Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S3 8L perän erilaiset koodit

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    S3 8L perän erilaiset koodit

    Yritän etsiä uutta perää -00 S3:een. Varaosanumerolla 02D525010AE löytyy aika paljonkin, mutta tasauspyörästön koodi vaihtelee tai sitä ei ole tiedossa. Onko jollakin tietoa ovatko eri koodeilla olevat perät vaihtokelpoisia, alkuperäinen on EUK?

    #2
    Eikö kukaan tiedä tästä yhteensopivuus asiasta mitään? Kuulin jonkun huhun, että kaikki samalla osaumerolla olevat olisivat vaihtokelpoisia keskenään, mutta ihan kaverin kaverin puheiden perustella en mielelläni tilaisi tämän hintaisia osia.

    Comment


    • #3
      Numerolle 02D525010AE on perät EHR ja EUK. Numerolle 02D 525 010 AF on perät EUL ja EHQ. Eli tolla numerolla millä oot ettiny ni käy sulle jos sulla EUK perä. Rek tai VIN ni voin viel tarkistaa kumpi sulla on?

      Comment


        #4
        Nostellaanpa tätä vielä. Alkuperäinen perä on EUK. Tietäisikö kukaan, ovatko samalla varosanumerolla olevat (Haldex + Tasauspyörästö) paketit vaihtokelpoisia keskenään vai ei?

        Yksi EUK:lla oleva tuli Ruotsista, mutta tasauspyörästö pitää niin kauheaa ääntä, että hajoaa varmaan hetkenä minä hyvänsä. Onnneksi sentään sain ongelmitta rahat takaisin, mutta toimivan etsintä jatkuu yhä.

        Comment


          #5
          Jos haluaa varmuuden niin etkasta / seiskazapista tms tutkii mikä perävälitys on minkäkin numeroisen/kirjaimisen perän sisällä.

          Comment


            #6
            Ai hitto, enpä olekkaan hoksannut tutkia etkaa noin tarkasti. Pitääpä perehtyä hieman tarkemmin. Kiitoksia vinkistä!

            Comment


              #7
              Autoon asennettiin -03 TT:n perä / Haldex ja hyvin toimii. Etkan mukaan tuossa TT:ssäkin on samalla varaosanumerolla oleva kokonaisuus. Itse möätikästä en kyllä ole onnistunut löytämään tuota koodia ollenkaan.

              Arvaukseni (josta en sitten ota mitään vastuuta) on, että jos varaosanumero täsmää, niin ovat vaihtokelpoisia. Tätä en kyllä ole pystynyt varmistamaan mistään.

              Comment

              Working...
              X