Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A7 3.0TDI Quattro 2015 Nogaro Blue

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #91
  Itseasiassa tätä kirjoittaessa osat ovat paikoillaan autossa, järjestelmä kalibroitu (itse) ja kaikki toimii :) Kaivan kuvia ja kirjoittelen projektitarinaa pikkuhiljaa, siksi nämä laahaavat aina hieman perässä.. Mutta palataan siis tuohon kalibrointiinkin myöhemmin, kuvien kera.


  Tähänastisen kokemuksen perusteella Gen3 tunnistaa melko hyvin ihmiset, ja tosiaan pienemmätkin eläimet (rusakot jne.) hehkuvat herkästi näytössä valkoisena jo pitkän matkan päästä ja pusikoista. Mutta tihkusade on aivan myrkkyä tälle järjestelmälle, siinä olet täysin oikeassa.

  Comment


  • #92
   Mittariston vaihto.

   Night Vision projekti alkoi heti mielenkiintoisesti, koska selvittelyssä kävi ilmi, ettei nykyinen mittaristo (H-loppuinen) tue Night Visionia. Oikean mittariston löytäminen käytettynä oli todella hankalaa, mutta lopulta Hollannista löytyi sopiva mittaristo (J-loppuinen)! Pieni kauneusvirhe oli, että mittariston lasi puuttui, mutta sen sain onneksi sopivasti siirrettyä vanhasta mittaristosta. Samalla vaihtoon meni valokatkaisin, koska NV-kytkin on valokatkaisimessa. Tässä samalla korjaantui A6/A7 -mallien yksi pienistä tyyppivioista, eli irronnut kirkkaudensäätönappi. Nämä irtoilevat/rikkoutuvat ilmeisesti polvella osuttaessa?

   Mittariston irroituksessa tulee poistaa mittariston ympäriltä koristemuoviosat, jotta kaikki tarvittavat ruuvit tulevat näkyviin. Lisäksi vaihdon yhteydessä tuli lisättyä kaksi uutta mittaristolle menevää johtoa (mittaristo <-> NV-ohjausyksikkö). Lopuksi mittariston vaihto vaatii Component Protectionin poiston, ja tarvittavat koodaukset mittaristoon (autossa olevat varusteet, aloituskuvan korjaus jne.)
   Attached Files

   Comment

   Working...
   X