Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C7 outo tärinä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A6 C7 outo tärinä

  Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa. Ärsyttävä ääni 80-110 ehkä lujemmassakin vauhdissa täräyttää niinkuin olisi epätasapainossa renkaat.? Tasapainotettu uudet renkaat alla. Auto on ilma-alustalla -14 mallin sedan 3,0 TDi kyseessä ja alle 110tkm ajettu.
  Viimeksi muokannut Juhama; 4.8.2019, 08:28.

  #2
  Pyöränlaakeri menossa?

  Comment


  • #3
   Toinen etupuoli vaihdettu, mutta ei tulosta. Oisko molemmat voinut mennä samaan aikaan. ?

   Comment


    #4
    Voihan se niinkin olla mutta en lähtisi ihan summassa vaihtamaan. Ensimmäisen viestin mukaan siis pitää ääntä ja täristää mutta vaan isommissa vauhdeissa?

    Comment


    • #5
     Joo alkaa n.85 vauhdissa ja jatkuu sinne 100 asti ja ylikin.

     Comment


     • #6
      Vaihdoitko renkaat tärinän takia vai vain tasapainotit uudet uudelleen? Joskus on uusissakin renkaissa runkovikoja ja täristävät noin. Laakerivika harvemmin täristää, ääntää vain? Laakerivian tunnistaa helposti rautajousellisessa autossa nostamalla kulman ylös ja rengasta pyörittäessä kokeilee jousesta täriseekö. Ilmajousellisessa voisi ehkä yrittää kuunnella ohuella puutikulla napaa ikäänkuin stetoskooppia käyttäisi.

      Comment


       #7
       Renkaat taas harvemmin pitää ääntä mutta täristää? Paha sanoa ilman että kuulee itse.

       Comment


       • #8
        Aikaisemmat renkaat oli kulunut ulkosyrjistä, joten vaihdoin uudet ja kulmat säädätin. Nykyiset renkaat ei ole huippu merkkiä. Onko tämä korimalli tarkka rengas merkistä? Täytyy varmaan vielä painottaa uudelleen ja tarkistaa onko korkeus heittoa.

        Comment


         #9
         Joskus tullut vastaan renkaita, jotka alkaa ravistamaan vasta hieman lämmettyään, eli pientä runkovikaa voi olla...tarkasti painotuskoneessa tarkkailee, ettei ole patteja tai pientä pystyheittoa.

         Comment

         Working...
         X