Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Käynnistysongelmia A6 Allroad 2.7 Bi Turbo 2001

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Käynnistysongelmia A6 Allroad 2.7 Bi Turbo 2001

  Olisiko kellään teoriaa mikä voisi olla otsikon pirssissä vikana, kun se kärsii seuraavanlaisesta viasta:

  Auto käynnistyy usein normaalisti, mutta yht'äkkiä ei suostu käynnistymään uudestaan esim. kauppareissun jälkeen. Virrat tulee normaalisti, kone pyörii, mutta ei edes lupaile. Kerran ajoin autopesuun ja auto sammahti sisään ajettuani itsestään, eikä meinannut lähteä käyntiin.

  Voisiko vika olla käynnistyksenestossa, joka on mahdollisesti alkanut kiukuttelemaan? Kuskin oven mikrokytkin on sen verran huonossa hapessa, että kun on avannut ovet kaukolla, niin pitää avata jokin toinen ovi, ettei häly mene takaisin päälle ja ovet lukkoon. Voisiko siis olla, että käynnistyksen esto toisinaan menee/jää päälle vaikka toiminkin edellä mainitulla tavalla?

  Onko kellään foorumilaisella ehdottaa miten ongelmaa kannattaisi lähteä purkamaan? Löytyisikö keltään taitoa ja auttamishalua käynnistykseneston ohittamiseen pysyvästi (auto sijaitsee Espoossa)?

  Auto pitäisi katsastaa piakkoin ja vaihtaa tuoreempaan ja tietysti silloin iskee joku mystinen vika... :(

  #2
  Käynnistyksenesto antaa auton hörähtää käyntiin, mutta sammuu saman tien ja sytyttää merkkivalon mittaristoon. Omassa C5:ssa käy näin silloin tällöin, ilmeisesti auto ei ihan aina tunnista avainta. Oletko vikakoodeja lukenut?

  Comment


   #3
   Käynnistyksenesto ei sammuta moottoria jos se kerran on lähtenyt käyntiin. Kuulostaa enemmän kampiakselin asentotunnistimelta.

   Comment


    #4
    Niin, sitähämmää tässä yritin sanoakin, että käynnistyksenesto ei jätä moottoria käyntiin, vaan se sammuu samantien.

    Comment


     #5
     Liputan kampiakselin asentotunnistimen vikaan. Jos ei sillä tokene niin sitten pa-pumppu.

     Comment


     • #6
      Kannttaaa katsoa johtojen kunto siitä paisarin alta liittimen molemmin puolin. Itselläni oli todella hurjassa kunnossa. Otin liittimen irti ja vähä matkaa johtoa pois ja sit liitin takas kiinni niin hyvin pelannu..

      Comment


      • #7
       Kiitos kaikille viesteistä! Tänään vaihtuu asentotunnistin. Toivottavasti vika katoaa sillä :)

       Comment

       Working...
       X