Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lisäkaukovalot A4 B7:aan

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #61
  No ei se rosvo nyt välttämättä niin huono ole. Sille kannattaa vaan miettiä hyvä paikka, suojata koko liitin vaikka akkunapa- tms vaseliinilla ja /tai teipata vaikka vulkanoituvalla teipillä umpeen. Tai sitten poikki vaan ja tekee jaon liittimessä, jolloin saa sukitettua.

  Comment


  • #62
   Nostellaan.
   Tilasin tuollaisen X-Vison Domibarin ja se olisi tarkoitus asentaa kun paneeli saapuu.
   Eli helpoin ottaa suoraan virta pinniltä 11 jos haluaa toimimaan auton omien pitkien kanssa vai kannattaako tehdä jollain muulla taktiikalla kytkennät ? Tarkoitus olisi että toimii auton valojen kanssa samaan aikaan.

   Comment


    #63
    Laita siihen vielä väliin kytkin, että saat sammutettua ledit vaikka auton pitkät palaisikin.
    Paljon mukavampaa lumipyryssä kun saa osan valoista pimeäksi.

    Rele väliin, releelle heräte auton pitkiltä ja releen maa kierrätetään kytkimen kautta, niin pääsee pienimmällä johdotuksella.

    Comment


    • #64
     Rosvoliittimellä mennään täällä. Toisessa autossa kesti 8 vuotta ja reippaat 400tkm, joten luotto on kova. Sitä hauenleukaa kun puristaa johtimelle sopivaksi, niin ei kontaktin kanssa ole ongelmaa.

     Comment


     • #65
      Itselläkin lisävalojen asennus edessä. Vilkaisin johdoille reittimahdollisuuksia keulalta maskin/coolerin läpi konetilaan, mutta tiukalta vaikuttaa että saisi DT3-liittimen ujutettua. Onko jengi saanut johdot kikkailtua ilman etupuskurin irroitusta ja mitä kautta?

      Comment


       #66
       Sen liittimen saanee purettua siististi ihan pienellä ruuvarilla, jolloin paljon helpompi löytää sopiva reikä pelkälle johdolle.

       Comment


       • #67
        Kyllä sen liittimen sieltä maskin muovien reunoilta sai ujutettua, ainakin kaverilla saatiin tulemaan ihan kohtuudella johdot jostain välistä. (Perusmalli, ei S-line). Maskin ruuveja aukaistiin päältä niin sai vähän lisämillejä pujotukseen.

        Comment


        • #68
         Liittimen purkamistakin mietin, on siis kyllä tuttu proseduuri. Kokeilen nyt kuitenkin ensin ujuttaa.
         Apparin puolella, ilmanoton alla näytti olevan hyvä reikä moottoritilaan, kunhan ensin saa ujutettua piuhat "syylärikotelosta" ulos.

         Comment


         • #69
          Hei kaikille. Laitoin Audiini lisävalon tällä tavoin. Maskin taakse laitoin isot aluslevyt ja tuet laitoin (2kpl, eivät ole vielä paikoillaan näissä kuvissa kun kokeilin tarvitseeko niitä) valopalkin alapinnasta Audi logon rinkuloiden välin paksulla ruuvilla kiinni. Lisäksi ruuvasin konehuoneenpuolella maskin/keulapalan kiinni lukkopeltiin muutamalla ruuvilla. Ei vapise yhtään ja minun silmään näyttää ihan siistiltä asennukselta.

          https://linksharing.samsungcloud.com...5068823CAdAYi1

          Comment


          • #70
           Valot paikallaan ja kuten Buuhiz totesi, hyvin sai ujutettua DT3-liittimelliset johdotkin keulalta konetilaan ilman puskurin irroitusta. Homma alkaa olla muuten buéno, mutta lisävalojen parkeille pitäisi vielä saada heräte/virta.

           Yleismittarilla kolme pinniä antaa jatkuvasti 10V tai 12V, ihan sama miten valokatkaisijaa kääntelee. Vahvin veikkaus parkkien pinnille on tällä hetkellä pinni 10, jonka virta hyppää 10V -> 12V kun valokytykimestä kääntää. Osaako joku vahvistaa, että pinni on oikea?

           Pitkien herätehän tulee pinnistä 11.

           Comment


           • #71
            Löytyykö ketään, joka olisi asentanut lisävalojen parkit myös toimimaan? Muita toteutustapoja kuin ryöstää virta/heräte ajovalojen johdoista?

            Comment


            • #72
             Ja pinnistä 10 saa parkit virran, jos joku toinenkin aprikoi.

             Comment


             • #73
              Nonii tarvis nyt täsä iltojen hämärtyessä hommata lisäpitkät audiin. Mielellään led paneelia ja mieluusti jos maskin taakse saisi. Oottekos B7 laittanu maskin taakse paneeleja? Onko maskin takana edes tilaa? Kuvia toteuksista olisi kiva nähdä ja neuvoja ottaa vastaan.

              Comment


              • #74
               Lisäkaukovalot A4 B7:aan

               On siellä tilaa (riippuen toki valaisimen koosta), mutta maski leikkaa niin paljon valotehosta, että miettisin pariin kertaan. Ei ainakaan hyötyä investoida kovin kummoiseen valoon. Lisäksi puhtaanapito sen verta hankalaa, että sekin vie tehoja. Pesurilla voi yrittää ruikkia, mutta ötököiden yms. hinkkaaminen vaatii puskurijumpan. Säätökin melko hankala tehdä.

               Vähän täytynee custom pidikkeitä rakennella.
               Itse vain sovittelin paikalleen, mutta päädyin perinteiseen ratkaisuun.

               Comment


               • #75
                Nii vähän ajattelinkin et maski söis valotehoa. Taidan itsekkin päätyä perinteiseen ratkaisuun kyllä, ei huvita se puskurijumppa pahemmin.
                Viimeksi muokannut Killeri; 15.9.2018, 09:50. Perustelu: Sotkut siivottu.

                Comment


                • #76
                 No nyt on lisävalo asennettu. Mut semmonen kysymys vielä, lisävalossa on parkkivalokin ni mikähän auton johdoista olis parkin johto tai miten ois fiksuin kytkeä se käyttöön?

                 Comment


                 • #77
                  Onko tuolla B7 puskurin takana kilven kohdalla mitään hajoavaa, pesurin letkut, johtoja tai muuta?

                  Eli tarvitseeko puskuri irroittaa kun laittaa lisävalotelineen kiinni vai voiko vaan ruuvata sen paikalleen käyttäen järkevän mittaisia ruuveja?

                  Comment


                  • #78
                   Onko audi a4 b7 vm2007 väylä auto?
                   Mietin tuota ku pitäs lisävalo laittaa keulaan niin pitäiskö olla eri rele että toimii. Volkswagen touaregissa ei toiminu normi lisävalon johtosarjalla joten piti joku eri rele laittaa että toimii

                   Comment


                    #79
                    Tuukan b7aan kytkivät väyläpurkkiin:
                    Alkuperäinen kirjoittaja tusa91 Näytä viesti

                    Tuo kuitenkin toiminnan kannalta varmin tapa laittaa se sinne väylää. Tuohon kuitenkin olemassa valmiit väyläpurkit ja ohjeetkin löytää valmistajan mobiilisovelluksesta merkki ja mallikohtasena. Eli siis purkki väylään ja nappi kojelautaan, että saa tarvittaessa erikseen lisät pois päältä. Kuitenkin joskus sillain sumua, että lisävalosta voi olla haittaa.

                    Comment

                    Working...
                    X