Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 B5 alustasarja

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #91
  Oma -98 b5 1.8TQ kaipailisi alustaa ja kokemuksia kaivattaisiin. Hintaluokka tonnin pintaan. Mielessä pyörinyt KW V1, BC Racing BR sekä D2 Street/sport. Pääpaino lähinnä ajettavuudessa eikä överimadalluksessa, joten jomit ja laikkajouset on pois listalta. Eli omat kokemukset, risut ja ruusut kyseisistä ja muista alustoista tervetulleita.

  Comment


  • #92
   FK highsporttiin iskareita.

   Terve,

   Meillä on vm.-97 audi a4b5 quattro 1.9tdi koneella. Siihen on joskus laitettu FK highsport korkeussäädettävä alustasarja. Katsuri oli tänään sitä mieltä että vasen etuiskari on hajonnut tai vaimennusteho ainakin mennyt. Mahtaako tuollaiseen alustasarjaan löytyä vielä varaosia? Muistaakseni joissain FK:n sarjoissa oli myös Konin iskareita.

   Jos saisi tietoa sarjan iskarin merkistä ja mallista niin voisin alkaa etsiä.
   Viimeksi muokannut okkim; 4.1.2018, 09:44. Perustelu: Älä rivitä itse, vaan anna softan hoitaa se.

   Comment


    #93
    Kw käytti konin iskareita. Ota iskarista tuotenumerot ylös ja pistä jollekin maahantuojalle tai tehtaalle kyselyä. Hankala täältä asti arpoa mikä siellä on.

    Comment


    • #94
     Juu, aattelin että jos jollain olisi sama sarja jemmassa tai iskarin tyyppi muistissa. Näin talvella vähän huonoa tutkia ilman tallia ulkosalla.

     Comment


     • #95
      Varmaan tuhansia kertoja kysytty aihe, mutta hakemalla ei ole tullut eteen vastaavaa ongelmaa/ratkaisua.

      Eli sellanen "pieni" ongelma omaan silmään A4 b5 sedan turboquattrossa että perä roikkuu alempana. Ex omistaja oli asentanut siihen viime syksynä uudet Eibachin Prokit jouset.

      Onko näihin saatavilla vahvistettua jousta taakse? Aeromotorsilla olisi Bilsteiniä tarjolla vakioalustaiselle/sport alustalle, mutta se tuskin auttaa asiassa?

      Onko tuolle mitään tehtävissä?

      Edit: Olisikohan madaltavista jousilautasista apua?
      Viimeksi muokannut Kpae; 10.9.2021, 11:50.

      Comment

      Working...
      X