Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pirkanmaan ympärivuotiset kokoontumisajot klo:18.00 (Ylöjärven Juustoportti)

Collapse
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  ABC olisi parempi paikka ympäri vuoden. Kaikkien autot mahtuu, eikä ole pelkoa pysäköintivirhemaksuista. Sisällä lämmintä viileämmälläkin kelillä ja kuitenkin terassi lämpimiä kelejä varten.

  Comment


   Tästä oli vähän keskustelua taas eilen. Pynsä on tietty ympäristönä kivempi hyvällä säällä, mutta se pysäköinti ja rajalliset sisätilat on sitten miinuksena. Joku välimallin paikka olisi kiva, mutta vähän huonosti niitä tuntuu olevan. Voisihan sitä poikkeuksellisesti kierrellä eri paikkoja läpi kesän aikana ja katsoa löytyisikö joku parempi kesämesta vakkariksi.

   Comment


    Ruutanan Shell?

    Comment


     Ja onhan Pynsä silleen sopivasti melko keskellä. Oishan joku Vehoniemi varmaan tilavampi pysäköinnin kannalta ja munkkia sieltäkin sais mutta onhan se vähän syrjässä...

     Comment


     • 12.5. keskiviikkona ois kyllä luvattu komeet kelit. Mut se ei täsmää miittiaikatauluun. ABC on aika geneerinen kesäisin. Hyvällä säällä hengailee mieluummin ulkona, eikä ABC:n parkkis oikein siihen houkuttele. En kyllä keksi mitä ehdottaa :D Jenkkiraudat tapaa mustalahdella, jonnet Pirkkahallilla, tänään oli Särkänniemellä jotkut suurajot.

      Jos millään mahdollista, niin välttäisin ysitien käyttöä. Tampere-Orivesi väli on 1/5 ruuhka-aikaan, eli aamuisin ja iltaisin. Erityisesti juuri se ohituskieltopätkä Linnainmaan ja Ruutanan Shellin välillä on tyyliin Suomen vilkkaimmin liikennöity tienpätkä.

      Comment


       Mites olis Juustoportti ylöjärvi. Iso parkkis, sisätilat ja terassi. Saisi monenlaista syötävää. Auki 21.00. Aika hyvät kulkuyhteydet monesta suunnasta. ???

       Comment


        Oli vähän ajatuksena itsellä, että speksattaisiin porukalla Pynsällä jatkoa vielä, mutta sadettahan se taas ehdottelee huomiselle. Mun puolesta voidaan kyllä käydä katsastamassa se Ylöjärven Juustoportti jo huomenna.

        Comment


         Näin oli ajatus että olis munkin sivussa katsottu miten Pynsän kanssa tehdään mutta taitaa kelin takia olla isommat sisätilat asiaa. Varmaan tällä hetkellä vaihtoehtoina apsi tai Juustoportti.

         Comment


          Olen vähän jäävi sanomaan, mutta Ylöjärven Juustoportti on oikein hyvä :)

          Comment


           Alkuperäinen kirjoittaja pipo_esa Näytä viesti
           Ruutanan Shell?
           Anyone?

           Comment


            Jos äänestää itselleen lähintä paikkaa, niin sitä ei lasketa :)

            Se mitä itse olen tässä vuosien varrella mielipiteitä paikoista kuulostellut, niin
            • Pynsä on hyvällä paikalla ja hyvällä säällä tosi jees. Toisaalta sisälle ei mahdu kunnolla jos sataa ja parkkeeraus pieni ongelma (nyt ilmeisesti mennyt vielä huonompaan suuntaan). Lisäksi osa kaipaa muuta syötävää, kuin munkkia ja jädee.
            • Pirkkalan ABC:llä sijainti ok, pitkään auki ja aina parkki- ja istumatilaa. Osa sitten periaatteesta vihaa ko. ketjun paikkoja ja eihän tuo ympäristönä mitenkään huikea ole.
            Eli mun nähdäkseni paikka saisi mielellään olla jotain muuta kuin huoltoasema, mutta kuitenkin sellainen, joka olisi sen verran pitkään auki, että kuudelta alkavassa miitissä voisi tarvittaessa sen pari tuntia sisätiloissa viettää. Lisäksi sitten sitä parkki- ja istumatilaa riittävästi.
            Juustoportti noin teoriassa osuisi suht hyvin tuohon speksiin. Onko se sitten yhtään ABC:tä viihtyisämpi paikka, niin paha sanoa. Ja sitten taas tietty se, että kaikkia täysin miellyttävää paikkaa ei varmasti ole, eli aina joku asia on jollekin pielessä.
            Yksi vaihtoehto on tietysti pitää hommat simppelinä ja olla 365 ABC:llä. Pitäisi vaan koeponnistaa se terassi, että kuinka kauhea se on siinä kivenheiton päässä ohitustiestä.

            Ehdottaisin, että käydään tänään tsekkaamassa se Juustoportti ja speksataan siellä lisää. Kai siellä joku nurmikenttä pikku painia varten on, niin saavutetaan yksimielisyys :)

            Comment


             Tästä lauantaina oli kahvipöydässä pikku kehityskeskustelua parin toverin kanssa. Voisipa konseptoida vaikka niin että pidetään miitit kiertävänä, käydään eri paikassa vaikka joka kerta tai ainakin kesäkaudella. Käytännössä niin että ehdotuksia paikoista tulemaan ja mennään katsomaan. Sit jos ja kun joku mesta on ihan paskaa niin kyllä sitä kerran sietää mutta ei tarvi mennä uudestaan. Hyviä paikkoja voi sitten kiertää jatkossakin.

             Toki niin että seuraava paikka on tiedossa jo ennen tämän kertaista miittiä niin hommaan tulee järkevä jatkumo.

             Tai jotain, tuskin itse pääsen tänä kesänäyhtään enempää kuin aiempinakaan vuosina paikalle mutta hyvin voin sivusta huudella ehdotuksia.

             Comment


              Tätä eri paikkojen kiertelyä tuossa aiemmin myös heitin ilmoille. Tosiaan ajatus oli speksata porukalla miitissä etukäteen, mutta toi tän päivän sää nyt vähän kusee sen.

              Tänään Juustoportti, 2.6. Ruutanan Shell? Jatkoa sitten voidaan speksata miitissä.

              Comment


               Otetaan tänään ainakin Juustoportti kokeiluun, koska ennusteessa tosiaan varsin reipashenkinen sadepäivä. Tämän päivän sää ei oikein Pyynikille innosta menemään speksaamaan tulevia miittipaikkoja.

               Comment


                Täältä kanssa ääni kiertävälle miitille kesäkuukausina. Ja hopsiksen ao. idea on hyvä niin tiedetään riittävissä määrin etukäteen seuraavat paikat.

                Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti

                Toki niin että seuraava paikka on tiedossa jo ennen tämän kertaista miittiä niin hommaan tulee järkevä jatkumo.

                Comment


                 Kannatan kanssa kiertävää. Voi sitten syssymmällä miettiä missä halutaan talvikausi istuskella. Tämän päiväinen nyt jää välistä kuitenkin niin arpokaa ens kerralle joku paikka. Vaikka sitten se ruutana, kun oli kerran ehdotettu

                 Comment


                  Koitan tänään huristella Juustoportille kaffeelle.
                  Tuo kiertävä paikanvalinta on kyllä hyvä ajatus.

                  Comment


                   Tällä viikolla olis vähä paremmat kelit kuin pari viikkoa sitten. Kokeillaanko Pyynikki ainaki kerran tälle kesälle, vai koeponnistetaanko vielä Juustoportin terassiolosuhteet?

                   Comment


                    Peukku ylös Juustoportin terassille. Peukku alas Pyynikin entisestään heikentyneille pysäköintimahdollisuuksille.

                    Comment


                     Kyllä mäkin Juustoportin terassia äänestän. Keritään kesän mittaan kurkkaan Pyynikki jos halua löytyy.

                     Comment


                      Aasia kunnossa, mennään tällä puheella Juustoportille tällä viikolla. Kävin iteki nyt sunnuntaina mutkan Pyynikillä, ja eihän se parkkitilanne siellä kyllä kovin häävi ollu. Vinoparkit 60min kiekolla, ja "kadunvarresta" oli lyhennetty parkkitilaa tuntuvasti. Varmaan 20 autoa oli sakkopaikoilla rinteessä ennen kadunvarsipysäköintimerkkiä.

                      Comment


                       Juustoportille iso peukku.
                       Viimeksi muokannut MiSu; 2.6.2021, 21:33.

                       Comment


                        Jatketaankos me jyystöportilla huomennakin?

                        Comment


                         Kyllä oon sitä mieltä että jatketaan, jos ei tuu vastaväitteitä?

                         Comment


                          Jatketaan vaan, ihan hyvä paikka.

                          Comment


                           Täältäkin peukku ylös Juustoportille.

                           Comment


                            Eiköhän me lukita se sitten taas.

                            Comment


                             Varmaan jatketaan ainakin tämä kesäkausi tuolla Juustoportilla, niin ei tarvi arpoa enempiä?

                             Comment


                              Kyllä näkisin asian näin.

                              Comment


                               Näinpä, yritetään huomenna taas eksyä sinne.

                               Comment

                               Working...
                               X