Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 2.0 TDI Ei puristuksia

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A4 2.0 TDI Ei puristuksia

  CAGA moottorilla varustettu A4, lähtötilanne se että asiakkaan mukaan jakohihna katkesi tyhjäkäynnillä, kansi käytetty koneistettavana, vaihdettu kaikki vääntyneet venttiilit, uusi jakohihna kone kasaan ja yritetty käyntiin, ei lähtenyt, käsin pyörittäessä kone tuntui todella löysälle, ei puristuksia lainkaan, kansi käytetty uudelleen tarkistettavana ja nokat vaihdettu, käsin kone tuntuu pyörivän paljon jäykemmin kuin aikaisemmin, ei edelleenkään puristuksia, savukoneella testattu, kannessa ei ole vuotoja. Vikakoodeja ei anna muita kuin 1. hehkulle. Mistä lähteä etsimään vikaa siihen että puristuksia ei ole ja auto ei lähde käyntiin?

  #2
  Jako pielessä tulisi ensimmäisenä mieleen.

  Comment


  • #3
   Jaon pitäisi olla kohdillaan. Ainakin jos ajoitustyökaluihin on luottaminen

   Comment


    #4
    Ohivuototesterillä kannattanee testata suhiseeko imu/pakosarjaan. Puuttuuko puristukset kaikista pytyistä vai vaan jostakin? Puristukset hukkuu joko venttiilin välistä, kannentiivisteen välistä tai männän ja sylinterin välistä. Siinä on vaihtoehdot. Olettaen tietysti että suuttimet ja hehkut on asennettu asianmukaisesti. :)

    Comment


     #5
     Tiedä kyseisen moottorin alapyörän rakenteesta, mutta olisko mahdollista että alapyörän kiila on murtunu ja sen takia päässy pyörähtämään? Niin että jako olis pielessä vaikka lukoilla olis kasattukin.

     Comment


     • #6
      Hehkujen, suuttimien (tai musarjan) kautta kahvilusikallinen öljyä/sylinteri. Starttausta 30sek ja osat paikalleen.
      Voivatko venttiilin hydr. Painimet "kantaa"?

      Comment


      • #7
       Voiko syynä olla ventttiilinnostimet? Osa venttiilinnostimista ei jousta juuri lainkaan ja osa joustaa enemmän, ne jotka ei jousta ei liiku juurikaan yhtään.

       Comment

       Working...
       X