Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 1.6 bensa 2006 Jäähdytin-nesteen vuoto

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi A3 1.6 bensa 2006 Jäähdytin-nesteen vuoto

  Kyseinen menopeli tutkinnan alla . Venttiilikopan korkin vaahdottaa valkosta . Ilmeisesti näissä ominaisuus, huohotus ?. Auto käy hienosti. Selvästi sisä-syyläri vuotaa koska autossa hieman kostea ilma. Tuulilasi huurtuu kun virrat laittaa päälle. Ei mene paljoa jäähdytin-nestettä. Onkaan kovatöinen toi sisäsyyläri irroittaa ja tutkia ?. Konehuoneesta jo purin hieman tavaraa edestä ja näköjään pikaliittimin letkut kiinni sisä-syylärissä.

  #2
  Venttiilikopan vaahto kuuluu hintaan, se on kosteutta öljyn seassa. Kenno on kyllä suht helppo vaihtaa kuskin jalkatilan kautta. Vanhojen tiivisteiden puhdistaminen putkiliitoksista taisi olla hankalin osuus. Ja keskikonsolin poskien purkamisen jälkeen sieltä pitäisi jo näkyä vuotojälkiä, jos kenno oikeasti vuotaa.

  Huurtuuko lasi myös kuivalla ilmalla vai pelkästään kostealla ja sadekelillä sekä pesun jälkeen? Minulla se on tehnyt tuota huurtumista sateella ja pesun jälkeen muutaman vuoden ja kennokaan ei ole kovin montaa vuotta vanha, tukkeutumisen takia vaihdettu. Syy ei ole toistaiseksi löytynyt. En menis kuitenkaan hätäilemään sen kennon purkamisen kanssa tai ainakaan ottamaan kennoa putkista irti turhan takia, ne tiivisteet... Ensin kannattaa tutkia, että kaikki kondenssivesikanavat on auki ja että ilmanottokaukalon kautta ei pääse vesi vuotamaan lämppärikotelolle.

  Comment


  • #3
   Kiitos Jari :). Rohkeesti lähin purkamaan ja alkoihan siellä punasta nestettä näkymään. Nopeehan oli purkaa. Tiivisteet ihan loppu ja vuoti liitoksesta. Katoin et motonetis toi kenno alle 50€ tiivisteineen ja hyllyssä joten kipin kapin käyn hakemassa ja kiinni :). Kiitos kun vastasit. Moni saa näistä vinkkiä :)

   Comment

   Working...
   X