Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VP44 väärä PSG5:n versio

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • VP44 väärä PSG5:n versio

    Moi,

    Olen tällainen Audi-aloittelija (30v kokemus Mersuista ja Bemareista) onnistuin järjestämään itselleni tällaisen pienen aivopähkinän. Hommasin ensimmäiseksi Audiksini ”pikkuvikaisen” C5 2.5 TDI quattron AKE koneella. Koneesta oli PSG5 hajonnut oikein huolella, joten päädyin tilaamaan Itävallasta kunnostetun pumpun jossa on uusi PSG. Minä onneton luin pumpun koodin likaisesta tyyppikilvestä väärin ja tilasin sitten IMMO2:een tarkoitetun AKE:n pumpun ja autoni on tietysti ihan alkupään IMMO3:ia AKE moottorilla. Sen jo selvitin ettei PSG:t sovi ristiin. Touhuja varten perussoftat ja lukijat löytyy. (Vcds ja k commander)

    Eli nyt kysymyksiin.
    - Jos muuttaisin autoni IMMO2:ksi. Riittääkö jos vaihdan AKE-moottorin ECU:n IMMO2 versioon ja koodaan IMMO-koodin siihen. Toiselta foorumilta luin, että IMMO3 mittaristo sopii IMMO2:een, muttei toisin päin.
    - Tarvitseeko muita osia vaihtaa?


    Timppa

  • #2
    No niin auto toimii. Ratkaisuksi löytyi IMMO2 AKE-ECU, sen sai koodattua oikeaksi ja samalla immobilizerin sai myös pimeäksi Commanderilla. Kone lähti käymään ilmaamisen heti ja pumpun ajoituskin meni hienosti säätöihin.

    Comment


      #3
      Hienoa että sait toimimaan, ja ilmeisesti mittaristoa ei tarvinut vaihtaa/koodata? Näkeekös mikä IMMO ecussa on pelkän hw/sw koodien (eli tarran tietojen) perusteella?

      Comment


      • #4
        Moi, löysin herra Alin puodista kapulan, joka poistaa ecun IMMO:n käytöstä ja lukee mittariston koodin, ei siis tarvii ECU:n pin:iä.
        Viimeksi muokannut Killeri; 30.3.2021, 09:08. Perustelu: Allekirjoitus poistettu.

        Comment

        Working...
        X