaan rele antaa pumpulle sekunniksi esipaineistukseen virtaa.
                        Uusi tarvikerele voi ehkä olla väärää mallia? (3.300.230)
                        Jossain on paha tukos tms. Suodattimen olen vaihtanut viimeksi pari vuotta sitten...

                        Tulee mieleen, miten voin todeta differentiaalitoimilaitteen kunnon? Voiko se olla ko. "tukos"?

                        Kyseessä Audi 80 vm 1990, 3A kone.
                        Viimeksi muokannut Arto1234; 3.5.2018, 18:25.

                        Comment


                        • Itselleni vastailen...
                          Selvisi, että toimilaite on mykkänä. Otin irti ja 12V ohjasin sille, ei napsetta kuulunut.
                          Siinä syy "tukokselle".
                          Kun toimilaite oli irti ja starttasin sekunnin, tuli bensaa tuutista kevyesti...

                          "Bosch Fuel Injection Actuator Valve 3437010044", 250e eBay:ssä...
                          Eli se mutiska, joka on bensanjakohässäkän vasemmalla puolella.

                          Meneeköhän wanha käyttöauto nyt paalaimeen?
                          Onko jollakin ylimääräistä aktuaattoria myydä?

                          Comment


                            Liettuasta käytettynä edullisemmin:
                            https://www.ebay.de/itm/Audi-80-90-C...m4383.l4275.c4

                            Comment


                            • Ei kiitellä sitten...
                              Liuotin vanhaa toimilaitetta asetonissa ja puunasin liittimet puhtaiksi. Kokeilin 12V uudelleen mutiskan napoihin. Kyllä hiljainen napsahdus kuuluu, eli en vielä ala tilaamaan lähes 100e osaa (joka ehkä on ihan vastaava).
                              Mikä muu voi määräjakajan paikkeilla estää polttoaineen etenemisen?

                              Vielä kun laite on autossa kiinni ja väkisin ohjaan 12V sen napoihin...ei vaikutusta.
                              Laitteen solenoidin napsahdus kuuluu selvästi.

                              Voiko viallinen bensanpaineen säädin aiheuttaa tällaista?
                              Viimeksi muokannut Arto1234; 4.5.2018, 17:10.

                              Comment


                              • Bensanpaineen säädin vaihdettu uuteen tänään. Vika ei korjaantunut.
                                Vinkkejä toivotaan.

                                Comment


                                • Bensapumpun releessä on useita nastoja.. Pakko-ohjaus: Releessä on kaksi paksumpaa/leveämpää liitin-nastaa.. Ne johdonpätkällä yhteen, ei muuta. edes relettä paikalleen.


                                  Mutta pumppu pyörii sitten kokoajan virrat päällä.Siinä on tehty kolariturvallisuuden takia se että, kun kone sammuu, sammuu myös pumppu.


                                  Että sellaisella virityksellä en suosittele ajeleen. Kokeilemaan vain.



                                  Toki voi koittaa sillainkin että, avaa releen ja pakottaa releen "kiinni" Silloinkin pumppu pyörii kokoajan... Jos pumppu toimii..

                                  Comment


                                  • Releen pakko-ohjausta olen jo kokeillut, ei auta.
                                    Pumppu toimii. (Edellä olen sanonut, että se myös on uusi)

                                    Comment


                                    • Vika löytyi, tai ainakin erittäin vahva osasyy.
                                      Ilmaläpän asentotunnistin-potikkaa vasten olevista, kahdesta jousiliuskasta toinen on poikki (ja toinenkin taipunut). Kyseinen potikka on läppäasetelman vasemmalla puolella.
                                      ECU ei tällöin saa läpän asentotietoa.
                                      PA-paineensäätöventtiilin ja pumpun uusinnat oli melko turhia...
                                      Pikkuvikakin voi pysäyttää menon kokonaan. Nyt on erittäin epävarmaa, saako osaa mistään. Katkenneen jousiliuskan korjaaminen epävarma ratkaisu. Laakkosella näin vanhoihin tuki loppunut jo 2011.

                                      Comment


                                      • Eikös se ole se liuska, et ecu tajuaa auton olevan tyhjäkäynnillä ja katkaisee polttoaineensyötön moottorijarrutuksessa.. (veikkaus)

                                        Comment


                                          Audin Tradition Shopista kannattaa katsoa. Tai kysyä vaikka Speed-Autoteilelta.

                                          Comment


                                          • @satanen:
                                            Ei ole. Tyhjäkäyntitiedon ECU saa kaasuläpän asentokytkimestä.
                                            Toinen kytkintieto siitä (kaasuläpästä) on full throttle.

                                            Tämä potikka sijaitsee ilmaläpän oikealla puolella. Sitä vasten ilmaläpästä nojaa 2 jousiliuskaa, ja ECU saa joka hetki tietoa, kuinka auki se on.

                                            Comment


                                            • Juu, meni väärinpäin mun vastaus.. Mutta käyntiinlähtöön ei vaikuta.

                                              Comment


                                              • Tuo vastaus ei nyt valaissut mitään. Mikä ei vaikuta käyntiinlähtöön?

                                                Comment


                                                • Ilmeisemmin täys-kaasu lipareet..=)))

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X