Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A8 D3, hyvät jarrupalat?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi A8 D3, hyvät jarrupalat?

  Autona A8 D3 2003 ja vaihdoin tuossa jokin aika sitten jarrupalat eteen kun alkoivat olemaan loppu. Edessä orggislevyt jotka kuluneet ehkä millin puoliltansa ja kaikin puolin hyvässä kunnossa. Autodocista ensimmäiset sopivat palat tilaukseen ja alle. Hyvin ne toimii mutta hiukankin kostealla ihan jumalaton ulina kevyesti hitaassa vauhdissa jarruttaessa. Sellaista kävelyvauhtia kun menee nyt vaikka parkkipaikalla niin ulvoo kuin seireenit. Isommissa vauhdeissa tai kovaa jarruttaessa ei mitään ääniä.

  Näyttää olevan merkkiä jos toistakin ja nyt kun vaihtuu talvirenkaat niin taidan vaihtaa palat. Nämä siis Master Sport merkkiset. Tuli tilattua samanmerkkiset myös taakse mutta taidan vaihtaa nekin toisiin ennen asennusta. Heittäkääpä ilmoille jokin sellainen merkki joka ei ulise.

  #2
  Voihan ne levytkin sen ulinan aiheutta, eihän ole mitenkään lasittunut pinta?

  Comment


   #3
   Halpispalat ovat alttiita ulinalle. Tullut aikoinaan itse todettua pariin otteeseen. Sitä voi vähentää laittamalla takapinnalle siihen tarkoitettua rasvaa asennuksen yhteydessä, mutta paras tapa on ostaa vähän laadukkaampi osa.

   Hyvviäkin merkkejä on vaikka kuinka monta, mutta esim. ATE, Brembo, Remsa, Ferodo...

   Comment


    #4
    ATE on käsittääkseni OEM-osa, että mieto suositus sille. Tarvikepaloissa Brembo, Ferodo tms. voi olla joskus pientä mittaheittoa orkiksiin, eli pieni kolinariski kuluneessa jarrusatulassa ja kannakkeessa.

    Comment


     #5
     TRW on myös OEM-osa, ei ongelmia niiden kanssa, taas Hella/pagid setti ääntelee pahasti välillä Cabriossa.Toki voi johtua myös siitä että auto on ainakin puoli vuotta kerralla seisonnassa.

     Comment

     Working...
     X