Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 C5 2.4 vajaavetoinen nykii

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A6 C5 2.4 vajaavetoinen nykii

    Joo elikkä päätin tehdä aiheesta uuden ketjun, kun vastaavat oli nelivetoisista tai eri koneisista mitä maltoin haulla ettiä..

    Potilaana siis -02vm. A6 c5 2.4 automaatti etuvetoisena. Auto leimattu viimekuussa ja samalla huollettu. Ongelmana on, että auto nykii alle n.1800rmp. Kierokset humppaa tasakaasulla ajaessa. Ongelma alkoi ikävästi sen jälkeen, kun yritettiin vetää käyntiin nelivetoista a4 audia, auto operaation jälkeen savusi molemmista pyörän kaarista ja kävi huonosti. Hetken jäähdyttyä toimi tuona päivänä normisti. Autoon tehty perus suodattimien vaihto moottoriöljyjen kanssa, tulpat, venakopan tiivisteet jne. Putkiin uusittu joustot mitkä vuoti..putki pörisee edelleen jostain. Alipaine letkuja uusittu. Hirvittää porsiko tuo loota, kun hinattiin toista audia käyntiin, jotenkin tumtuu olisiko muka loota, kun tuntuu että koneen puolesta pätkisi tms. Onko esim järkeä miettiä lootanöljyjen vaihdolla olevan apua. Autoa aikaisemmin pidetty todella huonosti. Ajettu n.274tkm. Ainoot koodit mitä antanut on:
    P0171
    P0174
    pahoittelut, jos sekavaa tekstiä ja kirjoitus virheitä alla koko yön Audinrassaus setti..
    Viimeksi muokannut Hagle; 7.7.2021, 09:22.

  • #2
    Kysäsempä tässä, kun en sopivaa ketjua löytänyt.
    eli mistä lähtisi syyllistä etsimään, kun auto alkanut takkuamaan sillain, että ei lähde liikkeelle, ei ota jenkaa, vaihteen valitsimen paneelissa ei pala polkimen kuva, vaihteita voi lärätä ilman jarrun painamista, mutta mitään ei tapahdu rötää.vaan kaasusta. Joskus oottelemalla käynti normalisoituu ja polkimen valo syttyy ja lukitus vaihdekepille palaa, ja kaikki toimii normaalisti. Ainut vikakoodi on nopeus sensorista..

    Comment

    Working...
    X