Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos!
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

A5 SB Black Editionin alusta

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Show
Clear All
new posts

  A5 SB Black Editionin alusta

  A5 SB Black editionin mainoksessa mainitaan urheilualusta. Onkohan se kenties sama kuin S-Linessä?

  #2
  Todennäköisesti on -20mm, eli ei sama kuin S-Line / Quattro GmbH -alusta, joka madaltaa -30mm. Omassa nelkussa on tuo 20mm madaltava, ja se on todella hyvä ajaa, mutta aavituksen tosiaan liian korkea jos ulkonäkö on ykköskriteeri.

  Comment


   #3
   Melkoisen varmasti juurikin noin mitä Juho kertoi, eli Sport alusta, ja ei ole sama kuin s-line alusta.

   Comment


    #4
    Niin, paitsi sillä erotuksella, että femmassa madallus on 10mm, koska vakioalusta on -10mm vrt nelkun vakioalusta. S-line madaltaa sitte -20..

    Comment


     #5
     Femmassa vakio ja sport on samalla korkeudella, sport alustassa tulee jämäkämpää iskaria, kallistuksen vakaajaa yms. s-line madaltaa sitten noista edellisistä -10 mm.

     Comment


      #6
      OK. Kiitos tiedosta. Tuo on mukava kuulla, että normialusta, BE ja sport on samalla korkeudella. Korkeuden suhteen koeajettu A5 BE oli oikein sopiva, mutta en ole ihan 100% varma onko se alusta hieman liian kova. Toivoa on siis normialustan suhteen :)

      Comment


       #7
       Kysymys: A5 Cabrion BE-alusta on sopivalla korkeudella (pohjapanssarin alle jää 8cm tilaa ja 18" pyörät mukavasti keskellä pyöräkoteloita). Mutta meno on etenkin mukulakivillä pompottavaa - ei siis liian kovaa vaan kumimaista. Autolla on ajettu 122tkm.

       Mikähän olisi paras iskarivalinta mukavuuden lisäämiseksi? Jousetkin voi toki vaihtaa muttei yhtään matalammaksi - komposiittipanssari ottaa jo nyt hittiä tarpeeksi.

       Audilla on tarjolla kolmenlaista: OEM, Sachs ja Monroe, kaikki käyvät BE-alustaan. Onko jokin muu hyväksi havaittu versio olemassa?

       Comment

       Working...
       X