Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Led lisävalot

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #61
  Tero saanko kysyä miksi originaalivaloihin 6000K polttimot?
  Sahlman toimitti nämä lisäpitkät ja muuta valohin liittyvää ja hän ei saanut pyytämääni 5000k polttimoita toimitettua. tiedän kyllä että 4300k antais eniten valoa, mutta nyt mentiin ehkä ulkonäkö edellä tässä asiassa :) Todellisuudessa ei ihan noin "pimeät" ole nuo orkkis valot.

  Comment


  • #62
   Täältä ääni xenon-lisävaloille.

   Ledeissä minusta poikkeuksetta tulee auton keulan eteen kirkas kohta. Joka selvästi häiritsee kun yrittää tiirailla sinne kauas. Minusta jussinmäen testi sivulla on hyvin mainittu.

   Xenoni antaa Lediin nähden huomattavasti edullisemmalla hinnalla paljon enemmän valoa pienemmällä virrankulutuksella. Lisäksi xenonit ovat yleensä korjattavissa, jos jotain ongelmia tulee.

   Comment


   • #63
    Rupes kovin kiinnostamaan noi ebayn ledbarit. Kiinnostaa muidenki kokemukset jos vain porukalla on.
    MKurtin mittauksen mukaan 240W ottaa reilu 100W tehoa. Eli noi teholukemat on vaan ilmotettu laskemalla jokaisen ledin teoreettinen maksimi teho ja todellisuus taasen muuta.
    Edit: Mikä lie syynä tolle puoliteholla polttamiselle? Lisääkö se elinikää merkittävästi. Joku 100%->75% pudottaminen kuulostaa järkevältä, mutta miksi lie alle puoleen?

    Comment


    • #64
     Tuli kokeeksi otettua tämmönen offroad valo 75w. Vielä ei tullu kokeiltua minkälaista kuviota antaa.
     Attached Files

     Comment


     • #65
      Kyseltiin yhdeltä myyjältä niin sanoi että ne ajaa noita 5w osrameita puoliteholla. Ajattelin että vaihdan driverit noihin, mutta on liian iso homma alkaa vaihtamaan.

      Comment


      • #66
       http://www.ebay.com/itm/191731383931...%3AMEBIDX%3AIT

       Tollasen laitoin tilaukseen. Tuli mieleen, että joku nisti saattaa luulla noita kovin arvokkaiks ja ruuvata irti. Millä sellasta vois estää? Ekana tuli mieleen 12-kantanen pultti, niin se saattaa äkkinäiselle näyttää erikoiselta. Tahi sopivan kohdan löydyttyä hitsaa pikku täpillä mutterin pulttiin.

       Comment


        #67
        Minä ostin pari tuollaista isän traktoriin. Aika kirkkaat ne on, mutta vielä ei ole kunnon käyttökokemusta. Testasin vaan pikaisesti virtalähteen kanssa.

        Comment


        • #68
         Kokeilin tuota omaa eilen virtalähteellä taidan laittaa mönkijään tuon. [emoji4]

         Comment


          #69
          Minä tein samanlaisen heräteostoksena puolivahingossa. Eikö ollut hyvä ?? Ajattelin kans jos ei autossa ole hyvä, niin laitan traktorin työvaloksi. Tekikö radio häiriötä? Siskolla A3:ssa led lisävalot, jotka kyllä hemmetin kirkkaat ja hyvän oloset, mutta lakkaa radio kuulumasta. Onko noista häiriönpoistajista mihinkään? Ja mimmosias ootte käyttänyt ?

          Comment


          • #70
           Täytyy huomenna koittaa tekeekö häiriötä. 40€ lampuksi tuo on hyvä, jos autossa on hyvät kaukovalot niin tuolla saa korostettua lähivaloja.

           Comment


            #71
            Niin no sprinteriin meinasin. Vakiovalot kohtuulliset ja sitten keulilla vielä X-visonin xenonit, niiden kaveriksi meinasin. Saa nähdä mihin päädyn. Oletin kuitenkin, että lyhkäsenä valona tuommosen kanssa saa turhan paljon vastaantulijoilta valojen vilkuttelua.

            Comment


            • #72
             A6 c4 keulalle laitan bilteman h7 paistinpannut xenon muunnossarjalla. Tuossa lyhyet on aika heikot vaikka linssien takana 55w xenonit. Oli tarkoitus laittaa tuo ledi vain mutta voisi sitä koittaa.

             Comment


              #73
              Onko kukaan lukassut tuota uusinta TM led lisävalotestiä?

              Lähinnä aattelin, että onko se ostamisen arvoinen vai onko tuo Jussinmäen testi parempi? Jussinmäen testissä mielestäni hyvä kun näkee tuon valokuvion ja -teho konkreettisesti. :)

              Comment


               #74
               Tuo minun paneeli ainakin teki häiriön, kun sitä nopeesti piuhojen päässä testasin.
               Audissa nyt ei niin väliä, kun musiikki tulee tikulta, ajan sillä vähän, ja radio ei kuulu kuitenkaan. Tarveis siihen saada antenninjohtoon liitin, jolla sen sais kytkettyä tarvike antenniin, ettei tarveis koko johtoa vaihtaa.
               Mersuun ei viittii tuommosta laittaa, kun sinne jaksa kikkailla mitään muun laisia häiriönpoistajia, kun noita feriitti möykkyjä. Onko semmosesta jotain hyötyä ja kokemuksia, vai onko nuo ihan huuhaa juttua? Pajoa ei toki maksa vaikka kokeiliskin.

               Comment


               • #75
                Eilen tuli tuo 120W. Mitä nopeesti testasin, niin ei kyllä kannata tehottomampaa tilata jos pitkiks meinaa. Saas nähdä millon saan kiinni laitettua, kun ei mulla täällä kaupungissa oo oikeen millä ja missä asentaa. Täytys joku teline rakennella. Ei se kuiviltaan testattuna ollenkaan pahan näkönen ollu tossa auton keulalla.

                Comment


                 #76
                 Se minunkin on 120W. Nopeasti katottuna varmaan täysin sama kun tuo sinunkin. Hahmottelin sitä hieman, sekä audin että mersun keulille, mutta taidan päätyä tuohon audiin. Mersussa muutenkin valoa riittävästi ja tuo tuntuu olevan vaan läheltä tehokas, mutta ei niin pitkälle näytä, joten äkkiä vaan pahentaa asiaa kauas näkemisen suhteen.

                 Comment


                 • #77
                  https://www.dropbox.com/s/a5nn9htjn7...93659.jpg?dl=0

                  Tollasen telineen turasin tänään. Kokeilin piruuttani TIGiä ekaa kertaa eläissäni. Olikin aika kaareva tuo puskuri etuosasta. Tuon telineen kun pulttaa kiinni, niin toi yläosa menee aivan mutkalle. Kyllä ton valon silti saa kiinni tuohon mutta aika jännitykseen toi teline jää. Vielä pitäs sähköt vetästä.

                  Aiemmassa viestissä linkkasin väärän valon, se olikin tämä kaareva jonka tilasin. http://www.ebay.com/itm/262089870398...%3AMEBIDX%3AIT

                  Comment


                   #78
                   Itsellä tuli taannoin pikatarve saada tuon perhelossiin (voyager) valotehoa paranneltua. Häthätää kävin tuollaiset hakemassa. Nyt noin kuukauden ollut kilpitelineessä kiinni, eikä voi kun olla tyytyväinen. Valokuvio ei ehkä ole mahdottoman pitkä, mutta valoa löytyy hienosti myös ojanpenkoille. Eikä tarvi odotella syttyilyä kuten xenoneiden kanssa.

                   Comment


                   • #79
                    Nyt on lisävalot hommattuna. Kytkentä vielä mietityttää, kyseessähän oli A3 8p bi xenon valoilla. Tarkistin liittimen mikä menee umpioon kiinni niin on 14 napainen mutta vain 11 johtoa on paikallaan. Osaako joku kertoa että mikä johto juuri oikea, vai uskaltaako ihan perus virta kynällä mennä koittamaan?

                    Comment


                    • #80
                     Joku on joskus sanonu, että laittomat esim. referenssit ylittävät valot on katsastuksessa lailliset, jos ne kytkee niin, että niitä voi polttaa vain käsijarru päällä. Onko tämä totta? Eli olisivat olevinaan työvalot. Tosin eikai pakettiautojen työvalot oo kytketty noin, vaan pelkästään kytkimen kautta. Kuorma-auton auravalot on sitten kytkettävä jostain konehuoneesta jottei niitä voi ajaessa käyttää. Näin muistelen masista.

                     Comment


                     • #81
                      Herätevirta valkomusta( vasenumpio) valkopunainen ( oikeaumpio)

                      Comment


                      • #82
                       Kerkisin nopeasti mittailemaan johtoja niin vasemman umpion valkomustaan johtoon tuli virta koko ajan. Isä meinasi että ottaisi herätteen pitkän valon sulakkeelta.

                       Comment


                       • #83
                        Nyt olis lisävalot asennettuna, herätevirran sai otettua vasemman valon johtosarjasta sini/punaisesta johdosta.

                        Comment


                         #84
                         Onkos noista led polttimoista kokemuksia? Saako aikaan muuta kuin pirusti hajavaloa. Ajatuksissa jos saisi linssi valoihin halogeenin korvikkeeksi. Xenonien kanssa ei jaksaisi alkaa vääntään.

                         Comment


                         • #85
                          Tänään sain sähköt laitettua ledille. Tuo valasee niinku jokapuolelle, pituutta ei tule yhtään.

                          Pitkät 55W halogeenit:
                          https://www.dropbox.com/s/yxiqu2041s...70042.jpg?dl=0

                          Ledin kanssa:
                          https://www.dropbox.com/s/mk2di926p9...70032.jpg?dl=0

                          Ei kuulus ledi-topikkiin, mutta onko porukka kokeillu noita Philips Xtreme vision 130% polttimoja? Näyttääkkö ne paremmin vert. tavallisiin? Niissä taitaa olla valkoisempi valo niin ei näkys tollanen kus. keltanen läntti pitkillä.

                          Comment


                           #86
                           Mulla on työauton lyhkäsissä philipsit. Kyllä ne hieman paremmin valaisevat kuin normaalit ja valo on valkoisempaa. Ei se mikään huima ero ole, mutta sen verran kuitenkin, että sen huomaa.

                           Comment


                           • #87
                            Tämä kyllä kiihottas. Onko kukaan raskinu sijoittaa? http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...sta-p-39004-0/

                            Comment


                            • #88
                             Laittelin tuohon Audiini valoparannusta. Lisäkaukovalot Luminalights Spider 7" . Ovat simppelin kokoiset A 6:n nokalle. Valoa riittää Suomessa sallituille ajonopeuksille yllinkyllin.

                             Comment


                             • #89
                              Tämä kyllä kiihottas. Onko kukaan raskinu sijoittaa? http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...sta-p-39004-0/
                              Ei varsinaisesti liity aiheeseen mutta häiritseekö ketään muuta tuossa linkin kuvassa nuo mittasuhteet? Siis tuossa peltoaukean laidalla vastamäkeen kuvassa, sähkötolpat ja sadatmetrit riitelee mun silmään..

                              Comment


                               #90
                               Sähkötolppien väli on tietääkseni 50 metriä, josta jokainen pystyy laskemaan kuvassa olevat todelliset etäisyydet. Toisesta (ilmeisesti valmistajan antamasta?) kuvasta näkee lisäksi että 5 luxin raja on noin sadassa metrissä, jossa se on hyvillä lähivaloillakin (tosin ei koko tien leveydeltä, vaan vain omalla kaistalla). Taitaa nämä valot toimia parhaiten jossain maastomönginnässä, jossa ei ole tarpeen nähdä kauas.

                               Comment

                               Working...
                               X