Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Led lisävalot

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • hanskihoo
  vastasi
  Nyt on sormi suussa 2016 mallisen nelosen kanssa? Eli tämä herätevirtaropleemi lisäpitkille? Onko jollain nyt varmaa ja oikeaa vinkkiä tähän lajiin? Valot olis jo nokalla, sähköt kesken? Help pliis?

  Leave a comment:


 • jaah
  vastasi
  Tarkoitus olisi löytää maskin taa sopivat tuikut, tuo C-Bright oli susi... Hellan vastaava toki maksaa, mutta niin näkyy olevan tehoakin

  Leave a comment:


 • Kuiders
  vastasi
  C-BRIGHT ARROW tarkoitat noita ettei ollut häävit? Suosittelen tuota Purelux valoa.

  Leave a comment:


 • jaah
  vastasi
  Eipä ollu häävit.... yetin alkuperäiset valot näyttää paremmin, joten jäi asentamatta.

  Leave a comment:


 • Kuiders
  vastasi
  Nyt on Purelux Road 72 möhkäle B5 keulalle. Ei voi, kun ollaan tyytyväinen valotehoon! Ainut, että pitkät päällä ottaa radio moisesta LED paneelista häiriötä miten te olette korjanneet häiriöt. Häiriönpoistoferriitti mahdollisimman lähelle lisävaloa?

  Leave a comment:


 • jaah
  vastasi
  Noita kävin hypistelemässä
  http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...-p-43544-3786/

  Niitä sais kaks vierekkäin Yetin maskin taa... tiedä sit kun on noin halpoja

  Leave a comment:


 • Kuiders
  vastasi
  Onko kokemuksia Purelux Road 72 möhkäleestä. Olen miettinyt, jos moisen laittaisi B5 keulalle pitkien kaveriksi.

  Leave a comment:


 • perrier
  vastasi
  canbus purkilla on otettava tuo heräte. Siihen en osaa ottaa kantaa toimiiko varmasti kyseinen boxi, mutta juuri tähän tarkoitukseen ne on valmistettu. Lisävaloketjussa taisi olla samaa purkkia käytetty.

  Leave a comment:


 • qke-
  vastasi
  Juu, noi samat selvisi itsellekin kun aikansa värkkäili yleismittarin kanssa, kiitokset kumminkin :)

  Pinni 11 on oikea herätteen nappaamiseen, värikoodaukset tosin jatkuvat erilaisina umpion sisällä kuin ulkopuolella... Umpion sisällä oikea värikoodaus oli valkomusta.

  Leave a comment:


 • Megi
  vastasi
  Eikös LED-valojen tehot riitäkään? Tulossa juuri A3 ledivaloilla ja ilmeisesti siihenkin lisättävä sitten ledipitkät ja sama kysymys sitten minullakin: mistä heräte?

  Leave a comment:


 • Megi
  vastasi
  Minulla on A5/2014:ssa itse asennetut SAE Seeker 10:t. Valokuvio on hyvä ja valoteho pitkillä riittää vihdoin! Heräte oli liitin 11 valko/violetti kaapeli. Tavallisella releellä se toimii ilman häiriöitä. Edellinen Audi oli minulla juuri tuo b7 ja siinä lisävarusteena otetut bixenonit olivat kehnommat kuin nyt A5:ssa, mutta kehnot siinäkin. A4:ssa en uskaltanut asentaa lisävaloja juuri tuon herätevirtakysymyksen vuoksi. A5:ssa taito loppui kesken kaapelin viennissä ohjaamoon katkaisijaa varten. Olisi toisinaan hyvä ottaa lisäpitkät pois päältä, kun ne liikennemerkkien kautta häikäisevät joissain olosuhteissa. Miten/mistä läpiviennin voi tehdä?

  Leave a comment:


 • qke-
  vastasi
  Onkos porukka käyttänyt b7:n lisävalojen asenteluun perinteistä johtosarjaa vai tuollaista canbus-versiota bi-xenonien kanssa kun heräte otetaan tuolta xenonin "kääntömoottorista"?

  Näin pimeän keskellä ei olisi pahitteeksi tuota valotehoa parantaa, ja suunnitelmissa olisi lisätä lediä noiden surullisen kuuluisten bi-xenonien kaveriksi...

  Lisäksi olisin todella kiitollinen jos jollain on heittää suoraan että minkä värisestä johdosta heräte otetaan B7:ssa kun nokalla on noi em. bi-xenonit?
  Päteekö samat ohjeet kuin aikaisemmin mainitut: valkomusta tai sini/punaisesta( vasenumpio) valkopunainen ( oikeaumpio)?

  Leave a comment:


 • Qwert
  vastasi
  Lisävalot LED-kaukovalojen rinnalle - mistä heräte ?

  Tavoitteena olisi lisävaloilla tuplata Audin LED-kaukovalojen kantama. Ongelmana että valoille tulee ohjauksena vain digitaalista Canbus pulssia joten ei ole mistä ottaa herätettä kaukovalon releelle.

  Onko kukaan forumilaista käyttänyt tälläistä moduulia jolla pulssin saisi suoraan Canbus väylästä:

  http://www.canm8.com/cannect-product...-highbeam.html

  Leave a comment:


 • Pehri
  vastasi
  Audin (A6 4F) keulalle meni rekkaritelineellä ja omalla katkaisijalla 2 kpl Lazerin Triple-R 750 STD:tä. Tehoa löytyy kyllä enemmän kuin hyvin ja vielä kun saa suunnattua oikein niin kyllä noilla näkee. Referenssi menee harmittavasti 105:een mutta katsastuksessa nuo on jo pois paikoiltaan kun ei kesällä ole tarvetta pitää. Hintavathan nuo Lazerit on (550 euroa, 2 kpl, teline, lukkopultit) mutta mielestäni hyvin käytettyjä euroja.
  Viimeksi muokannut Killeri; 3.10.2016, 12:35. Perustelu: Ei profiilinautoja, kiitos!

  Leave a comment:


 • JukeL
  vastasi
  Tilasin kokeeksi Kiinasta Aliexpressistä 100W yksirivisen paneelivalon, jonka juuri tänään asensin paikalleen.

  Ohjausvirran releelle otin vasemman puolen umpion taakse menevistä johdoista. Nasta nro 11 valkoinen/violetti oli 2008 vuoden A5 coupessa oikea piuha.

  Käyttökokemuksia voin kertoa vähän myöhemmin.

  Leave a comment:


 • 40046132
  vastasi
  Itse laitoin portterin keulille 3x Lazerin Triple-R 750 Elite lamppuja. Valokuvio noissa on melko pistemäinen, joten mielestäni vaatii 3 tai useamman asennuksen, jotta valoa saadaan riittävän leveälle ( nyt näkyy pientareellekin). Valotehosta en hirveästi osaa sanoa, kun ei ole muista led lisävaloista kokemusta, mutta paremmin näyttää kuin NBB Alphat xenoneilla.

  Leave a comment:


 • masademasa
  vastasi
  Terolle: Millaisia käytännön kokemuksia löytyy näistä "Elektroliten" 160 W ledeistä? Miten valojakauma, tuleeko valoa liikaa lähelle?
  Oletko mitannut paljonko oikeasti ottaa kakkua, onko lähellä tuota 160 wattia?

  Leave a comment:


 • retulainen
  vastasi
  Kävin oikein mittaileen kerran "testi penkit" (auto ja kaivinkone) pihasta löytyy. 12,1V jännitteellä sain 47.8W ja 25,3V jännitteellä 53,1W eli aikas marginaaliselta erolta tuntuu. Tuon 40W sain irto akulla missä ilmeisesti jännite turhan alhainen. Mutta (IKH:n tuote muistaakseni) joku halppis ledi jonka kans mittais äsken niin luvataan 15W ja tuolla 12,1V jännitteellä vain 6W ja valo myös on sen mukainen mutta riittävä "kenttä remontti" valo.

  Leave a comment:


 • Mkurtti
  vastasi
  Luultavasti saat lisää tehoa niistä ledeistä kun vaihdat driverin.
  Itsellä on 5w osramin ledeillä oleva valaisin jota ajetaan vain n. 3w teholla.

  Leave a comment:


 • mikaj
  vastasi
  Jännitteen noston ei pitäisi lisätä tehoa. Se ohjain rajoittaa tehon määrättyyn arvoon jännitteestä riippumatta. Ihan perus huijausta kiina ledeissä...

  Leave a comment:


 • retulainen
  vastasi
  Walonian Nightglow 9"x2 pitäs tänään laittaa portterin keulille. Saas nähä millaset tuikut on. Ainakin kädessä pidellen sähköihin kytkettynä tuntui ihan lupaavalta. Pikkasen mielen kiinnosta mittailin niin noille ilmoitetaan 60w tehoksi mutta reilulla 12V jännitteellä niistä ei saa kuin sen 40wattia. Jännitteen pitäs varmaan olla likellä 30 volttia jotta saisi täyden tehon. Onhan noissa aika laaja tuo jännite skaalakin 9-30V

  Laitan kuvia kun saan paikoilleen.

  Leave a comment:


 • teuska
  vastasi
  Aiheeseen kuulumaton kysymys, onko ylemmässä viestissä erikseen määritetty tekstin väriksi musta, vai miten? Näyttää vain kovin oudolta tapatalkissa.

  Leave a comment:


 • hiloran
  vastasi
  [LEFT][COLOR=#231f20]Kolme (2x Combo 1x Spotti) 60W Led valoa maksoi 195usd +50€ tulli Kiinasta. Valot ostin ebay:stä http://www.ebay.co.uk/itm/3609935442...25a7d4571&cp=1
  Kilpiteline on biltemasta, mitä jäykistelin melkolailla. 60x60x5 kulmaraudasta olisi tehnyt itse vähemmällä vaivalla. Jäykistelin telinettä, koska en halunnut laittaa ylätukia. Valot eivät ajossa tärise, vaikka ovat melko painavat. Kesäksi saa helposti OEM -lookiksi enempiä purkamatta. Ostin biltemasta melko ylihintaisen CAN bus johtosarjan / "releen" . Toimii varmasti ilmankin, mutta tarttuipahan käteen. Heräte umpion pinnistä 11. Valot ovat E -hyväksytyt, mutta niissä eo ole referenssi lukua ilmoitettu. Paljonko merkkaaattomissa LED -lisävaloissa on referenssi. Vanhanajan tuikuissa oli 10 tai 20.
  [/COLOR][/LEFT]
  Attached Files
  Viimeksi muokannut hiloran; 23.12.2015, 18:59.

  Leave a comment:


 • Hene987
  vastasi
  Niin on. Kävin testimässä tota ligtbaria niin se pitkien kanssa ennemminkin heikentää pitkälle näkemistä, koska lähellä on kaikki kirkasta. Täytys olla linssien kautta tullutta valoa.

  Edit: Eilen ajelin Tampereelta Joensuuhun. Itseasiassa ihan hyvin toimi toi ledi. Näky laajalle eikä heikentäny pitkälle näkemista. Valaisi tien hyvin vaikka syyskeli. Täytys vielä lumisessa maisemassa päästä ajamaan niin näkee häikäseekö sitten kun lumesta heijastuu. Radioon ei aiheuta toi valo häiriötä.
  Viimeksi muokannut Hene987; 20.12.2015, 12:56.

  Leave a comment:


 • Jouni_K
  vastasi
  Sähkötolppien väli on tietääkseni 50 metriä, josta jokainen pystyy laskemaan kuvassa olevat todelliset etäisyydet. Toisesta (ilmeisesti valmistajan antamasta?) kuvasta näkee lisäksi että 5 luxin raja on noin sadassa metrissä, jossa se on hyvillä lähivaloillakin (tosin ei koko tien leveydeltä, vaan vain omalla kaistalla). Taitaa nämä valot toimia parhaiten jossain maastomönginnässä, jossa ei ole tarpeen nähdä kauas.

  Leave a comment:


 • sakarivo
  vastasi
  Tämä kyllä kiihottas. Onko kukaan raskinu sijoittaa? http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...sta-p-39004-0/
  Ei varsinaisesti liity aiheeseen mutta häiritseekö ketään muuta tuossa linkin kuvassa nuo mittasuhteet? Siis tuossa peltoaukean laidalla vastamäkeen kuvassa, sähkötolpat ja sadatmetrit riitelee mun silmään..

  Leave a comment:


 • weekone
  vastasi
  Laittelin tuohon Audiini valoparannusta. Lisäkaukovalot Luminalights Spider 7" . Ovat simppelin kokoiset A 6:n nokalle. Valoa riittää Suomessa sallituille ajonopeuksille yllinkyllin.

  Leave a comment:


 • tovayryn
  vastasi
  Tämä kyllä kiihottas. Onko kukaan raskinu sijoittaa? http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...sta-p-39004-0/

  Leave a comment:


 • GaIIe
  vastasi
  Mulla on työauton lyhkäsissä philipsit. Kyllä ne hieman paremmin valaisevat kuin normaalit ja valo on valkoisempaa. Ei se mikään huima ero ole, mutta sen verran kuitenkin, että sen huomaa.

  Leave a comment:


 • Hene987
  vastasi
  Tänään sain sähköt laitettua ledille. Tuo valasee niinku jokapuolelle, pituutta ei tule yhtään.

  Pitkät 55W halogeenit:
  https://www.dropbox.com/s/yxiqu2041s...70042.jpg?dl=0

  Ledin kanssa:
  https://www.dropbox.com/s/mk2di926p9...70032.jpg?dl=0

  Ei kuulus ledi-topikkiin, mutta onko porukka kokeillu noita Philips Xtreme vision 130% polttimoja? Näyttääkkö ne paremmin vert. tavallisiin? Niissä taitaa olla valkoisempi valo niin ei näkys tollanen kus. keltanen läntti pitkillä.

  Leave a comment:

Working...
X