Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

LED Polttimot ajovaloihin?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #91
  C5 ei parane oikein muulla kuin umpioiden kiillotuksella ja projektorien putsaamisella. Ihan nextin levelin valot saa jos jaksaa turata vaihtaa projektorit parempiin.

  Comment


  • #92
   Suosiolla uudet halpisumpiot ja sinne sitten vaikka h-kantaiset 50w xenontuikut.

   Comment


    #93
    Depon tarvikeumpion laitoin just mamman pikkuveljen C5:een ja siinä näytti olevan jopa xenon hyväksynnät eli vain puolilaittoman asennuksen saa kun laittaa sellaiset ja H7 kantaiset xenonit. Jotku Depot tai TYCin umpiot ei ees maksa kuin vajaan satasen kappale niin ei kannata 20 vuotta vanhojen alkuperäisten kanssa ihan kamalan paljon pimeässä kärvistellä.

    Comment


    • #94
     Vaihdoin viime talvena Depon uudet umpiot jotta näki edes hieman. 300tkm ajetut orkkikset olivat yhtä tyhjän kanssa, sama vaikka ei olisi pitänyt valoja ollenkaan päällä.
     Uudet umpiot toivat kyllä parannusta mutta ei tuo vieläkään häikäise valaisukyvyllään eli jotain parannusta pitäisi vielä kehittää.
     Xenon tai muistakaan jälkeenpäin tehtävistä viritelmistä minulla ei ole aikaisempaa kokemusta. Sopivatko siis suoraan paikalleen vanhan H7 polttimon tilalle vai pitääkö siinä viritellä jotain muutakin, johtosarjaa yms?
     Viimeksi muokannut D`Artagnan; 24.8.2018, 08:52.

     Comment


     • #95
      Mä onnistuin hommaamaan uudet valeot tänään. Orkkiset on jo melko sameat ja muutenkin aikansa eläneet vaikka muuten ehjät. Meinaan kanssa laittaa ledit ja katsoa mikä on lopputulos. Ulkonäkö piristyy ainaki jos ei muuta.

      Comment


      • #96
       Prkl. 2 ongelmaa. Osram H7 ledien runko liian iso, ei mene halogenin reiästä läpi. Ja polttimo jäisi ylösalaisin tuuletus ropelin suhteen. Nämä pitää ratkaista ennen kuin pääsee eteenpäin. Ehkä pitäisi tuo polttimon kiinnitys jotenkin saada irti ja kääntää 180 astetta...

       Comment


       • #97
        A3 8P 2008 BYT engine

        Onko mahdollista ilman sähköjärjestelmän rikkoutumista laittaa lähipolttimon H7 tilalle led poltin H7 kannalla???

        Comment


        • #98
         Asensin tänään eVillestä tilaamani Kiina Ledit Audini umpioihin. Itse asennus oli hyvin helppoa ja nopeaa, n.30min meni näin ensikertalaisena kummankin puolen ledien kanssa. Umpiot ovat sen verran isokokoiset että sekä muuntajat että ledien kannat mahtuivat kaikki hyvin umpion sisään. Ulospäin ei näy mitään muutosta ja projektoriumpioiden ansiosta eivät ole näkösällä.
         Varsin laadukkailta tuntuivat myös nämä Nighteye ledit käsissä hypisteltäessä.
         Uudet Depon umpiothan olinkin jo aikaisemmin vaihtanut.
         Philips racing vision H7


         Nighteye led -polttimot H7 kannalla.
         Viimeksi muokannut D`Artagnan; 25.8.2019, 15:41.

         Comment


         • #99
          Mietin että laitttaisiko A4 b6:seen ledit lyhyisiin ajovaloihin. TYC (/Depo?) umpiot. Mahtuukohan sinne hyvin tuollaiset passiivijäähdytteiset (eli ei tuuletinta vaan jäähdytysliuskaelementit)? Onko kokemuksia miten radiohäiriöitä eri ledeillä?

          Comment


          • Vaihdoin jonkun kuukauden päästä noidwn laittamisesta takaisin halogeeneihin. Yksi syy oli se että radion kuuntelu tuli mahdottomaksi ledien kanssa. Häiriönpoisto ferriitit johdoissa auttoi hieman mutta ei riitävästi. Muuten kyllä mahtui hyvin paikoilleen noi passiivi jäähdytteiset. Kuumeni kyllä jossain vaiheessa tosi paljon kun poltti kokonaan valaisinrungon punertavan sävyn mustaksi, mutta toimi kuitenkin.

           Comment


            Joo häiriötä tulee kyllä radioon. Mulla kuuluu kyllä radio muutenkin niin huonosti että ei tule paljon kuunneltua. Halogeenit tuntuu ledien jälkeen kuin ajaisi parkeilla. Jokseenkin himmeältä näyttää halogeeni. Lyhkäsissä on jotkut kiinalaiset ja pitkissä Philipsit. Ja autona B5 Depon umpioilla. Ropelilla olevat mahtui koppien sisään hienosti.
            Attached Files

            Comment


            • Kaverilla Skoda Fabiassa OSRAM LED H7 12/24V GEN2 jotka eivät kuulemma ainakaan kyseiseen autoon aiheuta radiohäiriötä. Edit: kuulemma jossain huonolla kuuluvuusalueella joillain taajuuksilla radion kuuluminen voi loppua kokonaan tai lisätä "pohjakohinaa".
             Viimeksi muokannut Rusty; 1.1.2021, 15:54.

             Comment


             • Tilasin b6 surkeiden puolikkaiden ongelmaan led poltin sarjan. Nyt mietityttää etukäteen, että miten kun päivävaloasennossa on se madallettu jännite. Vaikuttaako se led polttimien toimintaan? En haluaisi että pitää aina kääntää valokatkasimesta valot ”päälle”...
              Onko jotenkin mahdollista saada poistettua käytöstä se jännitteen madallus 0 asennossa?

              Comment


               Sen himmennyksen määrän voi yleensä koodata VCDS:llä (09 - Central electronics -> 10 - Adaption -> Day time running light dimming tms.), poislukien ehkä jotkut alkupään vuosimallit. Tosin ledeillähän on oma virranhallintapiirinsä, joka ei varmaan välitä vähän alhaisemmasta jännitteestä.

               Comment


               • Onko kokemuksia Philips Ultinon Essential LED:stä? https://www.motonet.fi/fi/tuote/4300...lopolttimopari

                Noissa ledeissä tahtoo nuo värilämmöt mennä yli 6000K niin onko nuo kaikki niin siniset ottaa jo silmiin? Aiemmin itsellä ollut autoissa noita jälkiasennus-ksenoneita ja nekin alle myytiin muistaakseni 4300k ja ne vaikutti melko "valkoiselta", mutta saisivat olla vieläkin "keltaisemmat".

                Comment


                 Kyseiset philipsin H4 mallit on ainaki hyvin valkoset. Ei sinistä havaittavissa.

                 Comment


                  On tosiaan hyvin valkoiset. Mulla on tosin nuo X-treme ultinon gen2 polttimot. Niissä on 5800K. Ja 5W enemmän tehoa. https://www.philips.fi/c-p/11972XUWX...oneuvopolttimo
                  Attached Files

                  Comment


                   Onkos kellään kokemusta tästä ledistä ?
                   Ajatus jos väläytyksen paikalle pistäis ledit ja releyttäs ne toimimaan lisäpitkinä.


                   https://www.xenonit.fi/?gclid=CjwKCA...hoCt2EQAvD_BwE

                   Comment

                   Working...
                   X