Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sähköinen käsijarru

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #31
  Ota moottori irti ja pyöritä mäntä noin puoleen väliin. Sitten moottori paikoilleen ja function test pyörimään. Itse tappelin saman kanssa vuosi sitten B6 ympäristössä. Toisaalta tuo vikakoodi viittaisi, että on johdot poikki... Antoi ihan random vikakoodeja, kun vaihdoin moottorin. Myös tuon open circuit.
  Viimeksi muokannut Vaakisti; 4.6.2020, 16:37.

  Comment


  • #32
   Onko ihan varmasti johto kunnolla kiinni moottorissa? Tuossa alkuvuodesta pähkäiltiin yhden vastaavan Passatin samaa vikakoodia. Auton omistaja mittaili kaikki johdot moneen kertaan ja vaihtoi käsijarrun ohjainboksinkin (muistaakseni keskikonsolin sisällä takaosassa) mutta vikakoodi oli ja pysyi.

   Lopulta vika oli moottorin päässä, liitin oli muka kiinni ja tarkistettu moneen kertaan, mutta eipä sittenkään ollut tarpeeksi syvällä saadakseen kunnon kontaktia. Nuo on todella herkkiä laukaisemaan vikakoodin siitä. Jopa niin herkkiä, että ellei mikään muu auta niin ohjainyksikköön on olemassa softapäivitys joka vähän keventää tuota valvontarajaa. Esimerkiksi ross-techin wiki sanoo, että tuon vikakoodin kohdatessaan pitäisi ensimmäisenä varmistaa että ohjaimessa on uusin softa ja päivittää jos ei ole.

   Mutta kun se kerran on toiminut eikä mikään ole muuttunut, niin tarkastelisin kuitenkin tuota moottorin liitintä...

   Comment


    #33
    Tämä korjaantui resetoimalla kässärin kontrolleri. Akkukaapeli irti 10min+tämän jälkeen painetaan jarrua 35s+kässärin nappulan painaminen 10s edelleen samanaikaisesti jarrua painaen. Netistä löytyi tämä resepti ja toimi minun tapauksessani ?
    Viimeksi muokannut Killeri; 5.6.2020, 23:20. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

    Comment


    • #34
     Hei,

     Olen vaihtamassa jarrupaloja ja levyjä taka-akselille ja audissani on sähköinen pysäköintijarru. Saako tämän ohjelmoitua helposti pois päältä tai riittääkö että se ei vain ole yksinkertaisesti päällä, kun vaihdan jarrupalat ja painan jarrusylinterit sisään? Tai pitääkö sähköinen jarru irroittaa jarrusylinteristä?

     Comment


      #35
      Käsijarru huoltomoodiin VCDS:llä tai paremman puutteessa saa ajettua sisään 9 voltin paristolla.
      Viimeksi muokannut Killeri; 22.11.2020, 17:58. Perustelu: Kiitos vinkistä, aiheet yhdistetty.

      Comment

      Working...
      X