Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

3.0tdi ccwa polttoainepaine ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 3.0tdi ccwa polttoainepaine ongelma

    Kokeillaan apuja täältä jos löytyy vinkkiä.
    Eli auto ohjelmointiin tammikuussa Lisäätehoa.fi toimesta kaikki irti vakiosta tyylillä mainoslukemiako 320/700. Heti koeajolla auto meni täyskaasu kiihdytyksessä vikatilaan ja vikakoodi polttoainepaine jakotukilla liian alhainen tms. Ohjelmantekijä sanoi että voidaan pienentää ohjelmaa pikkusen ja katsoa auttaako, sovittiin kumminkin että otan auton vastaan ja selvitän onko ongelma nyt kumminkin jossain muualla. Kaikki helpot jutut kokeiltu ja ihmetelty miksi välillä kestää ja välillä ei kiihdytyksen?

    Auto seissyt pitkän aikaa nyt keväällä vian ja mielenkiinnon takia kunnes aloin taas miettimään vikaa ja laitoin viestiä ohjelmoitsijalle että nyt tehdään jotain sille vaikka sitten vakioksi takasin eli kaikki toimii hänen kanssaan paremmin kun hyvin! ainoa mikä ihmetytti oli se että ”autokohtainen” ohjelma jolla ei kumminkaan metriäkään ajettu operaation keskellä ?
    automaattilaatikko on myös huonomman tuntuinen vakioon nähden.. tehtävissä sille jotain ohjelmassa?

    Mutta nyt huomattua että kävin reilusti ottamassa tankkiin ainetta niin auto toimii täysin ja saa revittää kunnolla loppuun asti. Olisko kyseessä kumminkin tankin sisäisen pumpun ongelma? Mitään ongelmaa ei ole siis ajaa vaikka tankkia kuivaksi jos ei revittele.

Working...
X