Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VMR Wheels kimppatilaus

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • VMR Wheels kimppatilaus

  Koitetaanpa olisiko tällaiselle kiinnostusta.

  VMR Wheels on suhteellisen suosittu merkki rapakon takana, mutta Euroopassa jälleenmyyntiä on heikohkonlaisesti. Vanteet ovat suhteellisen edukkaita, mutta silti ihan hyvässä maineessa. Mallistosta löytyy replicaa ja omaa. Concavet on olleet ainakin baijerilaisten keskuudessa melko suosittuja. No, mainokset siksee, jokainen muodostakoon oman mielikuvansa.
  Reiluhkosti kuvia VMR-vanteista eri autoissa löytyy täältä.

  Valmistaja toimittaa vanteita myös Eurooppaan, mutta kuljetuskustannukset nousevat yhdelle sarjalle melko korkeiksi.
  Tässä esimerkki, jota itselle kyselin:
  8,5x19" vannesetti $1000/4kpl
  toimitus Suomeen $492
  eli TOTAL $1492
  Ettei menisi liian edulliseksi, niin päälle toki tullee 4,5 % tulli sekä 23% ALV.

  Valmistajan mukaan, jos saadaan kasaan noin 5 settiä, niin he voivat lähettää ne lavalla, jolloin postituskustannus/sarja on pienempi. Odotan vielä vastausta siitä kuinka paljon tuosta hyötyy.

  Ymmärtääkseni kaikki 19" setit ovat ainakin suurinpiirtein samanhintaisia eli tuon $1000. Saatavilla olevat leveydet ja ET:t jne löytyy valmistajan sivuilta.

  Itse olisin mahdollisesti ottamassa yhden setin, joten noin neljä muuta mahtuisi mukaan. Ilmoittautuminen ei ole vielä sitova vaan kartoitetaan ensin saadaanko porukkaa kasaan ja kysytään sitten valmistajalta tarjous. Sen jälkeen voi valita onko mukana vai perutaanko homma. Jos tilaus näyttää toteuttamiskelpoiselta, niin maksu täytyy suorittaa etukäteen.

  Vanteet eivät tule valmistajalta jokaiselle suoraan kotiovelle vaan yhteen sovittuun osoitteeseen, josta voi oman sarjansa noutaa tai sitten voidaan sopia erikseen mahdollisista lähettelyistä. Itse asustelen pk-seudulla. Näistä ja maksutavoista yms. voidaan sopia sitten tarkemmin, jos kiinnostusta löytyy, ettei kenellekään jää ainakaan epäilyksiä.

  Ilmaiskaa kiinnostuksenne vaikka privalla tai tähän topikkiin. Mainitkaa samalla mielellään vanteen malli ja väri sekä kriittiset mitat, niin voin kysellä siltä pohjalta valmistajalta saatavuutta ja hintoja.

  Aikataulusta sen verran, että kesäksi nämä vanteet olisi tarkoitus saada alle, joten kiinnostuneet ottakaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti
  Viimeksi muokannut Tuom@s; 28.2.2012, 20:23. Perustelu: aikataulu

 • #2
  Voisi mahdollisesti löytyä kiinnostusta yhdelle setille. Saa varmaankin myös erilevyiset eteen ja taakse?

  Comment


  • #3
   Ei pitäisi olla ongelma. Laita vaikka privaan lisätietoja.

   Alustavasti olisi kolme settiä kasassa.

   Comment


   • #4
    Ei taida saada Possun jaolla?

    Comment


    • #5
     Paljonkin tyylikkäitä/kiinnostavia vanteita...

     Mahdollisesti EHKÄ mukana, paino sanalla ehkä.

     Comment


     • #6
      Jokos on tiedossa paljonko laskevat toimituskuluja isommassa pompsissa? Mullehan nuo oman yksittäisen tilauksen hintatiedot saivat tänään laskettua.

      Comment


      • #7
       Hieman uutta tietoa. Kyselin kimppatilauksen kustannuksia ja sain esimerkkilaskelman. Sanoivat, että katsotaan lopullinen tarjous sitten, kun halutut mallit ja määrät on selvillä. Esimerkkinä laittoivat lavallisen 8,5&9,5x19" vanteita, joita lavalle mahtuu ~6 sarjaa. Lavan hinnaksi tulisi tällöin karkeasti $1600, jolloin kuudella setillä postikulut/sarja olisi siis ~$266. Eli on tuossa jonkun verran säästettävissä yksittäiseen tilaukseen verrattuna. Mahdolliset lisäsäästöt vanteiden hinnoissa ja lopulliset kuljetuskustannukset selviävät sitten, kun on tilaajat ja vannemallit tiedossa.

       Ei taida saada Possun jaolla?
       En usko, mutta pistin kyselyn varmuuden vuoksi.

       Paljonkin tyylikkäitä/kiinnostavia vanteita...

       Mahdollisesti EHKÄ mukana, paino sanalla ehkä.
       Tässä kohtaa ilmoittautuminen ei tosiaan ole sitovaa. Jos sinulla on joku tietty malli mielessä, niin laita tiedot vaikka mulle privalla tai tähän topiciin. Kyselen sitten haluttujen mallien perusteella tarjousta, jos saadaan tarvittava määrä osallistujia kasaan.

       Jokos on tiedossa paljonko laskevat toimituskuluja isommassa pompsissa? Mullehan nuo oman yksittäisen tilauksen hintatiedot saivat tänään laskettua.
       Oliko saamasi hintatiedot linjassa tuon yllämainitun kanssa?

       Comment


       • #8
        Alkuperäinen kirjoittaja Tuom@s
        Oliko saamasi hintatiedot linjassa tuon yllämainitun kanssa?
        Vannesatsin hinta oli sen 1k$ plus toimitus sen 492 $.
        Tiedä sitten onko mitenkä järkeä lähteä tuohon kimppatilaukseen, kun saavutettu kuluvoitto kuittaantuu sitten kotimaan lähetyksissä, koska ei hirveästi ole nyt käyntiä siellä etelänsuunnilla.

        Comment


        • #9
         Tullikin saattaa kiinnostua tällaisesta isommasta tilauksesta rapakon takaa??

         Comment


         • #10
          Tullikin saattaa kiinnostua tällaisesta isommasta tilauksesta rapakon takaa?
          Mä olen kokoajan elänyt siinä uskossa, että kiinnostuvat pienemmästäkin tilauksesta ihan yhtälailla(?). Onko tässä nyt jotain piilotettua laittomuutta, jota en ole älynnyt?

          Tiedä sitten onko mitenkä järkeä lähteä tuohon kimppatilaukseen, kun saavutettu kuluvoitto kuittaantuu sitten kotimaan lähetyksissä, koska ei hirveästi ole nyt käyntiä siellä etelänsuunnilla.
          Eiköhän tuo kotimaan logistiikka saada järjestymään. Itse ainakin toivoin säästäväni tällä satoja dollareita. Jos säästöt jäävät kymppeihin, niin sitten ei tosiaan maksa vaivaa...

          Comment


           #11
           Huudanpa täältä takavasemmalta, että kurkatkaapa tätä palveluntarjoajaa. Voi tulla rahtikin pian edullisemmaksi pienillekin määrille.

           Comment


           • #12
            Saattaisin myös olla kiinnostunut tilaamisesta.

            EDIT:
            Tuota FIN-US logistics-firmaa vois ihan oikeasti harkita. Se sijaitsee 27 mailin päässä VMR Wheelsistä http://g.co/maps/pwfay

            Luomme asiakkaillemme henkilökohtaisen asiakasnumeron sekä varasto-osoitteen USA:ssa. Käyttämällä henkilökohtaista varasto-osoitetta tilaaminen Yhdysvalloista on helppoa ja vaivatonta. Voitte tilata haluamanne tuotteet varasto-osoitteeseen ja Finn-US Logistics toimittaa tavarat siitä eteenpäin Suomeen. Suositut Internet-kaupat kuten eBay, Amazon, Summit Racing, Classic Industries ja lukuisat muut tarjoavat yleensä edullisen tai monesti jopa ilmaisen rahdin USA:n sisällä meidän terminaalille, josta me toimitamme tavaran Suomeen edullisesti merikontissa.
            Laskin heidän rahtilaskurilla jos tilais 5kpl vannesarjoja eli 20kpl vanteita = 20 x 54cm x 54cm x 36cm

            RAHDIN HINTA

            Laivaus: Laatikkorahti 2.100m3 Los Angeles, California - Helsinki
            Rahtihinta: 352.72€

            Rahtihinnan lisäksi veloitamme vastaanotto- ja dokumentoitikulut 10€ / vastaanotettu lähetys. Lähetyksen minimihinta on 35€ per lähetys (sis. vastaanotto-, dokumentointi-, tullaus-, purku- ja huolintakulut Suomessa).

            (352.72e + 10e) * 1,23 = 446e
            -> 446e / 5 = 89e per tilaaja.

            Tuohon päälle mahdollisesti vielä tullit 4% vaikka tuossa lukee, että tullaus sisältyy hintaan. Hyvällä tuurillahan noi saattaisi saada tänne myös ilman alveja.. Jos tuohon hintaan saa niin count me in.
            Viimeksi muokannut Pitkänen; 1.3.2012, 06:58.

            Comment


            • #13
             Jepa, täälläkin voisi olla kiinnostusta tilaukseen..

             Comment


             • #14
              Juu ei laittomuutta. Meinasin vaan, että tulee tullit ja alvit vielä kulujen päälle, jos niitä ei ole huomioitu. Pienemmät lähetykset saattaa tulla helpommin ns. vahingossa läpi. Harmi, kun on jo omat vanteet ostettuna..

              Comment


              • #15
               Niin mähän laskit virheellisesti alvit vaan tuosta rahdista. Eiköhän siihen saa varautua, vaikka käyttäisi tuota FINN-US Logisticsia, että alvit ja verot tulevat ostohinnan päälle. Eipä enää olekaan niin halpaa

               Comment


               • #16
                Kas kun itse tajunnut Finn-Us:ia ehdottaa... Mulle on kuitenkin tullut kaksi autoa + hirvee määrä muuta auton osaa heidän kauttaan viime vuosien aikana.

                Ja voin suositella.

                Kontit puretaan Hämeenlinnassa, joten tavarat voi noutaa sieltä tai sitten pyytää kuljetus minnepäin Suomea tahansa.

                Ja siitä olen 100% varma, että heidän kauttaan rahti on halvempi reilusti, kuin vannetoimttajan rahti Suomeen. Toki molempiin tulee luonnollisesti alvit + verot päälle. Ja muistakaa, että veroa pitää tosiaan maksaa myös rahdista!

                Comment


                • #17
                 Laskeskelin kustannuksia niin eipä tuo ihan älyttömän pahalta näytä. Kimppatilauksen järjestäjä ottaa nyt vaan yhteyttä tuonne Finn-Us -mestaan :)                 vanteet, 5 sarjaa 20kpl..........$5000...3729 € 0,745772 (kurssi)
                 rahti............................................. ..363 €
                 alv 23% rahdista................................83 €
                 alv. 23% vanteista............................858 €
                 tulli 4% vanteista............................. 149 €

                 YHTEENSÄ.................................5182 €
                 1/5-osa.....................................1036 €
                 Attached Files
                 Viimeksi muokannut Pitkänen; 1.3.2012, 12:08.

                 Comment


                 • #18
                  Nyt vaan tosiaan ottamaan selvää tuosta fin-us rahtarista, kuinka homma onnistuisi. Jos tosiaan reilulla tonnilla tulisi vanteet suomeen niin voisihan tuota keski-suomen suunnalla käydä vaikka huvikseen ajelemassa. Lumet alkaa näköjään täälläkin päin sulamaan pois pikkuhiljaa niin vanteita pitäisi saada alle ruveta jo sovittelemaan ;)

                  Comment


                   #19
                   Eikö laivarahti mene aika pitkäksi tältä keväältä?
                   Harvoin noi purkit tuolta rapakon takaa alle 2-3kk tänne lipluttelee.

                   Comment


                   • #20
                    No sepä se. Onneks nyt kesävanteet ja kumit löytyy omasta takaa mutta kun uutta tekee mieli. Sen tunteenhan sä JAP3 tiedätkin ;)

                    Comment


                    • #21
                     Lähetin kyselyä tuonne Finn-Us Logisticsiin. Toi kuljetusaika on minunkin ensimmäinen huolenaihe tässä laivarahdissa. Tuolla sivuilla luki, että kestää 7 viikkoa, mutta pistin tarkentavaa kyselyä. En halua päätyä tilanteeseen, jossa aurinko paistaa ja linnut laulaa, mutta alla on nastarenkaat, koska kesävanteet seilaa atlantilla :)
                     Odotellaan siis minkälaista vastausta tulee. Jos ero jää pieneksi, niin henkilökohtaisesti olen valmis maksamaan hieman extraa, jotta vanteet ovat takuulla ajoissa Suomessa.

                     Kaikki tähän mennessä kiinnostuksensa ilmaisseet! Laittaisitteko minulle haluamanne vannemallin spekseineen privaan tai tähän topikkiin, niin pääsen tarjouskyselyn kanssa eteenpäin. Korostan jälleen, että tämä ei vielä sido mihinkään.

                     Pistin kyselyä myös VMR europeen (kyllä, myös Euroopassa on jälleenmyyjä). Brittifoorumeilla on useaan kertaan todettu, että euroopan jälleenmyyjä on hinnoitellut vanteet siten, että jenkeistä tilaaminen tulee halvemmaksi, mutta kysyminen kannattaa aina. Sanoivat jo, että kimppatilauksen toimittaminen Suomeen onnistuu ongelmitta ja heillä on noin 700-900 vannetta varastossa. Tarjousta varten tarvitsen kuitenkin tarkemmat tiedot halutuista vanteista.

                     Comment


                     • #22
                      Sen verran lisäystä tuohon Pitkäsen esimerkillisen hienoon excel-laskelmaan, että tulli mennee myös kuljetuskustannuksista.

                      Tälläistä löysin tullin sivuilta:
                      Tulli on yleensä arvotulli, joka lasketaan prosenttimääränä tavaran tullausarvosta. Tullausarvo on yleensä tavaran hinta + kuljetus- ja vakuutuskustannukset EU:n rajalle saakka.
                      Lainaus:
                      Ei taida saada Possun jaolla?
                      En usko, mutta pistin kyselyn varmuuden vuoksi.
                      Possun jako ei valitettavasti onnistu.

                      E: 6 tilaajaa olisi nyt alustavasti mukana, joten eiköhän tästä jotain saada aikaiseksi, jos kiinnostus säilyy loppuun asti. Laitan tarjouskyselyn jenkkeihin sekä VMR:n euroopan jälleenmyyjälle heti, kun saan tarkat tiedot halutuista vannemalleista.
                      Viimeksi muokannut Tuom@s; 1.3.2012, 20:04.

                      Comment


                      • #23
                       Olin kyllä jo aikaisemmin omassa kommentissa sanonut, että tulli menee myös kuljetuskustannuksista, mutta mitä sitä turhaan kaikkea lukisi... :)

                       Kaikki tilaamani tavarat ovat tulleet heidän kauttaan noin 2 kuukaudessa. Tosin siinä on se, että jos Tullissa on kiire, niin se saattaa viivästyttää tavaroiden hakua. Ja kokemusta on siis monista kymmenistä paketeista, ei vaan muutamasta.

                       Tavaroiden tullauksen/muut paperihommat hoitaa Etelä-Suomen Sijoitus -niminen firma Hämeenlinnassa. Ja tavarat noudettavissa heti laskun maksun jälkeen Kiitolinjan varastolta Hämeenlinnasta. Ja säilytys onnistuu varastolla vain muutaman päivän ilmaiseksi, koska tilat ovat rajalliset ja tavaraa tulee niin paljon.

                       Itse skippaan tällä kertaa tilauksen, koska yksi harrasteautoista vaatii vielä sen verran uutta osaa, että rahat menevät mieluummin sinne.

                       Comment


                       • #24
                        Sain vastauksen Finn-Us Logisticsilta. Homma toimii tosiaan melko yksinkertaisesti. Luodaan varasto-osoite, johon vanteet lähetetään ja he hoitavat laivauksen Suomeen. Maksu hoituu Suomessa pakettia noutaessa.
                        Kontteja lähtee kerran viikossa ja 7 viikkoa pitäisi olla toimitusaika.

                        4 kiinnostunutta tilaajaa on tähän mennessä toimittanut vanteiden tiedot minulle. Oliko tomikar vielä kiinnostunut osallistumaan tilaukseen? Jos on, niin laitatko tiedot haluamastasi vanteesta minulle, niin saan tarjouskyselyt eteenpäin.

                        Comment


                        • #25
                         tomikar ei ollut enää kiinnostunut osallistumaan, joten laitan tarjouskyselyt eteenpäin neljästä setistä. Jos löytyy lisää kiinnostuneita, niin pikapikaa vanteen speksiä minulle, niin liitän tarjouskyselyyn.

                         Comment


                         • #26
                          VMR Europella oli yhtä halutuista seteistä varastossa. Seuraavassa erässä parin viikon päästä tulee jotain. Itselleni sopivaa vannemallia oli tulossa 2-3kk päästä, joten tilaus euroopasta lienee osaltani poissuljettu.

                          Odotetaan vielä vastausta Jenkeistä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin vastaus tulee yön aikana. Ilmoittelen sitten, miltä näyttää.

                          Comment


                          • #27
                           Minulla voisi olla kiinnostusta VMR V714 malliin. Vanteet ois kokoa 8.5/19 taikka 8.0/19 ja ET jossaki 35 hujakoilla. Autona audi a4 avant vm07 S-line B7. Kelasin vain että mikä on mun auton vakio ET et mimmoset uskaltaa tilaa. :) Niin ja pulttijako 5x112.

                           Comment


                           • #28
                            VMR Europella oli yhtä halutuista seteistä varastossa. Seuraavassa erässä parin viikon päästä tulee jotain. Itselleni sopivaa vannemallia oli tulossa 2-3kk päästä, joten tilaus euroopasta lienee osaltani poissuljettu.
                            Eipä ollut valmistajalla paljoa parempi tilanne. Vain yhtä halutuista seteistä oli sielläkin hyllyssä. Odotan vielä vastausta, että koska muita saadaan lisää, mutta jos toimitusaika venyy pitkäksi, niin ainakin oma kiinnostus loppuu.
                            Pistän tietoa heti, kun saan vastauksen.

                            Comment


                            • #29
                             Tilannepäivitystä: VMR ei siis pystynyt mulle mieleisiä vanteita toimittamaan järkevällä toimitusajalla ja lisäksi löysin mieleiset vanteet jo toisaalta.

                             Tämän johdosta en enää toimi kimppatilauksen järjestäjänä.
                             Jos muut haluaa käyttää tätä topiccia tulevissa kimppatilauksissa, niin se toki sopii. Muuten tämän voi mun puolesta lukottaa.

                             Sen verran vielä kiinnostuneille tietoa, että valmistajan varastotilanne on tällä hetkellä heikko. Jos haluatte tiedustella tietyn vannemallin saatavuutta ja hintaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä suoraan kevin.a@velocitymotoring.com. Asiakaspalvelu on varsin kohdallaan ja vastaukset tulee viiveettä.

                             Comment

                             Working...
                             X