Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

LUE ENSIN myynti-osaston säännöt ja ohjeet

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  LUE ENSIN myynti-osaston säännöt ja ohjeet

  Audifinns markkinasäännöt


  Yleiset säännöt

  - Samaa tuotetta saa mainostaa vain kerran kuukaudessa. Voit vastata myynti-ilmoitukseesi kun 30 päivää on kulunut ilmoituksen jättämisestä.
  - Tarpeeton ISOJEN KIRJAIMIEN käyttö otsikossa on kielletty.
  - Älä täytä myyntialueita kymmenillä ilmoituksilla. Jos myyt paljon tuotteita, kerää tuotteet yhteen myynti-ilmoitukseen.


  Pelkkä linkki toiseen myyntipalveluun (Nettiauto jne.) ei riitä

  - Tämä on myyntipalsta, ei mainos- tai linkkipalsta. Ilmoituksesta on aina löydyttävä vaadittavat tiedot ts. se pitää kyetä ostamaan pelkän tänne kirjoitetun ilmoituksen perusteella (katso alta).
  - Huutokauppoihin linkkaaminen on yllä olevasta syystä kielletty.
  - Esim. Nettiautoon saa toki linkittää varsinaisen kirjoitetun ilmoituksen ylimääräisenä lisänä.


  Kaikissa ilmoituksissa vaadittavat tiedot:

  - Selkeästi mitä myydään
  - Hinta
  - Sijainti (profiilista löytyvä sijaintitieto ei riitä, koska se ei näy kirjautumattomille käyttäjille)
  - Yhteystiedot

  Osastokohtaisesti ilmoituksiin vaaditaan:Myydään autot:

  - Auton merkki, malli, moottoritilavuus tai -tyyppi ja ikä sekä ajokilometrit.

  Myydään muuta
  - Ilmoitukset eivät saa olla harhaanjohtavia, esimerkiksi jos tuote ei ole aito tai virallinen, siitä on ilmoituksessa mainittava (esimerkiksi diagnostiikkakaapelit ja -ohjelmistot)

  Myydään renkaat ja vanteet
  - Ilmoituksen otsikossa mainittava renkaiden/vanteiden merkki, ja halkaisija.
  - Vanteista vanteen leveys ja pulttijako. keskireikä ja ET, mikäli ne ovat tiedossa.
  - Renkaista koko. Kulutuspinnan syvyys millimetreinä, mikäli mahdollista.


  Kun tuote on myyty (tai muuten vaan poistuu myynnistä):

  - Valitse avausviestin alalaidasta muokkaa-linkki.
  - Siirry laajennettuun kirjoitustilaan klikkaamalla "Laajennettu kirjoitustila" -painiketta.

  Ikkunaan aukeaa kolme laatikkoa. Ylimmässä on viestin poistoon liittyvä valikko, keskimmäinen sisältää itse viestin, alin lisäasetukset.

  - Siirrä ylimmässä laatikossa olevan valikon täppä kohtaan "Delete Message" ja kirjoita "Poiston syy:" -kentään, miksi poistit ilmoituksen.


  Oletko yrittäjä?
  Lue ohjeet täältä


  Mikäli ilmoitus ei noudata näitä sääntöjä, se poistetaan.
  Viimeksi muokannut Killeri; 13.8.2019, 22:35.

  #2
  Ystävällisesti muistuttaisimme, että myyntipalstamme ei ole tarkoitettu pelkäksi linkiksi ulkopuolisille nettimyyntisivustoille.

  Myynti-ilmoitukset joissa on vain pari sanaa ja linkki nettiautoon tms. lisätietoja varten löytyvät jatkossa todennäköisemmin roskakorista.

  Comment


   #3
   Foorumin toiminnallisuutta on laajennettu myynti-ilmoituksiin liittyen. Nyt voit nostaa oman ilmoituksesi kuukauden välein listan kärkeen ilman että koko ilmoitusta tarvitsisi uusia. Tämä onnistuu yksinkertaisesti vastaamalla omaan myynti-ilmoitukseesi. Muiden ilmoituksiin vastaaminen ja alle kuukaudessa vastaaminen on estetty. Kaupankäynti ja kysymykset tulee edelleen hoitaa ilmoittajan kanssa yksityisesti.

   Omat ilmoituksesi löydät kätevimmin foorumin hakutoiminnoilla rajaamalla haun vain kirjoittajan (oma nimimerkkisi) ja aihealueen mukaan.

   Mikäli järjestelystä löytyy porsaanreikiä ja systeemiä aletaan käyttämään väärin, voimme vielä joutua poistamaan tämän toiminnallisuuden käytöstä.

   Huomaathan että myytyjen tuotteiden ilmoitukset voit poistaa itse laajennetun kirjoitustilan kautta. Näin säästät ylläpidolta vaivaa. Otsikon ja/tai viestisisällön muokkauksen kanssa yhtenevällä vaivalla siis voit hoitaa vanhentuneen ilmoituksen pois näkyvistä itsekin.

   Tätä toiminnallisuutta tulee käyttää ensisijaisena "uppauskeinona" eli tästä lähin ilmoituksen uusimista kokonaisuudessaan tulee välttää.
   Viimeksi muokannut porkkis; 20.3.2011, 11:51.

   Comment


    #4
    Ilmoituksia näkee usein muokatun, kun tuote on myyty. Melkein yhtä usein onnistunut myynti ilmoitetaan ilmoituksen otsikossa. Sääntöihin lisätty ohjeet ilmoituksen poistoon, joka tapahtuu siis samalla vaivalla, kuin otsikon muokkaus.

    Ilmoituksen poiston unohtamisesta ei seuraa permabannia, mutta ylläpidon toiveena olisi, että myytyjen tuotteiden ilmoitukset poistettaisiin ilmoittajan toimesta. Toiveen takana itsekkäästi ylläpidon työkuorman keveneminen.

    Comment

    Working...
    X