Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B5 S4 WB sedan "all-in"

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Löytyykö kuvia kokonaisista autoista noilla väreillä? Noista lapuista valkkaamalla tahtoo olla aina vähän arpapeliä.

  Comment


   Löytyy, mutta niistäkin on vaikea sanoa kun kuvakulma vaikuttaa, valoisuus yms. Ja yleensä ne on niin kaukaa otettu ettei helmiäisen/metallin kokoa näe kunnolla. Jossain kuvassa joku näyttää hyvältä, mutta toisessa taas ei. Mikä on se "oikea" kuva? :) Kyllä niistä minusta paremmin pääsee kärryille kädessä pyörittelemällä, mutta olisihan se parempi olla vaikka kokonainen ovi maalattuna. Risaa vartenhan minä maalasinkin muutaman oven.

   Comment


    Aloin tässä odotellessa etsimään alustan osia. Hyllyssä oli yhdet todella hyväkuntoiset takaolka-akselit, mutta innostuin hiomaan niistä valupurseet pois ja muutenkin tasoittelin valupintaa. Maalasin ne Temacoat RM40:llä, tuli ihan nätit. Mulla on hyllyssä jo todella kauan sitten tehtyjä alustan osia, esim kuumasinkityt alatukivarret ja niissä PU-puslat. Kiva kun ei tarvi enää ihan kaikkea tehdä nollista. Muissakin tukivarsissa on jo PU-puslat valmiina.

    Löytyi kiva yllärikin, puslia etsiessä silmät osui RS4 mittaristoon, ja sitten näin toisen paketin jossa oli toinen RS4 mittaristo. Luulin että minulla oli vain yksi, mutta parempi näin :)
    Viimeksi muokannut okkim; 21.5.2024, 12:59.

    Comment


     Perän alustan osat alkaa olemaan asentamista vaille valmiit. Noiden(kin) kanssa on palanut aika monta tuntia. Täytyi ottaa "money shot" sen takia :)

     Asensin perään jo jokunen vuosi sitten Wavetracin lukkoperän, ja sille on billet kannakkeet. KW V3 iskarit, H&R vakaajat ja niiden pariksi 034 billet apurungon tuet, kaikki puslat on polyuretaania paitsi apurungossa jotka on aluminia. Apurunko, alatukivarret ja iskarikotelot on kuumasinkitty, kestää varmasti kauemmin kuin muu auto. Hioin jarruputket puhtaaksi ja maalasin ne Temacoatilla. Samalla maalasin myös bensatankin suojia jotka on myös kuumasinkitty.

     https://www.instagram.com/p/C7ZZPmmoZSh/

     Comment


      Peräpään osat näyttää hyvältä ja asentaminenkin taitaa olla mukavaa, kun on puhtaat osat.

      Comment


       Joo kyllähän noita on kiva asentaa kun ei mene kädet likaiseksi. Täytyy vaan olla tarkkana etten sotke vaseliinilla mitään, laitoin tänään iskareita iskarikoteloihin ja heti tuli puunattavaa :) Laitan kaikkiin pultteihin vaseliinia ettei ne ruostu jumiin. Vaikka tuskinpa ne ruostuisi kun en ole ajatellut ajavani huonolla kelillä. Risallakin tuli ajettua viime vuonna vähän yli 800 km.

       Comment


        Sain vähän kuvia, niin kaipa sen värin voi jo paljastaa. Tykkään kyllä hitosti. Auto hiotaan vielä uudelleen ja lakataan toiseen kertaan.

        Comment


         Mahtava väri, kertakaikkiaan!

         Comment


          On muuten väri kohdallaan, iso peukku!

          Comment


           Kiitos :) Värin valinta oli kyllä tuskainen homma, kaikista vaikein tähän mennessä koska sen piti sopia Risan väriin, mutta olla silti erilainen. Mutta nyt vaikuttaa siltä että se onnistui hyvin. En malta odottaa että näen sen itse auringonvalossa! Vielä on pitkä tie siihen että sillä pääsee ajamaan, mutta nythän kaikki on helppoa tästä eteenpäin, eiku...

           Comment


            Täällä ei ole projekti edistynyt mutta jotain pientä tein. Hiekkapuhalsin ylätukivarsien kolmiotuet ja maalasin ne ja pari muuta osaa. Tukivarsia nyt on aika turha maalata koska ne on kulutusosia, mutta maalasin silti :)

            Comment


             Nyt joudut koiranluutkin maalamaan :) .

             Comment


              Joo ja ylätukivarret sekä olka-akselit :) Täytyy nyt katsoa miten tässä jaksaa innostua.

              Comment


               Ainakaan otsikon all-in kohta ei pahasti valehtele

               Comment

               Working...
               X