Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

kytkin oireilee

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • kytkin oireilee

  auttakaa tietämätöntä!

  kävi näin että pysähdyin autolla, tuntui kuin auto olisi jäänyt kuoppaan jne, painoin rivakammin kaasua ja kuului kolahdus, jonka jälkeen auto sammui ja kytkin poljin jäi pohjaan. Tuli öljymäinen tuoksu, poljin nousi nostamalla, käytössä muuttui ¨löysäksi¨. vaihteet vaihtui normaalisti mutta tuntui kuin jokin olisi ollut ¨irrallaan¨. mitä tapahtui?

  vaihde loota vaikutti ehjältä. ja vaihteet menivät silmään. pystyin siis ¨normaalisti¨ ajamaan kotia.

  #2
  Liekö kytkimen pääsylinteri vois tuolleen hajota. Eli nytkö ei polkimen alkuvaiheessa ole vastusta, ja irrotus tapahtuu siellä pohjilla vasta?

  Comment


  • #3
   kyllä kuulostaa tutulta... en pahemmin ehtiny tutustua ku tapahtu tässä vasta vajaa tunti sit... mutta kuullostaa tuolta... ja kytkinpoljin tuntui löysältä

   Comment


    #4
    Noita on tuntunu menevän. Jos mahdollista, niin vilkaise kytkinpolkimen juureen jalkatilasta päin, niin saattaa löytyä tuoksun aiheuttaja ja arvausdiagnoosi varmistua.

    Comment


    • #5
     katselen heti aamul sinne. toivon ettei kytkin vaan ole kokonaa paskana

     Comment


     • #6
      kattelin sitä ni tais siel jalkatilas olla vähän nestettä (vaikee huomata sen lumen takia mitä siel on) mut sitku siirsin autoa vähäsen ni oli pudottanu lumee samaa nestettä eturenkaitten pituudelta aikas keskeltä konetta... mites tota uskaltaa ajaa ku jos haluisin lämpimää paikkaa laittamaa ni pitäis ajaa se 45-50km

      Comment


       #7
       Ite pääsin Kouvola - Jyväskylä välin vuotavilla sylkillä. Kotipihassa ei enää saanu vaihteita silmään. Ei kai siinä muuta kun välttelee vaihtoja, ja tilaa hinauksen kun ei enää irroita. Sikäli mikäli jos kytkin ei nyt luista (nesteen takia). Laita sitten molemmat sylinterit vaihtoon samalla.

       Comment


       • #8
        täytynee ottaa riski sitte ja kokeilla ajaa se matka... onkos nuo sylinterit miten hankalas paikassa jos kukaa tietää. tarviiko mitä irrottaa tai millasia apuvälineitä?

        Comment


        • #9
         Oliko tuossa A3:ssa myös tuo neste jarrunestettä? Ainakin noissa A4 B5:ssa kytkin käyttää jarrujen kanssa samaa nestettä, voisin olettaa, että jarruja kannattaa seurata myös, jos jostain vuotaa.

         Comment


         • #10
          tarkastan jarrunesteitten määrän sit samal. onneks tota nestettä saa joka huoltamon hyllyltä !

          Comment


          • #11
           jarrunestettä näytti olevan, mutta maassakin sitä näkyi (ainakin hajun perusteella)

           Comment

           Working...
           X