Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Fromin opiskelubudjetti A7

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #61
  Oisko ohentaja haihtunut ulko-oloissa turhan nopeasti?
  Tuuli päässyt vaikuttamaan?

  Comment


  • #62
   nufan siellä on alueita, mitkä vetäny aplarille. Mutta näyttää samantyyppiseltä, kuin olisi haihtunut liian äkkiä. Erikoinen juttu.

   Etuoviin vaihdoin Gladenin kaiuttimet ja eristelin kauttaaltaan. Sisälle laitoin vielä Armaflexin tyyppistä eristettä bitumin päälle. Kyllä hiljeni. Ei rämise enää mikään.

   Soi kyllä niin nätisti, että vois vaihtaa kaikki kaiuttimet ja eristää takaovetkin. Kokemuksia eristelystä mitä muuta kannattais eristää että hiljenee maantie / rengasmelu? En jaksa repiä kuitenkaan lattiamattoja vittuun ja sieltä ruveta eristelemään, joku kohtuus pitää olla harrastelussa :D

   Alkaa syksy haisemaan VP remontilta. Samalla sit jakopääkin. Ei huvittais mitenkään mut pakkohan tuo on. Ei oo vaihtoehtoja.
   Attached Files

   Comment


    #63
    Oliko tässä mikä stereopaketti vakiona? Bose? Itseä kanssa kiinnostaisi tuo stereopäivitys mutta aika vähän löytyy tietoa mistään.

    Comment


    • #64
     Tässä se peruspaketti. Bosessa ja B/O ovissa myös keskiäänet. Pidän itse niitä turhina kyllä. Ja jos miettii kuinka järkyttävästi on uutena ostettaessa esim B/O paketti maksanut. Soihan se nätisti, ei voi kiistää.

     Näihin saa myös Plug and Play midejä BLAMilta, jossain 300€ tienoilla. Ne on 2ohm. Niissä oli jotain saatavuusongelmia, niin ostin nämä Gladenit. Noissa BLAMeissa tukee diskantit mukana, ja 100€ hinnasta on ”plug and play” -lisää. Sama malli universaalina 200€/setti, midit ja diskantit.

     Nämä kun ostin niin tuhosin alkuperäiset ja leikkaa/liimaa tyyliseti kasasin pakettiin.

     Plus ja miinus tuotti Audin piuhoissa ongelmaa. Liittimen pinni 1 pitäisi olla + ja pinni 2 -. Kun katsoin sähkökaavioita Elsasta niin johtojen värit kuitenkin toisinpäin liittimessä. Yleismittarilla en saanut kummastakaan johdosta ”maayhteyttä”. Lopuksi laitoin piuhat niinpäin, miten ääni kuulosti paremmalta. Tässä asennossa virralla kalvo työntyi ulospäin, eli ilmeisesti meni sitten ”oikein”.

     Comment


     • #65
      Eikös peruspakettiin kuulu myös oma erillinen vahvistin, eli on ns. Audi Sound System. Tällöin tosiaan jo kaiuttimien vaihdot ja eristys auttaa varmasti isosti! Jotkut ovat jopa vaihtaneet tuon keskikaiutinelementin, tiedä sitten onko sillä vaikutusta..

      Hinnoittelusta vielä; Ohessa vuoden 2015 Suomen hinnastosta Bosen ja B/On hinnat, ja etenkin B/On hinta on kovahko... :)
      Attached Files

      Comment


      • #66
       12500€ x) Ihme ettei niitä monesta löydy. Huhhuh.

       Joo perusmallissa vahvari kanssa, mitään kauheeta tuottoa sillä ei ole, mutta parani todella paljon. Keskikaiutinelementti tai mikä mikä lie siinä keskellä kojelaudassa on menee myös vaihtoon. Se ritilä myös pärisee niin tarvii sinne laittaa pari tippaa jotain buttylimassaa niin saa vielä tarvittaessa irroitettuakin.

       Comment

       Working...
       X