Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Stoptech kimppatilaus. BBK päivitykset + kaikki muut jarruosat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Stoptech kimppatilaus. BBK päivitykset + kaikki muut jarruosat

    Olen tilaamassa itselleni Big Brake Kittiä ja JDM Factory tuossa naapurissa sattuu sopivasti olemaan Stoptechin maahantuoja. Jonkinlaiset alennukset saadaan, kun tilaajia tulee enemmän ja rahdit jenkkilästä saadaan jaettua useampaan osaan.

    www.stoptech.com sivuilta löytyy autokohtaiset BBK kitit, teräspunosletkut, jarrupalat, levyt. Kaikki Stoptech tuotteet mukana kimppatilauksessa.

    Itselle tulee luultavimmin http://www.stoptech.com/Search/Produ...NA/BigBrakeKit
    sekä sport kit taakse: http://www.stoptech.com/Search/Produ...S4/NA/SportKit

    Stoptech mainostaa kasaavansa setit autokohtaisesti, jolloin satuloiden männät on sovitettu auton alkuperäisellä pääsylinterille. Samoilta sivuilta löytyy hyvin infoa jarruihin liittyen, mm. B5 S4 esimerkki, kuinka jarrubias vaikuttaa eri satuloilla (sivun lopussa)

    BBK Aerorotors levyt ovat oikeasti kelluvia ja varaosalevyjä saa ilman keskiöita, toisin kuin esim. ECS seteissä. BBK setteihin löytyy "templatet", joilla voi testata sopivuuden vanteiden kanssa.

    BBK:sta seuraavat ovat "sport kittejä", jotka sisältää levyt palat ja teräspunosletkut.


    Stoptechillä on tiukka jälleenmyyjien hintapolitiikka, joten kimppatilaushinnat saa sähköpostilla. (a_malinen(at)hotmail.com)
    Ilmoittakaa Stoptechin osanumero kyselyissä.

    Tavarat toimitetaan Helsinkiin, tarvittaessa siitä eteenpäin sopimuksen mukaan.

    Omat nykyiset jarrut, on sen verran jumissa, että teen päivityksen mahdollisimman nopeasti.
    Viimeksi muokannut amalin; 11.10.2012, 13:22. Perustelu: Takaraja siirretty

    #2
    Uusimmat hinnastopäivitykset saatu jenkkilästä. JDM Factoryn edustaja vielä laskee hinnat rahteineen, tulleineen ja alveineen, niin ensimmäiset kyselijät saavat hintansa ihan näillä näppäimillä.

    Comment


    • #3
      Itsellä stoptech:in jarrut ja ihan asialliselta vaikuttaa vaikka vasta 700km takana. Irtolevyjen hinta on ihan mukava kun sillä rahalla sain koko jarrusetin omaani. Satulat 4-mäntäiset ja levyt kokoa 328x28 mm.

      Comment


        #4
        Kannattaa kysellä myös pienempiä osia. Stoptechin omilla sivuilla ei ole kaikkia paloja, levyjä ja jarruletkuja lueteltu. Tarjolla on esim OEM jarruille sopivia uritettuja levyjä paloja ja teräspunosletkuja.

        Tuolta voi katsoa tarjontaa ja hintaluokkaa:
        http://shop.achtuning.com/Audi-Perfo...-Products.aspx

        dollarihinta on aika lähelle eurohintaa tullien, alvien ja rahdin kanssa, mutta tarkoitus on, että kimppatilaushinta on edullisempi kuin yksittäin jenkeistä tilattuna. Tarkan hinnan saa kysymällä.

        Ei ole ikävä kyllä omakohtaista kokemusta, mutta kovasti mulle mainostettiin, että Stoptechilla olisi parempilaatuista tuotetta kuin esim kovasti hypetetyllä EBC:llä (mm. kitkapinnat irtoilee). Kun noita palojen mainoslauseita vertailin, niin Stoptech Street performance palat lienevät EBC yellow stuffin kilpailijat.

        Comment


          #5
          Pistän tämän homman kiinni nyt sunnuntaina. Kun saadaan JDM:n kanssa tehtyä yhteenveto tilauksesta, niin JDM:ltä tulee lasku tilaukseen osallistuneille.
          Kun osat maksettu, niin toimitusaika n. 2 viikkoa.
          Viimeksi muokannut amalin; 11.10.2012, 13:24. Perustelu: Aikataulua siirretty

          Comment


            #6
            Pientä soutamista ja huopaamista... :)
            Eräs auto vielä vaatii pientä mittailua, että minkä auton jarrut sinne nyt lopulta päätyykään. Sunnuntaina mittaillaan.

            Eli siihen asti vielä kerkeää osallistua (ainakin sunnuntaihin), jos tarvitsee jarruosia. Ilmotan tänne lopullisen sulkeutumisen vielä kerran uudestaan.

            Comment

            Working...
            X